reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gratulacje dla zafasolkowanych !!!! Nic tylko teraz cieszyć się i już :)

Ja też chce do tajniackiej grupy ;)

U nas dziś tak sypło śniegiem że hej i nie chce przestać brrrr

Dziewczyny jak to jest z tym testem ovulacyjnym, Wyszła mi taka średnia kreska , ani blada ani mocna :p Czy myślicie że dotrwam z tą ovu do czwartku ??? Czy pojawi się wcześniej? Bo ja pierwszy raz robie te testy i nie wiem jak to jest.

Ja mam rocznice ślubu 2 dzisiaj a mój mąż w trasie 2 tydzień ku....wa i wraca dopiero w czwartek. Tak się zastanawiam czy będzie jakas szansa przy tym świetowaniu :)
u mnie te testy pokazywały grube krechy, w tzw momencie ovu. ale w 25dc też była gruba mocna krecha wiec teoretycznie to ja odpuszczam te testy bo to kolejna przeze mnie kasa wydana:(
a do tanich nie należą....

reklama
Ania jak juz sie ogarniesz to zobacz jak sie ta grupe zaklada itp. Fajnie by bylo. Wtedy by czesc z nas bardziej szczegolowo by pisala a tak to.potem trafimy na beke hehehe

Hej dziewczyny,
Chwile mnie nie bylo a ty normalnie wysyp podwujnych kresek na testach.
Olha 92 Gratulacje! Zdrowego skarba zycze !
I wszystkim dziewczynom ktorym sie udalo w tym cuklu tez gratuluje !

Sniegu nie zazdroszcze, u nad 20 stopni, corcie zostawilam u cioci na weekend a my wlasnie ogarnelismy ogrodek, trawa skoszona klamoty pochowane, teraz siedzimy i odpoczywamy sobie na zewnatrz.
Ruda 1991 nastepny miesiac jest twoj! Trzymam kciuki.
Ja nastepny calkoeicie odpuszaczam, mam troche roboty,nawet do kalendarza nie zagladam a jak @ przyjdzie to w nosie z nia. Juz 7 cykli sie nakrecalam i zawsze zalamka co ma byc to bedzie.
Ania mnie tez dodaj prosze :)

No oo... trochę mi zajelo przeczytanie Was..... :-)
Na.poczatku gratuluje Clue. Ja tez widzę ta druga kreskę i tez na tym.teście mia taka blada. Powiem Ci ze powtórz test ale na 20ml czulosci i wierz mi wyjdzie ciemniejsza :-)

Poza tym u mnie tez.dziś caly dzień sypie śnieg ale taki który nie pozostawia po sobie żadnego sladu. plusowa temperatura!!
Malego nie poslalam do przedszkola bo Boroczek znowu w nocy dostal skurczu krtani. On tak ma i wtedy się dusi nie umie zlapac powietrza. Wiec ppdalam sterydy w wziewach otworzylam okno na oścież i wystawilam Go na chwilę na ten mrozik. Zalapal. Ale boje się ze kiedyś nie zaskoczy :-(

A ja ogólnie czuje się do bani. Od wczoraj klecze nad ubikacja i zygam jak kot. Ja naprawdę dopiero teraz uwierzylam w te wszystkie ciążowe objawy. Wczoraj wyobraź cię sobie mialam ochotę na pulpety w sosie koperkowym i tak tez zrobilam. Zjadlam pol garnka a dziś odgrzewając je mlodemu polecialam od razu do lazienki :/ fatalna sprawa .... to jest jednak racja ze każda ciąża jest inna. Muszę to jakoś przetrwać.... ale czego się nie robi dla upragnionego dziecka prawda??:-)

Pozdrawiam Was kochane i trzymam w dalszym ciągu kciuki za Was!!

Taki materiał kupilam

Załączniki

• wp_ss_20151007_0001.jpg
    wp_ss_20151007_0001.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 46
Tarantina a Twoj maly ma takie skurcze po przebytym zapaleniu krtani? Bo moja corka w zeszłym roku przeszla ta chorobe i boje sie nawrotow (lekarka uczulila mnie bardzo w tym temacie). Zycze synkowi duzo zdrowka, oby takie sytuacje sie nie powtarzaly.

A Ty wreszcie poczulas ze jestes w ciazy. Trzymaj sie dzielnie!

No oo... trochę mi zajelo przeczytanie Was..... :-)
Na.poczatku gratuluje Clue. Ja tez widzę ta druga kreskę i tez na tym.teście mia taka blada. Powiem Ci ze powtórz test ale na 20ml czulosci i wierz mi wyjdzie ciemniejsza :-)

Poza tym u mnie tez.dziś caly dzień sypie śnieg ale taki który nie pozostawia po sobie żadnego sladu. plusowa temperatura!!
Malego nie poslalam do przedszkola bo Boroczek znowu w nocy dostal skurczu krtani. On tak ma i wtedy się dusi nie umie zlapac powietrza. Wiec ppdalam sterydy w wziewach otworzylam okno na oścież i wystawilam Go na chwilę na ten mrozik. Zalapal. Ale boje się ze kiedyś nie zaskoczy :-(

A ja ogólnie czuje się do bani. Od wczoraj klecze nad ubikacja i zygam jak kot. Ja naprawdę dopiero teraz uwierzylam w te wszystkie ciążowe objawy. Wczoraj wyobraź cię sobie mialam ochotę na pulpety w sosie koperkowym i tak tez zrobilam. Zjadlam pol garnka a dziś odgrzewając je mlodemu polecialam od razu do lazienki :/ fatalna sprawa .... to jest jednak racja ze każda ciąża jest inna. Muszę to jakoś przetrwać.... ale czego się nie robi dla upragnionego dziecka prawda??:-)

Pozdrawiam Was kochane i trzymam w dalszym ciągu kciuki za Was!!
prawda prawda......
oj też pamiętam jaką miałam chcicę na pulpety, i do tego usowo kiszona kapusta musiała być......oj pamietam to jak dziś a było to 14.10 i jeszcze takiej swojskiej kiszonki nie mieliśmy a ja juz w szpitalu leżałam i czekałam aż mama przyniesie pulpety.......ehhhhh.......wspomnienia.....

Kur** zjadło mi post a tak się rozpisałem:-(

Jeszcze raz to co pamiętam ;-)

Olha ale ci fajnie. Ja zachodze w kolejnym cyklu. Kropka ;-)

Ankaka ja też chcę ;-) wyślij link i mnie dodaj proszę. Jak to grupa zamknięta to super.

Lui powtórz za parę dni. A najlepiej poczekaj na @ który nie przyjdzie ;-)

Karola ja dzisiaj kupiłam wiesiołek w kapsułkach jak go brać?

Cluue powtórz za dwa trzy dni i będziesz pewniejsza

Ja dzisiaj musiałam polatac po mieście i zmarzla jak nigdy ale tylko ja potrafię wyjść w taką pogodę w cienkiej bluzie i balerinach brr

Ja biore 3x2 kapsulki codziennie az do ovu. Pozniej przerwa az przyjdzie @.. Zobacz na ulotce dawkowanie.. Bo to zalezy jaka jest dawka w jednej kapsułce.

reklama
Do góry