reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nic mi nie powiedziala. Jedynie ze pecherzyka juz nie ma i rownie dobrze moglo byc puste i ze ciazy nie widzi... endometrium zmniejszylo sie do 11 mm a bylo 14

Czarna ale słodziak ;-)
Ja baran mąż panna a mały nie wiem.
Czarna ja przez ciebie nawet nie chowam zeszytu do przepisów ;-) przepis na obiad już sprzedałem przyjaciółce ;-)
Gdzie kupie ta stawię?

Ankaka cały dzień mi się dzisiaj ryjek cieszy dzięki tobie ;-)

Fimka według mnie zabawki z fp są niezawodne i przechodzą z dziecka na dziecko ale czasami cena powala

Mychunia jakby Jaś spał w dzień 1,5 h to była bym szczęśliwa ;-) U nas zazwyczaj to pół godziny a jak jest godzina to skacze z radości ;-)

Lyara Ja miałam bo po porodzie zostawili mi łożysko. Rano przyszłam do szpitala, dostałam słaba narkoze, nic nie bolało a po południu byłam już w domu jedni każą czekać 3 miesiące a inny wręcz przeciwnie że im szybciej tym lepiej o większa szansa

Agtar ;-)

ruda - Baran i do tego rudy, współczuje mężowi:p Żartuje kochana, nie obrażaj się:) jutro kolejny przepis wiec jeszcze nie chowaj:)
Stewie kupisz praktycznie w każdym sklepie, czy delikatesach. To jest naturalny zamiennik cukru (choć w ogóle nie ma nic wspólnego z cukrem) jest bardzo słodka wiec radze uważać z dawkowaniem, ale zdrowa i niskokaloryczna (jeśli Twoje dziecko ma problemy z glutenem czy cukrem to te ciasto jest bardzo fajnym deserem:) Tobie też postawić horoskop?
lyara - czyli te łyżeczkowanie prawdopodobnie związane jest z przerośniętym endometrium a organizm sam się nie oczyści;/ być może to jest właśnie powodem bardzo długich cykli i tak samo długich miesiączek, organizm po prostu nie może się w ciągu tygodnia oczyścić ( a tyle zwykle trwa @). Dobrze że przynajmniej o tym teraz wiesz, z pewnością dostaniesz jakieś leki na ustabilizowanie tej sytuacji i szanse na ciąże będą od razu nieporównywalnie większe:)

Niby tak... ale przerazila mnie ze miesiac czekania na starania mam przed soba... bo tyle mi doradzila. A i jeszcze problem jest z moja tarczyca.... skoro ma byc znieczulenie ogolne to nie dobrze bo ponoc przy zlych wynikach nikt sie nie zgodzi mnie znieczulic... tak kiedys uslyszalam

reklama
Lyara - wątpię żeby bez znieczulenia Ci ten zabieg zrobili, także spokojnie:) Co do starań, to tylko miesiąc, być może w tym czasie postawią diagnozę, znajdą problem i w kolejnym cyklu będziesz już świadomie walczyła o dziecko. Uwierz mi że lepiej znać wroga niż żyć złudzeniami:) A co ja mam powiedzieć, ja w ogóle w tym czy następnym czy jeszcze następnym mogę zapomnieć o dziecku;/

Do góry