G
Gość
Gość
Norkan wit d3 mamy tylko ze slonca. Proponuje lykac przynajmniej 2tys jednostek. Jak sa niedobory to wiecej. Duzo osob jak robi badanie to potem oczy wielkie robi jak sie okazuje ze prawie jej nie maja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie nie bzdury, jak mowilam kolezankom tez tak reagowaly jak Ty, ja nikogo nie namawiam na lykanie witamin, kazdy ma swoj rozum, ja tylko podpowiadam co moze byc problemem. Mnie lekarz kazal oznaczyc wit d przed braniem jej. A jak sie ma niedobory to trzeba suplementowac. Ale podkreslam ja nikomu nic nie kaze, pisze co wiem, bo moze to komus pomoze.Strawbelka, co to za bzdury, że tylko ze słońca? Mnie nikt nie namówi do łykania żadnych tabletek, żadnych witaminek, suplementów itd. Wiem, że koncern farmaceutyczny musi z czegoś żyć, ale bez przesady.