reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

NorkAn - ja planuję testować 22 albo 23 grudnia ;) powinno już być wiadome, bo ovu mam mieć parę dni wcześniej niż się spodziewałam ;) a prawdopodobnie 23 jadę do rodziców moich pomóc w przygotowaniach i wigilię spędzam u nich ;) a potem na 20 na nockę w pracy :/

reklama
mychunia - współczuje nieprzespanej nocy, wiem jaki to ból bo nie raz po takich nocnych atrakcjach z synkiem zapominam jak się nazywam:)
Fimka - to takie połączenie Brownie i czekoladowych trufli:) Rak i Ryby to świetne połączenie, oboje zdolni do przeżywania głębokich uczuć, obdarzeni duża intuicja, współczujące, ofiarne. Jedyne co może ich podzielić to skłonności Ryby do życia w iluzji i nałogów:)
NorkAn - bardzo dobrze dobrana para, oba znaki sobie przyjazne, oba z żywiołu Ziemi. Koziorożce stoją obiema nogami na ziemi, konsekwentne, ambitne, odpowiedzialne, dojrzałe. Byki uparte, zadziorne, pragmatyczne, wierne ale i bardzo zaborcze, potrafią traktować partnera jako coś co jest ich własnością, co może w przyszłości prowadzić do kłótni znając również zimne wyrachowanie Koziorożca.

reklama
mychunia - tu już może być troszkę problemów dlatego że te dwa znaki mają zupełnie różne mianowniki. Lew lubi stawiać na swoim, nie przepada za kompromisami, chce żeby jego było na wierzchu. Rak czasami zbyt wrażliwy, uczuciowy może czuć się zdominowany lub stłamszony przy Lwie. Jednak jeżeli będzie łączył was wspólny cel, związek może być całkiem niezły:) Stanowczość , nieugiętość i siła Lwa na pewno będzie stanowiła dla Raka punkt oparcia i wzbudzała w nim podziw. Rak natomiast ze swojej trony będzie wkładał dużo zaangażowania, empatii i serca dzięki czemu związek nie będzie zimny:) Złota rada : Lwy muszą uważać na to co mówią bo często w swej sile łatwo im urazić bardzo wrażliwego w swej naturze Raka jakimś nieprzemyślanym słowem. Na pewno seks jest w tym związku bardzo udany:))

Do góry