G
Gość
Gość
Lyara koniecznie zelazo sobie kup!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja musze przeczekac ta @ i kolejna i wracam, do bojuLux dzięki
Tobie również życzę powodzenia - może ten Nowy Rok przyniesie Nam wszystkim 2 kreseczki ...
Pędem do lekarza!, Dłuższe krwawienia powodują anemię!!!! Nie wspomnę o hormonach!Tak z krótkimi przerwami na jeden góra dwa dni, a tak to non stop...
10.11 zaczęły się lekkie plamienia, a jakoś koło 20 już krwawienie.
Witai, i obyś zobaczyła upragnione II krechyLux dzięki
Jestem świeżo po @
Tak byłam, na początku grudnia dostałam skierowanie na łyżeczkowanie, tydzień później zgłosiłam się do szpitala, ale akurat krwawienie ustępowało, i na dodatek nie mieli miejsc na oddziale...Więc powiedział mi lekarz że dopiero 6 stycznia najwcześniejszy termin, powiedziałam żeby mnie na razie nie zapisywał, że skonsultuję to jeszcze z moim lekarzem, ale go nie ma:/ Ale jest coraz gorzej, od dwóch dni ledwo trzymam się na nogach, o przemęczeniu nie ma mowy bo ze względu na ostrogi piętowe jestem na L4 od miesiąca, czekam na rehabilitację.ciezka sytuacja, u lekarza z tym bylas? oslabienie organizmu i takie ciagle krwawienie to znak, ze cos sie dzieje i to zlego,moze przemecznie moglo miec wplyw, jakies nerwy, stresy, no nie wiem nie znam Twojej historii
Ja bym dzis pojechala na izbe przyjec! Musza Cie przyjac w takim stanie! Moze sie to skonczyc jakims zakazeniem! Dziewczyno pedem do szpitala, tam maja zawsze wolne lizka na takie przypadki. Jakbys byla ze slaska to bym polecila dobry szpital.Tak byłam, na początku grudnia dostałam skierowanie na łyżeczkowanie, tydzień później zgłosiłam się do szpitala, ale akurat krwawienie ustępowało, i na dodatek nie mieli miejsc na oddziale...Więc powiedział mi lekarz że dopiero 6 stycznia najwcześniejszy termin, powiedziałam żeby mnie na razie nie zapisywał, że skonsultuję to jeszcze z moim lekarzem, ale go nie ma:/ Ale jest coraz gorzej, od dwóch dni ledwo trzymam się na nogach, o przemęczeniu nie ma mowy bo ze względu na ostrogi piętowe jestem na L4 od miesiąca, czekam na rehabilitację.
Strawbelka - Jestem z okolic Warszawy, jakieś 40km od Nie mam żadnego lekarza tu pod ręką, na prywatnego swojego mnie nie stać, a państowo to tu są jakieś chore terminy 1 dnia miesiąca zapisują na cały miesiąc do przodu i innej opcji nie ma...
Nessi - widzisz, ja się właśnie tej anemii tak boję, tym bardziej, że wszystkie objawy jak w mordę strzelił pasują... Na dodatek te duże skrzepy
Mnie nie liczcie, ja nawet objawów nie mam żadnych.
Z której strony Wawy ? Ja z Mińska Mazowieckiego.Tak byłam, na początku grudnia dostałam skierowanie na łyżeczkowanie, tydzień później zgłosiłam się do szpitala, ale akurat krwawienie ustępowało, i na dodatek nie mieli miejsc na oddziale...Więc powiedział mi lekarz że dopiero 6 stycznia najwcześniejszy termin, powiedziałam żeby mnie na razie nie zapisywał, że skonsultuję to jeszcze z moim lekarzem, ale go nie ma:/ Ale jest coraz gorzej, od dwóch dni ledwo trzymam się na nogach, o przemęczeniu nie ma mowy bo ze względu na ostrogi piętowe jestem na L4 od miesiąca, czekam na rehabilitację.
Strawbelka - Jestem z okolic Warszawy, jakieś 40km od Nie mam żadnego lekarza tu pod ręką, na prywatnego swojego mnie nie stać, a państowo to tu są jakieś chore terminy 1 dnia miesiąca zapisują na cały miesiąc do przodu i innej opcji nie ma...
Nessi - widzisz, ja się właśnie tej anemii tak boję, tym bardziej, że wszystkie objawy jak w mordę strzelił pasują... Na dodatek te duże skrzepy
oo takW poprzednich cyklach miałam mnóstwo objawów, tylko ciąży nie było . Może brak objawów to dobry objaw!