reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ewix co sie u ciebie dzieje? Jakieś oznaki@?

Lui nie znam się na wspomagaczach ciazowych ale chyba lekarz nie wyslalby Cie na bete gdyby coś mialo wpływ na wynik. Tak że po cichu gratuluje:-D

reklama
Claudiaaudia spokojnie kochana, a może nie przyjdzie @ kto wie :) przecież kobiety różnie reagują na ciążę. A jeżeli teraz Ci sie nie pofarcilo to będę trzymać za następny cykl mocno kciuki ;)

Needi Ty mi lepiej nawet po cichu nie gratuluj, bo ja mam w życiu cholernego pecha :p Nie chcę się na nic nastawiać. Mam trochę pretensje do siebie, że poszłam dzisiaj,a nie za 2-3 dni. Bo teraz jak przyjdzie @ to będzie boleć, ojć ..

hejo.

Laski, o co chodzi z grupą? Tam jest jakaś taka tajna dyskusja? W sensie, ze widzą np. tylko zalogowani? Bo nie kumam klimatu, a na razie nie mogę pisać, bo adminka nasza musi mnie chyba zatwierdzić :)

Cześć dziewczyny ! :) jak u Was z pogodą ? u mnie właśnie sypie śpieg :)

@ ma przyjść do mnie w piątek ale nie wytrzymałam i już dziś zrobiłam teścik i widzę bardzo bladą drugą kreskę... ale nie nastawiam się narazie bo nie wykluczam, że sobie wkręcam i mam zwidy :) ... zdjęcia testu nie dodaje bo zdjęcie jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że nic tam nie ma i tylko moja naiwna głowa ją widzi ... :)'
'
Trzymam za Was kciuki słoneczka !! :)

Cluue Cześć :)

u mnie zimno jest bez śniegu :) a skąd jesteś ze pada już u Ciebie ?? Ja tez pare dni temu robilam test ciążowy i miałam słabo widoczna 2 kreskę po 2 dniach czyli wczoraj zrobiłam test ponownie i wyszedł idealnie :) na dodatek poszłam tez na badanie krwi i badania potwierdziły ze jestem w ciąży

Powtorz test ;)

reklama
Dziewczyny jednak dodaje zdjęcie, może któraś z Was też dojrzy, bo mój K twierdzi, że sobie wkręciłam, bo w poprzedniej ciąży były dwie wyraźne czerwone i mam czekać do piątku i nie przeżywać ... ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka ...
20151012_155139-1.jpg

Załączniki

• 20151012_155139-1.jpg
    20151012_155139-1.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 85
Do góry