reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No i laski w końcu po 74 dniach dostałam @... Z jednej strony trochę się zawiodłam ale z drugiej jestem zadowolona ze w końcu zakonczylam ten nieszczęsny cykl i zaczęłam nowy..

reklama
Cześć.

Kate no to mamy podobnie. U mnie przed ciążą idealnie 28 dni, a teraz od 26 do 32.:confused2: Ja z pierwsza ciążą się nie starałam. Po prostu się działo. A że u nas raz na m-c były przytulasy wtedy to trochę kombinowałam, żeby wypadły akurat w TYM czasie :-D I takie nie-staranie, a delikatne manipulowanie czasem zajęło 6 m-cy. Bo od stycznia zamieszkaliśmy razem, a w czerwcu zaszłam. No, a teraz zobaczymy. Teraz oboje bardzo chcemy, a wtedy przynajmniej on był nieświadomy ;-)

UWAGA, uwaga! Zaczynam 5 cs. Dzisiaj @ już pełną parą.

Byłam u tej gin wczoraj. Ona się plamieniami nie przejęła, bo są w okolicy @. Uparłam się na te hormony, więc napisała mi jakie zbadać, ale wyczułam, że jej zdaniem niepotrzebnie panikuję. Że minęły dopiero 4 cs. W każdym razie mam zbadać poziom prolaktyny, progesteronu i estradiolu w 14-16 dc. Dostałam globulki, żeby przyleczyć nadżerkę, bo jedynie ona anatomicznie może coś przeszkadzać w zajściu. A do gin mam przyjść w styczniu, jak testy pokażą owulację.

Chyba zamówię ten żel, o którym pisałyście. Pewnie to strata kasy, tym bardziej, że najtańsze nie jest, ale ja w ogóle nie mam płodnego śluzu i ta nadżerka też swoje robi. To może ten żel pomoże armii dotrzeć do celu.:tak:

Chyba zamówię ten żel, o którym pisałyście. Pewnie to strata kasy, tym bardziej, że najtańsze nie jest, ale ja w ogóle nie mam płodnego śluzu i ta nadżerka też swoje robi. To może ten żel pomoże armii dotrzeć do celu.:tak:

A pijesz siemię lniane? Albo jesz nasiona chia?
Poprawia płodny śluz albo w ogóle go tworzy, jak nie masz ;)
Ja piłam i rzeczywiście była poprawa.
Teraz też piję i jem puddingi z chia.

Nno i dobrze, że wydębiłaś badania :tak:

ankaka - daj znać po wizycie!

sojnabig - &&& za ten cykl!

Wczoraj 19-23 szorowałam fugi.
Zasnęłam jak dziecko :-D
Porządki przedświąteczne czas start!
Najgorsze już chyba za mną!

No i po. A wiec .. z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse :( ale wszystkie pecherzyki mam piekne, z jajnikami ok i cala reszta.
A ten test pozytywny to byla ciaza biochemiczna zwlaszcza ze ten okres byl jaki byl :(

No i po. A wiec .. z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse :( ale wszystkie pecherzyki mam piekne, z jajnikami ok i cala reszta.
A ten test pozytywny to byla ciaza biochemiczna zwlaszcza ze ten okres byl jaki byl :(

Czemu marne szanse?
Właśnie super na dziewczynkę :D
Od niedzieli do wtorku tylko 2 dni, a plemniki żyją do 5! :tak:
Głowa do góry! A nuż się udało!

z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse :(

Jak to marne? Wczoraj był wtorek! To się łapie w tej granicy 3 dni już, bo że plemniki żyją 5 to ja osobiście nie wierzę. Ale 3 dni to spoko! Trzymam mocno kciuki ankaka!!! Moim zdaniem się wstrzeliliście pięknie na dziewczynkę :-)

Kurde nie chce teraz caly czas myslec czy sie udalo czy jednak nie :(

Apostrofa czemu nie usuniesz nadzerki? To swinstwo jest :(
Tez nie mam sluzu na zewnatrz a gin mi dzisiaj od razu powiedziala, ze mam okres owulacyjny bo po sluzie widzi. Tak, ze musi byc w srodku :)

Sojnabig gratuluje @ skoro jestes zadowolona! :)

A pijesz siemię lniane? Albo jesz nasiona chia?
Poprawia płodny śluz albo w ogóle go tworzy, jak nie masz ;)
Ja piłam i rzeczywiście była poprawa.
Teraz też piję i jem puddingi z chia.

Nno i dobrze, że wydębiłaś badania :tak:

ankaka - daj znać po wizycie!

sojnabig - &&& za ten cykl!

Wczoraj 19-23 szorowałam fugi.
Zasnęłam jak dziecko :-D
Porządki przedświąteczne czas start!
Najgorsze już chyba za mną!

Kurde nie chce teraz caly czas myslec czy sie udalo czy jednak nie :(

Apostrofa czemu nie usuniesz nadzerki? To swinstwo jest :(
Tez nie mam sluzu na zewnatrz a gin mi dzisiaj od razu powiedziala, ze mam okres owulacyjny bo po sluzie widzi. Tak, ze musi byc w srodku :)

Sojnabig gratuluje @ skoro jestes zadowolona! :)
Tylko ze to juz 14 cykl... :( a przez to ze prawie 80 dni nie miałam okresu siedze w pracy i zwijam się z bólu do tego do WC biegam co chwile zmieniać się...

reklama
@ dzis sie rozkręciła :( oby na święta się udało :) :) widzę że u Was też nie ma dobrych wieści...w następnym miesiącu 2 kreski sie posypią ;)

Do góry