reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczyny:-)
Ja już po pracy:-) Zimno jak diabli. Teraz siedze i odpoczywam ale czeka mnie jeszcze dzisiaj nauka i sprzatanie:-/
Mogę powiedzie jedno,że wiesiolek i siemię działa bo mam piękny śluz plodny. Znaczy się ze owulacja tuż tuż. Tylko czy wykorzystamy okazję to się okaże bo ostatnio mamy spiny i nie mam chęci na przytulasy..

reklama
Clue chlopy sie nie znaja bo mysla ze dwie ciemne musza byc :)
Ja widze i gratuluje :*
Eh chyba ostatnia w kolejce zostane :)

Tak jak pisalam info do tabelki prosze ma PW :)

A grupe ogarne wieczorem. Sama nie wiem co to jest :) ale jest zamknieta :)

Ostatnia edycja:
Cluue

Moj test wyglądał tak jak na zdjęciu a zrobiłam go 9 września :). 11 września powtórzyłam test i wyszły 2 ciemne kreski :)

Powtorz test za kilka dni :) będę trzymać kciuki ;)

hejo.

Laski, o co chodzi z grupą? Tam jest jakaś taka tajna dyskusja? W sensie, ze widzą np. tylko zalogowani? Bo nie kumam klimatu, a na razie nie mogę pisać, bo adminka nasza musi mnie chyba zatwierdzić :)

Ja jestem niby zaproszona przez anie ale gdzie tego zaproszenia szukac ja go nigdzie nie widze? Lepiej by bylo w tajnej wtedu nikt nas nie widzi jest grupa zamknieta. Te nowe by tu pisaly a pptem przepisywane by byly tam.

Dziewczyny jednak dodaje zdjęcie, może któraś z Was też dojrzy, bo mój K twierdzi, że sobie wkręciłam, bo w poprzedniej ciąży były dwie wyraźne czerwone i mam czekać do piątku i nie przeżywać ... ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka ...
Zobacz załącznik 714721

Widze widze !!!! Bardzo wczesna ciaza. Ale wiesz nie nakrecaj sie jeszcze przeczekaj dzien okresu bo rozne rzeczy niestety moga wystapic :( ja niestety z doswiadczenia.wiem

Ale oczywoscie cicho gratuluje i zazdroszcze bo tobie termin wypada @ w piatek a mi w niedziele i prosze u ciebir tak ladnie juz wyszlo. Ja nie robie w tym miesiacu testu. Nie bedxie @ wtedy zrobie

reklama
Cluue ja tez widze bledziutka kreske. A wiec zwidow nie masz :)

Za kilka dni powtorz test i bedzie jasne ale ja sadze ze sie udalo :)

Do góry