reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi, to ja pisałam. Ja miałam absorbującego niemowlaka, któremu poświęcam 24 godziny na dobę, ale seks zawsze mnie odpręża i rozładowywuje stresy ;) A Mój może zawsze i wszędzie :cool2:

Ruda, czekaj do tego okresu, bo Ci kopa w końcu zasadzę! :wściekła/y: Na Twoim miejscu poszłabym do jakiegokolwiek gina na nfz, aby dał skierowania.

ewelinuska, ważne że jest kreska, później pewnie będzie bardziej widoczna ;)

MamaNadii, jak gardło?

My dzisiaj najpierw jedziemy na cmentarz do Pawła Taty, a potem do mojej babci na obiad.
Co do seksu to ja tez zaliczam po calym dniu relaks czasami nawet codziennie. Teraz planujac z testami owu to musielismy sie ograniczac. To zawsze zbliza nas i poprawia relacje. Pamietam jak po porodzie nie mialam do tego glowy to czesto byly klotnie i wybuchy, a teraz rozladowujemy sie inaczej
Ruda nic nie jest jeszcze przesadzone. Czekaj na @
Ewelinuska bedzie coraz ciemniejsza wazne ze juz widoczna. Ja postanowilam testowac w sylwestra mimo ze termin @ mam na 4.01 zobaczymy
Mujer my tez dziasiaj na cmentarz spacer na grob taty M. Pogoda piekna 15 stopni w cieniu wiec tylko spacerowac

reklama
Hej dziewczyny! Jak tam starania? Ja mam przeczucia , że była owulacja ( wczoraj strasznie pobolewał mnie prawy jajnik) więc liczę, że sprawiliśmy sobie z mężem prezencik świąteczny w postaci dzidziusia. Jestem już po jednej stracie ( w październiku w 6tc) a przez to, że mąż był w delegacji dopiero teraz udało nam się trafić na dni płodne.

Mam dylemat z sylwestrem, myślicie, że test płytkowy wyszedłby pozytywny? Wydaje mi się, że to będzie jeszcze zbyt wcześnie, nie wiem czy beta też coś wykarze, najwyżej 31go pojade do laboratorium (wyniki dają w ten sam dzień on line).
Któraś też będzie testować w najbliższym czasie ?:)

Boli mnie brzuch dołem. Może to mieć jakiś związek z owulacja? Nigdy tego nie pilnowalam i nie zwracałam na to uwagi a teraz nie wiem skąd taki ból...

Hej dziewczyny! Jak tam starania? Ja mam przeczucia , że była owulacja ( wczoraj strasznie pobolewał mnie prawy jajnik) więc liczę, że sprawiliśmy sobie z mężem prezencik świąteczny w postaci dzidziusia. Jestem już po jednej stracie ( w październiku w 6tc) a przez to, że mąż był w delegacji dopiero teraz udało nam się trafić na dni płodne.

Mam dylemat z sylwestrem, myślicie, że test płytkowy wyszedłby pozytywny? Wydaje mi się, że to będzie jeszcze zbyt wcześnie, nie wiem czy beta też coś wykarze, najwyżej 31go pojade do laboratorium (wyniki dają w ten sam dzień on line).
Któraś też będzie testować w najbliższym czasie ?:)
U mnie owulacja byla chyba 22.12 wiec yez bede testowac w sylwestra i mam nadzieje ze plytkowy juz cos pokaze. Na opakowaniu pisze ze po 6 dniach mozna stosowac.

Boli mnie brzuch dołem. Może to mieć jakiś związek z owulacja? Nigdy tego nie pilnowalam i nie zwracałam na to uwagi a teraz nie wiem skąd taki ból...

Trudno coś napisać skoro nawet nie wiadomo w którym dniu cyklu jesteś :)
U mnie nadal zero objawów na 7 dni przed okresem.:growl: Co jest do diaska:frown:

Może mi ktoś powiedzieć czy mam szansę na dzidziusia ? Oto obliczenia :
Ostatni dzień okresu 6.12
Początek dni płodnych wg. obserwacji śluzu: 15,16,17,18,19,20,
Sex był w dniach : ,13,14,16,18,19,20,21,22
Cykle 28 dniowe.
Jest szansa ?

(redaguję bo namieszałam)

Ostatnia edycja:
mam pytanko-czy ktoras z Was ma nadwage i czy to ma jakis wplyw u Was na owulacje i cykle? ja przytylam w ostatnich latach dosc duzo, cykle niby regularne, owu jest, czuje i widze, czy nadwaga moze miec wplyw na ta, ze nie mozna zajsc? zaszlam w pierwsza stracona ciaze majac 75 kg przy wzroscie 161, pol roku sie wtedy staralam, potem prztylam i rok nie moglam zajsc, nie wiem czy ten wzrost wagi nie mial wplywu...chce sobie po nowym roku prl i progesteron zbadac, tsh mam w normie

reklama
Do góry