Zainspirowałyście mnie tym wiesiołkiem i dzisiaj też kupiłam! Byłam w aptece, bo mała znowu chora. Jutro musze ją do lekarza już zabrać, ale może uda się bez opieki, bo jutro u mamy będzie, środę mam wolną, w czw. i pt. krótko jestem to może mąż będzie mógł z domu pracować.
karola - a dlaczego tylko do owu się to bierze?
Chciałabym już być w ciąży, na zwolnieniu inie martrwić się jaką opiekę organizować jak dziecko chore.
Grupa zamknięta mi się podoba!!! Super. Bo ja tutaj jednak mam opory, żeby za dużo pisać o sobie...
My dzisiaj mamy się poprzytulać i w środę. Tak co 2 dni, a zaczęliśmy od 9 dc. Wydedukowałam, że co 2 dni powinno starczyć. Za przeproszeniem, dopiero trzeci cykl, a ja już zmęczona jestem tym parzeniem się jak króliki, na rozkaz! Teraz! Jazda! Jezusie
No,a le co zrobić. Trzeba się przytulać, żeby efekt był. Choć tak jak pisałam nie nastawiam się. Nawet Wam pisać nie będę o pseudo objawach, bo zamiast napisać: "Poczekaj, zobvaczysz" to wszystkei tu podsycają, że może jednak! Ktoś pisze, że już krwawi przed @, a reszta, że to pewnie to nie okres tylko od razu implantacyjne! Kurcze, ja tak nie mogę. Mnie raczej proszę tonować w zapędach, dopóki dwóch wyraźnych kresek nie zobaczę na teście. Bo rozczarowanie mnie za bardzo później boli. Niby 2 cykle dopiero! Ale więcej nie chcę.