reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

to mlody dzis swietuje? super :laugh2:

Tak, wczoraj myślałam, że tort przez okno wywalę, no nic mi nie wychodziło ... dzisiaj o 6:00 posklejałam go jakoś w całość. Trochę przekichane te urodziny ... przez cały rok czeka na prezent a w grudniu ma kumulację jak w totka: Mikołajki, Mikołaj, urodziny ehhh
Nidgy nie zapomnę sylwestra 6 lat temu ...:baffled: jeszcze Świńska grypa panowała, nikt nie mógł Nas odwiedzić w szpitalu ... kosmos

reklama
Lyra nie odesla Cie chyba ze trafisz na konowalow. To nie jest normalne tyle co krwawisz!!! Dziewczyno lec do szpitala, zebys pozniej nie plakala jak to sie zle skonczy i dostaniesz jakiegos zakazenia!!! Troche lekkomyslne z Twojej strony takie zachowanie. Nie obraz sie za to zdanie, ale chce dobrze dla Ciebie kochana!
wlasnie, ja juz bym dawno byla na ip, musze przyjac, nie moga odeslac, to sie moze zle skonczyc

A najbliższy szpital gdzie masz ?
Całkiem niedaleko, samochodem jakieś kilka minut drogi...
Lyra nie odesla Cie chyba ze trafisz na konowalow. To nie jest normalne tyle co krwawisz!!! Dziewczyno lec do szpitala, zebys pozniej nie plakala jak to sie zle skonczy i dostaniesz jakiegos zakazenia!!! Troche lekkomyslne z Twojej strony takie zachowanie. Nie obraz sie za to zdanie, ale chce dobrze dla Ciebie kochana!
Ostatnio mnie odesłali i kazali czekać do 6 stycznia... Gdyby było lekkomyślne, to nie byłabym już tam 2 tygodnie temu :) Ale spoko, rozumiem Cie :) Może to tak wyglądać ...
Dużo się naczytałam czym może grozić tak długie i obfite krwawienie.. ehh szkoda gadać :(

Tak, wczoraj myślałam, że tort przez okno wywalę, no nic mi nie wychodziło ... dzisiaj o 6:00 posklejałam go jakoś w całość. Trochę przekichane te urodziny ... przez cały rok czeka na prezent a w grudniu ma kumulację jak w totka: Mikołajki, Mikołaj, urodziny ehhh
Nidgy nie zapomnę sylwestra 6 lat temu ...:baffled: jeszcze Świńska grypa panowała, nikt nie mógł Nas odwiedzić w szpitalu ... kosmos
moj brat tez z grudnia, wiec przechodzil to samo heh

wlasnie, ja juz bym dawno byla na ip, musze przyjac, nie moga odeslac, to sie moze zle skonczyc
Teoretycznie tak, ale dwa tyg temu mnie odesłali twierdząc że i tak zabiegu żadnego mi nie zrobią ze względu na tarczycę... Anestezjolog się nie zgodzi na żadne znieczulenie przy takich wynikach

Ostatnio mnie odesłali i kazali czekać do 6 stycznia... Gdyby było lekkomyślne, to nie byłabym już tam 2 tygodnie temu :) Ale spoko, rozumiem Cie :) Może to tak wyglądać ...
Dużo się naczytałam czym może grozić tak długie i obfite krwawienie.. ehh szkoda gadać :(
To jedz jeszcze raz, albo sprobuj w innym szpitalu, moze tam konowaly pracuja. Mnie by w moim szpitalu z buta przyjeli, a moj lekarz by mnie zwyzywal jakbym tyle czasu z krwawieniem chodzila!

To wezwij karetkę, wtedy Cię na pewno wezmą na badania do szpitala. Powiedz, że po ścianach chodzisz, krwawisz, nie dasz rady do lekarza dojechać. Gwarantuję, że przyjada

reklama
Dzwoń po karetkę! Starsi ludzie dzwonią bo im leków brakuje i przyjeżdzają a Ty masz pełne prawo by ją wezwać!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry