reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ankaka u nas też sypie i sypie, kropna pogoda!!!Ja juz przedtalam sie nastawiac, ze a musze urodzi wtedy a wtedy. Zreszta juz i tak bedzie wieksza roznica niz 3 lata, ale dola i tak mam.
U nas snieg dzisiaj sypie. Musialam busem jechac z malym do przedszkola bo sie nie przygotowalam na snieg. Potem bieglam w tym sniegu na busa do pracy i juz czuje jutrzejszy bol gardla ..
Needi sama nie wiem o co chodzi z ta grupa. Byla taka opcja to zalozylam i jak chcecie to was zaprosze i razem zobaczymy co to. Najwyzej sie usunie
oby u ciebie ból gardła nie wystąpił...
Może załóżmy grupę wsparcia dla nienakręcających się na dany cykl;P...tak jak mówię ja już odpuszczam.....bo następnego cyglu bym nie przeżyła...
mnie możesz dopisać do grupy
oj to faktyczine długo...skaba a w jakim dziale pracujesz?Dzisiaj mam spotkania do 19tej.
piękny sen miałaśWlasnie jaka grupa? Ja pije kawke i pewnie dzisiaj listonosz przyniesie mi moje materiały do szycia
Ruda ja do @ mam jeszcze 5 dni ale i tak czuje ze nadejdzie.
Ale mialam ostatnio piękny sen. Snily mi sie święta i ze przed cala kolacja ubralam mloda w koszulkę z napisem " bede wspaniałą starszą siostrą" i wszyscy sie zachwycali tym faktem.
,mnie ostatnio śnią się koszmary
u nas też jedynie córcia zachwycona śniegiem, nie mogłam jej do domu wgonić bo już się w nim tarzałaDzien dobry! No ladnie... Juz snieg?! Ja nie lubie zimy ale moja corka sniegu nie moze sie wprost doczekac. Ciagle slucham o sankach i balwanku
to zależy od laboratorum bo u mnie musi być < 5 żeby uznać początki ciąży , ja miałam zawsze <1,3 ale może Ty faktycznie za wcześnie zrobiłaś bo ja robiłam w 28dc ale przy 32dcCześć laski
Mam problem. Mój lekarz ginekolog wysłał mnie dzisiaj na bętę, no to sobie pojechałam rano ;P
Wynik wyszedł mi 2,69. Według laboratorium kobieta nie będąca w ciąży powinna mieć wynik <1. I co ja mam teraz sobie o tym myśleć?
Tak się zastanawiam czy ta beta nie jest robiona za wcześnie. Dzisiaj mój 25 dc, a do @ mam jeszcze 5 dni.
10 dni temu dostałam pregnyl, ale test ciążowy sikany nie pokazuje drugiej kreski, nawet bladej. W zeszłym cyklu miałam też podawany pregnyl i też po 10 dniach test nie wykazywał jego obecności.
Czy ta beta to jeszcze resztki pregnylu, czy powtórzyc badanie?
szczerze to ja już się pogubiłam na bank nie będę już robić ani bety ani testów przed terminem @......t\wydałam na to tyle kasy ze aż wstyd..
grupa to takie miejsce gdzie dostęp mają tylko osoby zaproszone, czyli tzw, wątek zamknięty...można tam pisać i mieć pewność ze nie będzie się podczytywanym np można też dodawać zdjęcia.Apostrofa ja tez dokladnie nie wiem o co chodzi i tez jestem ciekawa
ja też widzę ale na pierwszy rzut oka widzę kreskę w innym miejscu niż ty zaznaczyłaśDziewczyny jednak dodaje zdjęcie, może któraś z Was też dojrzy, bo mój K twierdzi, że sobie wkręciłam, bo w poprzedniej ciąży były dwie wyraźne czerwone i mam czekać do piątku i nie przeżywać ... ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka ...
Zobacz załącznik 714721
trzymam kciuki
Cześć dziewczyny:-)
Ja już po pracy:-) Zimno jak diabli. Teraz siedze i odpoczywam ale czeka mnie jeszcze dzisiaj nauka i sprzatanie:-/
Mogę powiedzie jedno,że wiesiolek i siemię działa bo mam piękny śluz plodny. Znaczy się ze owulacja tuż tuż. Tylko czy wykorzystamy okazję to się okaże bo ostatnio mamy spiny i nie mam chęci na przytulasy..
pogadajcie i przytulajcie się
anetkadg
Marzec 2008
Gratulacje dla zafasolkowanych !!!! Nic tylko teraz cieszyć się i już
Ja też chce do tajniackiej grupy
U nas dziś tak sypło śniegiem że hej i nie chce przestać brrrr
Dziewczyny jak to jest z tym testem ovulacyjnym, Wyszła mi taka średnia kreska , ani blada ani mocna Czy myślicie że dotrwam z tą ovu do czwartku ??? Czy pojawi się wcześniej? Bo ja pierwszy raz robie te testy i nie wiem jak to jest.
Ja mam rocznice ślubu 2 dzisiaj a mój mąż w trasie 2 tydzień ku....wa i wraca dopiero w czwartek. Tak się zastanawiam czy będzie jakas szansa przy tym świetowaniu
Ja też chce do tajniackiej grupy
U nas dziś tak sypło śniegiem że hej i nie chce przestać brrrr
Dziewczyny jak to jest z tym testem ovulacyjnym, Wyszła mi taka średnia kreska , ani blada ani mocna Czy myślicie że dotrwam z tą ovu do czwartku ??? Czy pojawi się wcześniej? Bo ja pierwszy raz robie te testy i nie wiem jak to jest.
Ja mam rocznice ślubu 2 dzisiaj a mój mąż w trasie 2 tydzień ku....wa i wraca dopiero w czwartek. Tak się zastanawiam czy będzie jakas szansa przy tym świetowaniu
ewix124
Fanka BB :)
Ewix ja też czekam na materiały żeby zrobić girlande
Ja się dzisiaj nie doczekalam
ruda1991
Fanka BB :)
Kur** zjadło mi post a tak się rozpisałem:-(
Jeszcze raz to co pamiętam ;-)
Olha ale ci fajnie. Ja zachodze w kolejnym cyklu. Kropka ;-)
Ankaka ja też chcę ;-) wyślij link i mnie dodaj proszę. Jak to grupa zamknięta to super.
Lui powtórz za parę dni. A najlepiej poczekaj na @ który nie przyjdzie ;-)
Karola ja dzisiaj kupiłam wiesiołek w kapsułkach jak go brać?
Cluue powtórz za dwa trzy dni i będziesz pewniejsza
Ja dzisiaj musiałam polatac po mieście i zmarzla jak nigdy ale tylko ja potrafię wyjść w taką pogodę w cienkiej bluzie i balerinach brr
Jeszcze raz to co pamiętam ;-)
Olha ale ci fajnie. Ja zachodze w kolejnym cyklu. Kropka ;-)
Ankaka ja też chcę ;-) wyślij link i mnie dodaj proszę. Jak to grupa zamknięta to super.
Lui powtórz za parę dni. A najlepiej poczekaj na @ który nie przyjdzie ;-)
Karola ja dzisiaj kupiłam wiesiołek w kapsułkach jak go brać?
Cluue powtórz za dwa trzy dni i będziesz pewniejsza
Ja dzisiaj musiałam polatac po mieście i zmarzla jak nigdy ale tylko ja potrafię wyjść w taką pogodę w cienkiej bluzie i balerinach brr
Ostatnia edycja:
I tak zrobię. Powtórzę betę w środę, jak to faktycznie będzie ciąża to beta powinna tak czy siak podskoczyć do góry. I jak Boga kocham to jest ostatni raz kiedy dałam się namówić na testowanie przed @. Nie dość że bez sensu wydane pieniądze to jeszcze człowiek cały czas ma myślenice.
Cluue, ja też tam widzę kreskę, co prawda bardzo bladą, ale widzę I schiza nie mam Powtórz test A chłopu nawet nic nie mów, bo oni się nie znają.
Cluue, ja też tam widzę kreskę, co prawda bardzo bladą, ale widzę I schiza nie mam Powtórz test A chłopu nawet nic nie mów, bo oni się nie znają.
reklama