sojnabig
Fanka BB :)
@ dzis sie rozkręciła oby na święta się udało widzę że u Was też nie ma dobrych wieści...w następnym miesiącu 2 kreski sie posypią
Mówisz ze dostaniemy świąteczne prezenty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ dzis sie rozkręciła oby na święta się udało widzę że u Was też nie ma dobrych wieści...w następnym miesiącu 2 kreski sie posypią
Sojna jest @?
Sojnabig nie nazwałabym tego zwolnieniem , ale nie przedłużeniem umowy. A nie mogę zamykać sobie furtki powrotnej do pracy po ciąży.Jak to nie możesz być na L4? Oczywiście że jak co tydzień przynosisz zwolnienie od innego internisty a nie od specjalisty na dłuższe zwolnienie to w pracy mogą zacząć coś podejrzewać i wysłać Cie na badania kontrolne. Ale tak to nie mają prawa Cie zwolnic jeśli jesteś na L4
To gdzie ty pracujesz, że nie wolno ci na zwolnienie iść???
To strasznie przykre, że jak to napisałaś nie możesz zajść w ciązę, tylko z powodu pracy. Tak nie powinno być...
Jak mi sie nie uda teraz to z ciazy w swieta nici ja testuje ok 10.12