Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie nie mam dzieci, po stracie staralam sie rok i nic i przerwe zrobilismy, w styczniu pod koniec wacamy do staranLuxuorius, jak dobrze czytam to pozniej urodzilas jeszcze dzieciatko tak? Bo poronienia na tak wczesnem etapie to czesto wina immunologii, ale u Ciebie raczej to odpada. Przybranie na wadze moze miec wplyw na zaburzenia hormonalne i rozregulowanie cyklu, ale to tez pewnie nie tu jest wina bo mowisz ze owu masz, choc nie zaszkodzi jeszcze zbadac hormonow. Wedlug mnie moze to bardziej jest cos z cukrem, nie wiem moze sie myle, tylko tak glosno mysle. Moze ktoras z dziewczyn bedzie miala wiecej do powiedzenia w tym temacie.
szansa jest, bo troche tego seksu jednak bylo, takze czekac i czekac a moze beda dwie kreskiTrudno coś napisać skoro nawet nie wiadomo w którym dniu cyklu jesteś
U mnie nadal zero objawów na 7 dni przed okresem. Co jest do diaska
Może mi ktoś powiedzieć czy mam szansę na dzidziusia ? Oto obliczenia :
Ostatni dzień okresu 6.12
Początek dni płodnych wg. obserwacji śluzu: 15,16,17,18,19,20,
Sex był w dniach : ,13,14,16,18,19,20,21,22
Cykle 28 dniowe.
Jest szansa ?
(redaguję bo namieszałam)
Trudno coś napisać skoro nawet nie wiadomo w którym dniu cyklu jesteś