reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

W opolskiego. U mnie w mieście na NFZ jest 2 lekarzy o do żadnego nie pójdę więc będę szukać gdzieś dalej. Prywatnie mam super gina ale nie wiem czy dam radę finansowo z taką ilością badań

reklama
Ruda - przypomnę Ci, ze Ankaka zaszła w 12cs ;) i na nas przyjdzie czas ;) a ja jak na razie się dalej wkurzam z moją @... raz jest, raz jej nie ma i tak w kółko... no i jest dużo bardziej skąpa niż zazwyczaj... zwykle też przy @ leci ze mnie krew z takimi skrzepami, chociaż bardziej z takimi krwistymi częściami endometrium. A teraz jest tylko krew i to w nie takich dużych jak zwykle ilościach... wybaczcie obrazowy opis ale inaczej się nie da :p no i się zastanawiam co jest grane i czy w końcu się rozkreci normalnie czy dalej będzie się ze mną bawić w kotka i myszkę...

Ruda ja chodze prywatnie, ale histeroskopie laparoskopie i droznosc zrobil mi na nfz ten sam lekarz do ktorego chodze prywatnie, w szpitalu ktorym on pracuje. Jesli chodzi o badania hormonalne i tarczyce to wystarczy chyba zeby gin dal skierowanie i mozna na nfz robic chyba. No badan na nfz to wszystkich sie nie zrobi niestety, tylko podstawowe. Ruda a moze tez stres jest problemem.

Alescie naprodukowaly :) kircze ja im blizej 5ty tym wiekszy stres czy uslysze serduszko, ale chyba jakby cos zlego sie dzialo to bym miala.jakies znaki? A tak to nie czuje nic :)

Na swieta sie nie obzarlam. Jedynie uszka z barszczem wciskam ;)

Pati ja już mam dość a co dopiero 12

Czarna nie ale już są plamienia więc przyjdzie na bank

Strawbelka mój niestety przyjmuje tylko prywatnie.
Stres rączej nie bo ja zaczynam o tym myśleć dopiero na tydzień przed @ więc już po owu
Gin mówił że teoretycznie mogę mieć zatkane przewodu jajowodow. Zostawili mi po porodzie łożysko i miałam stan zapalny. Więc tak może być tylko ze to tylko teoria. Mam przyjść do niego jak będzie rok starań

Ruda najlepiej poszukac lekarza i zrobic te zabiegi na nfz. Duzo jest lekarzy co przyjmuje prywatnie i potem w szpitalu na nfz robi. Ja moge polecic lekarza z Bytomia, pol polski do niego jezdzi. Przyjmuje tez w Provicie w Katowicach.

To już wolę zapłacić prywatnie, niż jechać taki kawał.
Kurde tylko czemu nam nie wychodzi? Z Jasiem udało się odrazu :-(

hej znacie sposob na migreny? leki nic nie daja, juz ktorys dzien sie mecze, oszalec mozna :no: nie wiem skad ona mi sie wziela, nigdy tak mnie glowa nie bolala, tak mysle, ze czy moj sie nie zagalopowal ostatnio i czy wpadki nie zaliczylismy, heheh, w sumie wracam na koniec stycznia do staran wiec bym sie nie obrazila o wpadke hihihi

reklama
Witam i ja się :)

Coś czuję, że u mnie też będzie bezowocny miesiąc. Dzisiaj mam 21 dc, zero absolutne jeśli chodzi o podolewanie czegoś, piersi przestały boleć 2 dni po owulacji. 2 dni temu miałam tylko jakieś dziwne kłucia w macicy? pochwie? szyjce macicy ? nie wiem, cięzko zlokalizowac - trwały 2 dni . W tym miesiącu zero boleści jajników czy podbrzucha. Sama nie wiem ....7 dni do okresu zostało ... tempki nie mierzę więc nie wiem :) Jedno jest pewne, będe męczyć w styczniu ginkę, o kolejne badania bo jak nie, to nie wyjdę z gabinetu póty, póki w ciąży nie będę hahaha :-p
Też jestem już sfrustrowana tym wszystkim, i cieszę się, w sumie, że nie mam żadnych objawów bo znowu jak przyjdzie okres był ''świrowała' a tak to na spokojnie wiem na co czekam. Dobija mnie fakt, że przecież z pierwszym się udało a tutaj człowiek na uszach by chodził, na nosie pirłety by kręcił i nic.
Któraś z Was pisała o mizianiu się co 2 dni, ale ja Wam powiem, że praca, zakręcony 6 latek, nie motywują do tego zupełnie. Siły brak, czasu brak, i chęci również czasami.

Nie znam niestety nic na migrenę, ale może jakaś lampka winka ? moja sąsiadka sobie strzela jak ją boli głowa, ale nie wiem czy boli od migreny czy z braku winka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry