reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja piłam normalnie dopóki nie wyszedł pozytywny test. Nie jakieś nie wiadomo jakie ilości, ale piwko czy winko. Ja akurat lubię się piwka napić czy winka, miałam też długą abstynencje, chwilę przerwy i kolejna abstynencja ;)

Mychunia nie możliwe. Mam je co miesiąc od porodu na tydzień przed teraz trochę później ale to to. Przyjdzie jak nic

Ewelinuska ja widzę ;-) gratuluję

Ann u mnie to może nie tyle co plamienia co śluz z krwią

Ja dzisiaj wypiłem kieliszek wina bo wiem ze @ przyjdzie. 5 cykl w plecy

ja bedac w ciazy pilam piwo owocowe, a dzien pozniej test pozytywny, leki tez bralam, ale lekarz mowil, ze ciaza jest tam jakis czas chroniona, takze spokojnie, bardziej inne czynniki moge miec wplyw na chora ciaze czy poronienie niz leki brane na samym poczatku ciazy, moja bratowa rodzi w kwietniu i jak ja cos boli to sie nie pierdzieli, bierze leki, apap juz nie dziala wiec wali ibum, lekarz mowi, ze jak ma sie meczyc to lepiej wziac leki, ktore pomoga, mi tez kiedys mowila lekarka, ze dozwolone jest 6 apapow na dobe w ciazy...szok, ze az tyle, ale badzmy szczere, komu apap pomoze, to slaby lek

Ja akurat jestem antytabletkowa, nawet bez ciąży, w ciąży tym bardziej. Nie biorę nic, żadnych witaminek, żadnych przeciwbólowych. Mnie zwykle boli głowa od niskiego ciśnienia, więc wtedy słaba kawa i tyle. Jakoś się przemęczę.

reklama
mamaNadii, miód nie jest najlepszy na ból gardła, bo podrażnia. Spróbuj może kogel-mogel ze spirytusem. Mnie zawsze na gardło pomaga. Oczywiście tego spirytusu trochę, tak z łyżkę, aby było czuć ;)

Do góry