reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ewix co sie u ciebie dzieje? Jakieś oznaki@?

Lui nie znam się na wspomagaczach ciazowych ale chyba lekarz nie wyslalby Cie na bete gdyby coś mialo wpływ na wynik. Tak że po cichu gratuluje:-D

reklama
Claudiaaudia spokojnie kochana, a może nie przyjdzie @ kto wie :) przecież kobiety różnie reagują na ciążę. A jeżeli teraz Ci sie nie pofarcilo to będę trzymać za następny cykl mocno kciuki ;)

Needi Ty mi lepiej nawet po cichu nie gratuluj, bo ja mam w życiu cholernego pecha :p Nie chcę się na nic nastawiać. Mam trochę pretensje do siebie, że poszłam dzisiaj,a nie za 2-3 dni. Bo teraz jak przyjdzie @ to będzie boleć, ojć ..

hejo.

Laski, o co chodzi z grupą? Tam jest jakaś taka tajna dyskusja? W sensie, ze widzą np. tylko zalogowani? Bo nie kumam klimatu, a na razie nie mogę pisać, bo adminka nasza musi mnie chyba zatwierdzić :)

Cześć dziewczyny ! :) jak u Was z pogodą ? u mnie właśnie sypie śpieg :)

@ ma przyjść do mnie w piątek ale nie wytrzymałam i już dziś zrobiłam teścik i widzę bardzo bladą drugą kreskę... ale nie nastawiam się narazie bo nie wykluczam, że sobie wkręcam i mam zwidy :) ... zdjęcia testu nie dodaje bo zdjęcie jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że nic tam nie ma i tylko moja naiwna głowa ją widzi ... :)'
'
Trzymam za Was kciuki słoneczka !! :)

Cluue Cześć :)

u mnie zimno jest bez śniegu :) a skąd jesteś ze pada już u Ciebie ?? Ja tez pare dni temu robilam test ciążowy i miałam słabo widoczna 2 kreskę po 2 dniach czyli wczoraj zrobiłam test ponownie i wyszedł idealnie :) na dodatek poszłam tez na badanie krwi i badania potwierdziły ze jestem w ciąży

Powtorz test ;)

reklama
Dziewczyny jednak dodaje zdjęcie, może któraś z Was też dojrzy, bo mój K twierdzi, że sobie wkręciłam, bo w poprzedniej ciąży były dwie wyraźne czerwone i mam czekać do piątku i nie przeżywać ... ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka ...
20151012_155139-1.jpg

Załączniki

• 20151012_155139-1.jpg
    20151012_155139-1.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 87
Do góry