reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna już nie jestem ruda :-( teraz jakiś fiolet a naturalnie blondynka ;-) ( co niekiedy widać) dawaj horoskop ;-) a mogę nią slodzic kawę np?
Jaś uczelni na kakao więc ciasto odpada ale ja nie pogardze ;-)

Lyara robią czasami tylko na głupim jasiu ale to w bardzo małych szpitalach i to zdarza się coraz rzadziej

reklama
Wiem że to tylko miesiąc... Ale ja mam czas tylko do marca :( Dlatego dla mnie czekanie odpada...Chyba że tak jak mówicie, zacząć starania od razu jeśli jest większa szansa...eh sama nie wiem, próbuję się dodzwonić do szpitala, oczywiście zajęte :angry:

Lyara musisz być na czczo ja poszłam w jeden dzień się zapisać o gdybym była na czczo to by mi odrazu zrobili a tak to na drugi dzień. Będziesz miała plamienia przez jakiś tydzień. Zapytaj poprostu lekarza czy i ile musisz się wstrzymać

Hej a tak a propo ja tam jestem rybka maz panna czarna ja tez prosze horoskop, layara napewno znieczulenie dostaniesz ja wiem juz czemu nie zachodze w ciaze maz ma slabe nasienie a dokladniej astheno-teratozoospermia gina mam w poniedzialek ciekawe co on powie ale za was trzymam kciuki bo ja sobie troche poczekam

Luska nie koniecznie. Znam parę co facet miał słabe nasienie dostał tabletki i za miesiąc była w ciąży a starali się 2 lata i nie wiedzieli czemu nie wychodzi. Diagnoza to już połowa sukcesu

Pati nie wiem czy działa ale ja bym się bała trzymać tak niemowlaka a starsze dziecko to już sobie nie wyobrażam utrzymać tak ;-)

ruda - połączenie barana i panny może prowadzić do powstania bardzo ciepłego i harmonijnego związku. Baran dominujący, wybuchowy, charakterny, uparty może nie raz potrzebować pomocnej dłoni pragmatycznej i stabilnej w uczuciach Panny. Charakter Barana może być trudny do zaakceptowania dla Panny ale z uwagi na wysoką wrażliwość i oddanie się rodzinie Barana, Panny są w stanie dla dobra ogółu łagodzić konflikty i poddać się dla dobra sprawy:) Barany ze względu na swoją impulsywność i silę woli potrafią motywować Panny do działania:)

Lyara dla mnie to wszystko co uslyszalas jest bardzo dziwne. Po 1- byla ciaza czy nie? Lekarz nie wie? Byla beta robiona? Po 2 nie zawsze konieczne jest lyzeczkowanie. Moga ci tez dac tabletki i jest szansa ze sama sie ladnie oczyscisz, chyba ze masz tam jakies polipy albo inne historie to wtedy trzeba lyzeczkowac. po 3 co do staran- zaleca sie po lyzeczkowaniu odczekac 3 do 6 miesiecy, tak naprawde ja mysle ze 3 cykle po lyzeczkowaniu mozna sie starac jesli okres przychodzi o czasie i jesli widzisz ze organizm sie zregenerowal tzn nie masz plamien i wszystko chodzi jak chodzilo wczesniej. Co do wczesniejszych staran to ja osobiscie bym nie probowala wczesniej niz po 3 miesiacach, bo chodzi o to ze tam sie musi wszystko zagoic (to jest jednak rana) no i niech ladnie endometrium narasta...ale w sumie kazdy robi jak uwaza;)

reklama
luska - dla Ryby i Panny najważniejszym dobrem jest stworzenie w pełni harmonijnego i trwałego związku. Natomiast ponieważ oba żywioły są zupełnie rożne w budowaniu relacji niezwykle ważne będą wszelkie kompromisy. Ryba zamknięta w sobie, empatyczna, wycofana będzie wspierała się na silnym ramieniu pragmatycznej i stabilnej emocjonalnie Panny. Tak jak pisałam wcześniej przez to ze oba znaki wywodzą się z różnych żywiołów na drodze mogą pojawić się kłótnie lub sprzeczki dotyczące zupełnie innego postrzegania codziennej rzeczywistości.

Do góry