reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja juz przedtalam sie nastawiac, ze a musze urodzi wtedy a wtedy. Zreszta juz i tak bedzie wieksza roznica niz 3 lata, ale dola i tak mam.

U nas snieg dzisiaj sypie. Musialam busem jechac z malym do przedszkola bo sie nie przygotowalam na snieg. Potem bieglam w tym sniegu na busa do pracy i juz czuje jutrzejszy bol gardla ..

Needi sama nie wiem o co chodzi z ta grupa. Byla taka opcja to zalozylam i jak chcecie to was zaprosze i razem zobaczymy co to. Najwyzej sie usunie :)
ankaka u nas też sypie i sypie, kropna pogoda!!!
oby u ciebie ból gardła nie wystąpił...
Może załóżmy grupę wsparcia dla nienakręcających się na dany cykl;P...tak jak mówię ja już odpuszczam.....bo następnego cyglu bym nie przeżyła...
mnie możesz dopisać do grupy:)
Dzisiaj mam spotkania do 19tej.
oj to faktyczine długo...skaba a w jakim dziale pracujesz?
Wlasnie jaka grupa? Ja pije kawke i pewnie dzisiaj listonosz przyniesie mi moje materiały do szycia :D

Ruda ja do @ mam jeszcze 5 dni ale i tak czuje ze nadejdzie.

Ale mialam ostatnio piękny sen. Snily mi sie święta i ze przed cala kolacja ubralam mloda w koszulkę z napisem " bede wspaniałą starszą siostrą" i wszyscy sie zachwycali tym faktem. :D
piękny sen miałaś:)
,mnie ostatnio śnią się koszmary:sorry:
Dzien dobry! No ladnie... Juz snieg?! Ja nie lubie zimy ale moja corka sniegu nie moze sie wprost doczekac. Ciagle slucham o sankach i balwanku ;)
u nas też jedynie córcia zachwycona śniegiem, nie mogłam jej do domu wgonić bo już się w nim tarzała:-D:-D
Cześć laski :)

Mam problem. Mój lekarz ginekolog wysłał mnie dzisiaj na bętę, no to sobie pojechałam rano ;P
Wynik wyszedł mi 2,69. Według laboratorium kobieta nie będąca w ciąży powinna mieć wynik <1. I co ja mam teraz sobie o tym myśleć?

Tak się zastanawiam czy ta beta nie jest robiona za wcześnie. Dzisiaj mój 25 dc, a do @ mam jeszcze 5 dni.

10 dni temu dostałam pregnyl, ale test ciążowy sikany nie pokazuje drugiej kreski, nawet bladej. W zeszłym cyklu miałam też podawany pregnyl i też po 10 dniach test nie wykazywał jego obecności.

Czy ta beta to jeszcze resztki pregnylu, czy powtórzyc badanie?
to zależy od laboratorum bo u mnie musi być < 5 żeby uznać początki ciąży , ja miałam zawsze <1,3 ale może Ty faktycznie za wcześnie zrobiłaś bo ja robiłam w 28dc ale przy 32dc
szczerze to ja już się pogubiłam na bank nie będę już robić ani bety ani testów przed terminem @......t\wydałam na to tyle kasy ze aż wstyd..

Apostrofa ja tez dokladnie nie wiem o co chodzi :) i tez jestem ciekawa
grupa to takie miejsce gdzie dostęp mają tylko osoby zaproszone, czyli tzw, wątek zamknięty...można tam pisać i mieć pewność ze nie będzie się podczytywanym np można też dodawać zdjęcia.

Dziewczyny jednak dodaje zdjęcie, może któraś z Was też dojrzy, bo mój K twierdzi, że sobie wkręciłam, bo w poprzedniej ciąży były dwie wyraźne czerwone i mam czekać do piątku i nie przeżywać ... ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka ...
Zobacz załącznik 714721
ja też widzę ale na pierwszy rzut oka widzę kreskę w innym miejscu niż ty zaznaczyłaś
trzymam kciuki:)
Cześć dziewczyny:-)
Ja już po pracy:-) Zimno jak diabli. Teraz siedze i odpoczywam ale czeka mnie jeszcze dzisiaj nauka i sprzatanie:-/
Mogę powiedzie jedno,że wiesiolek i siemię działa bo mam piękny śluz plodny. Znaczy się ze owulacja tuż tuż. Tylko czy wykorzystamy okazję to się okaże bo ostatnio mamy spiny i nie mam chęci na przytulasy..

pogadajcie i przytulajcie się

Gratulacje dla zafasolkowanych !!!! Nic tylko teraz cieszyć się i już :)

Ja też chce do tajniackiej grupy ;)

U nas dziś tak sypło śniegiem że hej i nie chce przestać brrrr

Dziewczyny jak to jest z tym testem ovulacyjnym, Wyszła mi taka średnia kreska , ani blada ani mocna :p Czy myślicie że dotrwam z tą ovu do czwartku ??? Czy pojawi się wcześniej? Bo ja pierwszy raz robie te testy i nie wiem jak to jest.

Ja mam rocznice ślubu 2 dzisiaj a mój mąż w trasie 2 tydzień ku....wa i wraca dopiero w czwartek. Tak się zastanawiam czy będzie jakas szansa przy tym świetowaniu :)

Kur** zjadło mi post a tak się rozpisałem:-(

Jeszcze raz to co pamiętam ;-)

Olha ale ci fajnie. Ja zachodze w kolejnym cyklu. Kropka ;-)

Ankaka ja też chcę ;-) wyślij link i mnie dodaj proszę. Jak to grupa zamknięta to super.

Lui powtórz za parę dni. A najlepiej poczekaj na @ który nie przyjdzie ;-)

Karola ja dzisiaj kupiłam wiesiołek w kapsułkach jak go brać?

Cluue powtórz za dwa trzy dni i będziesz pewniejsza

Ja dzisiaj musiałam polatac po mieście i zmarzla jak nigdy ale tylko ja potrafię wyjść w taką pogodę w cienkiej bluzie i balerinach brr

Ostatnia edycja:
I tak zrobię. Powtórzę betę w środę, jak to faktycznie będzie ciąża to beta powinna tak czy siak podskoczyć do góry. I jak Boga kocham to jest ostatni raz kiedy dałam się namówić na testowanie przed @. Nie dość że bez sensu wydane pieniądze to jeszcze człowiek cały czas ma myślenice.

Cluue, ja też tam widzę kreskę, co prawda bardzo bladą, ale widzę :p I schiza nie mam :D Powtórz test :p A chłopu nawet nic nie mów, bo oni się nie znają. :D

reklama
Ewix pokaż co szyjesz?
Ja robię girlande małemu na rok. Szylam dwa razy na starym materiale. To moje pierwsze prawdziwe materiały ;-) też już pewnie nie dojdą :-(

Do góry