Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzednich cyklach miałam mnóstwo objawów, tylko ciąży nie było . Może brak objawów to dobry objaw!
Dokladnie z takim przypadkiem nie moga Cie odeslac! Niech Ci dadza na pismie ze Cie nie wezma! Musza wziac bo to moze sie zle skonczyc!Lyara skierowanie jest ważne przez miesiąc. Dlaczego nie pójdziesz jeszcze raz do szpitala? Przecież nie mogą Cię tak odsyłać ... zrób aferę ! Jakaś tragedia może Cię spotkać przecież...
Tak prawie jestem ze śląska ;P Tam się urodziłam Wtedy jak byłam to nie mieli wolnych łóżek i kazali wracać do domu... No ale w sumie to nie nagły przypadek skoro krawię już 2 miechy :/ mogą mnie odesłać...Ja bym dzis pojechala na izbe przyjec! Musza Cie przyjac w takim stanie! Moze sie to skonczyc jakims zakazeniem! Dziewczyno pedem do szpitala, tam maja zawsze wolne lizka na takie przypadki. Jakbys byla ze slaska to bym polecila dobry szpital.
Skierowanie przez głupotę zostawiłam u nich w szpitaluLyara skierowanie jest ważne przez miesiąc. Dlaczego nie pójdziesz jeszcze raz do szpitala? Przecież nie mogą Cię tak odsyłać ... zrób aferę ! Jakaś tragedia może Cię spotkać przecież...
Pruszków dokładnie... Na morfologię i tak bd czekała do jutra u nas jest tylko nocna pomoc lekarska i tam nic nie robią tak naprawdę...Z której strony Wawy ? Ja z Mińska Mazowieckiego.
Idz szybko do rodzinnego-pierwszego kontaktu, niech zleci morfo, kup żelazo w aptece koniecznie. Nie możesz iść prywatnie do gina jakiegokolwiek byle ? Ewentualnie na SOR do szpitala po 18:00 ?
Najbardziej mnie martwi to osłabienie, bóle głowy, zawroty, i jakaś taka blada ostatnio jestem...Lyara bardzo niepokojące jest to, co piszesz. Czym prędzej idź do lekarza!
to mlody dzis swietuje? superDzisiaj mnie brzuch na okres boli i nerwicę mam dziś większą niż wczoraj Pewnie małpol przybędzie .. no trudno, dzisiaj urodziny syna, więc nie zepsuję mu ich ... dwa wdechy - wydech i do przodu
Lyra nie odesla Cie chyba ze trafisz na konowalow. To nie jest normalne tyle co krwawisz!!! Dziewczyno lec do szpitala, zebys pozniej nie plakala jak to sie zle skonczy i dostaniesz jakiegos zakazenia!!! Troche lekkomyslne z Twojej strony takie zachowanie. Nie obraz sie za to zdanie, ale chce dobrze dla Ciebie kochana!Tak prawie jestem ze śląska ;P Tam się urodziłam Wtedy jak byłam to nie mieli wolnych łóżek i kazali wracać do domu... No ale w sumie to nie nagły przypadek skoro krawię już 2 miechy :/ mogą mnie odesłać...
Skierowanie przez głupotę zostawiłam u nich w szpitalu
Pruszków dokładnie... Na morfologię i tak bd czekała do jutra u nas jest tylko nocna pomoc lekarska i tam nic nie robią tak naprawdę...
A no i nie dodałam najważniejszego...
Nie mogą mi zrobić łyżeczkowania, bo jak wtedy mieli mnie przyjąć, to okazało się że mam TSH za wysokie, 4.97 było wtedy