reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gratulacje dla zafasolkowanych !!!! Nic tylko teraz cieszyć się i już :)

Ja też chce do tajniackiej grupy ;)

U nas dziś tak sypło śniegiem że hej i nie chce przestać brrrr

Dziewczyny jak to jest z tym testem ovulacyjnym, Wyszła mi taka średnia kreska , ani blada ani mocna :p Czy myślicie że dotrwam z tą ovu do czwartku ??? Czy pojawi się wcześniej? Bo ja pierwszy raz robie te testy i nie wiem jak to jest.

Ja mam rocznice ślubu 2 dzisiaj a mój mąż w trasie 2 tydzień ku....wa i wraca dopiero w czwartek. Tak się zastanawiam czy będzie jakas szansa przy tym świetowaniu :)
u mnie te testy pokazywały grube krechy, w tzw momencie ovu. ale w 25dc też była gruba mocna krecha wiec teoretycznie to ja odpuszczam te testy bo to kolejna przeze mnie kasa wydana:(
a do tanich nie należą....

reklama
Ania jak juz sie ogarniesz to zobacz jak sie ta grupe zaklada itp. Fajnie by bylo. Wtedy by czesc z nas bardziej szczegolowo by pisala a tak to.potem trafimy na beke hehehe

Hej dziewczyny,
Chwile mnie nie bylo a ty normalnie wysyp podwujnych kresek na testach.
Olha 92 Gratulacje! Zdrowego skarba zycze !
I wszystkim dziewczynom ktorym sie udalo w tym cuklu tez gratuluje !

Sniegu nie zazdroszcze, u nad 20 stopni, corcie zostawilam u cioci na weekend a my wlasnie ogarnelismy ogrodek, trawa skoszona klamoty pochowane, teraz siedzimy i odpoczywamy sobie na zewnatrz.
Ruda 1991 nastepny miesiac jest twoj! Trzymam kciuki.
Ja nastepny calkoeicie odpuszaczam, mam troche roboty,nawet do kalendarza nie zagladam a jak @ przyjdzie to w nosie z nia. Juz 7 cykli sie nakrecalam i zawsze zalamka co ma byc to bedzie.
Ania mnie tez dodaj prosze :)

No oo... trochę mi zajelo przeczytanie Was..... :-)
Na.poczatku gratuluje Clue. Ja tez widzę ta druga kreskę i tez na tym.teście mia taka blada. Powiem Ci ze powtórz test ale na 20ml czulosci i wierz mi wyjdzie ciemniejsza :-)

Poza tym u mnie tez.dziś caly dzień sypie śnieg ale taki który nie pozostawia po sobie żadnego sladu. plusowa temperatura!!
Malego nie poslalam do przedszkola bo Boroczek znowu w nocy dostal skurczu krtani. On tak ma i wtedy się dusi nie umie zlapac powietrza. Wiec ppdalam sterydy w wziewach otworzylam okno na oścież i wystawilam Go na chwilę na ten mrozik. Zalapal. Ale boje się ze kiedyś nie zaskoczy :-(

A ja ogólnie czuje się do bani. Od wczoraj klecze nad ubikacja i zygam jak kot. Ja naprawdę dopiero teraz uwierzylam w te wszystkie ciążowe objawy. Wczoraj wyobraź cię sobie mialam ochotę na pulpety w sosie koperkowym i tak tez zrobilam. Zjadlam pol garnka a dziś odgrzewając je mlodemu polecialam od razu do lazienki :/ fatalna sprawa .... to jest jednak racja ze każda ciąża jest inna. Muszę to jakoś przetrwać.... ale czego się nie robi dla upragnionego dziecka prawda??:-)

Pozdrawiam Was kochane i trzymam w dalszym ciągu kciuki za Was!!

Taki materiał kupilam

Załączniki

• wp_ss_20151007_0001.jpg
    wp_ss_20151007_0001.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 52
Tarantina a Twoj maly ma takie skurcze po przebytym zapaleniu krtani? Bo moja corka w zeszłym roku przeszla ta chorobe i boje sie nawrotow (lekarka uczulila mnie bardzo w tym temacie). Zycze synkowi duzo zdrowka, oby takie sytuacje sie nie powtarzaly.

A Ty wreszcie poczulas ze jestes w ciazy. Trzymaj sie dzielnie!

No oo... trochę mi zajelo przeczytanie Was..... :-)
Na.poczatku gratuluje Clue. Ja tez widzę ta druga kreskę i tez na tym.teście mia taka blada. Powiem Ci ze powtórz test ale na 20ml czulosci i wierz mi wyjdzie ciemniejsza :-)

Poza tym u mnie tez.dziś caly dzień sypie śnieg ale taki który nie pozostawia po sobie żadnego sladu. plusowa temperatura!!
Malego nie poslalam do przedszkola bo Boroczek znowu w nocy dostal skurczu krtani. On tak ma i wtedy się dusi nie umie zlapac powietrza. Wiec ppdalam sterydy w wziewach otworzylam okno na oścież i wystawilam Go na chwilę na ten mrozik. Zalapal. Ale boje się ze kiedyś nie zaskoczy :-(

A ja ogólnie czuje się do bani. Od wczoraj klecze nad ubikacja i zygam jak kot. Ja naprawdę dopiero teraz uwierzylam w te wszystkie ciążowe objawy. Wczoraj wyobraź cię sobie mialam ochotę na pulpety w sosie koperkowym i tak tez zrobilam. Zjadlam pol garnka a dziś odgrzewając je mlodemu polecialam od razu do lazienki :/ fatalna sprawa .... to jest jednak racja ze każda ciąża jest inna. Muszę to jakoś przetrwać.... ale czego się nie robi dla upragnionego dziecka prawda??:-)

Pozdrawiam Was kochane i trzymam w dalszym ciągu kciuki za Was!!
prawda prawda......
oj też pamiętam jaką miałam chcicę na pulpety, i do tego usowo kiszona kapusta musiała być......oj pamietam to jak dziś a było to 14.10 i jeszcze takiej swojskiej kiszonki nie mieliśmy a ja juz w szpitalu leżałam i czekałam aż mama przyniesie pulpety.......ehhhhh.......wspomnienia.....

Kur** zjadło mi post a tak się rozpisałem:-(

Jeszcze raz to co pamiętam ;-)

Olha ale ci fajnie. Ja zachodze w kolejnym cyklu. Kropka ;-)

Ankaka ja też chcę ;-) wyślij link i mnie dodaj proszę. Jak to grupa zamknięta to super.

Lui powtórz za parę dni. A najlepiej poczekaj na @ który nie przyjdzie ;-)

Karola ja dzisiaj kupiłam wiesiołek w kapsułkach jak go brać?

Cluue powtórz za dwa trzy dni i będziesz pewniejsza

Ja dzisiaj musiałam polatac po mieście i zmarzla jak nigdy ale tylko ja potrafię wyjść w taką pogodę w cienkiej bluzie i balerinach brr

Ja biore 3x2 kapsulki codziennie az do ovu. Pozniej przerwa az przyjdzie @.. Zobacz na ulotce dawkowanie.. Bo to zalezy jaka jest dawka w jednej kapsułce.

reklama
Do góry