reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lyara dla mnie to wszystko co uslyszalas jest bardzo dziwne. Po 1- byla ciaza czy nie? Lekarz nie wie? Byla beta robiona? Po 2 nie zawsze konieczne jest lyzeczkowanie. Moga ci tez dac tabletki i jest szansa ze sama sie ladnie oczyscisz, chyba ze masz tam jakies polipy albo inne historie to wtedy trzeba lyzeczkowac. po 3 co do staran- zaleca sie po lyzeczkowaniu odczekac 3 do 6 miesiecy, tak naprawde ja mysle ze 3 cykle po lyzeczkowaniu mozna sie starac jesli okres przychodzi o czasie i jesli widzisz ze organizm sie zregenerowal tzn nie masz plamien i wszystko chodzi jak chodzilo wczesniej. Co do wczesniejszych staran to ja osobiscie bym nie probowala wczesniej niz po 3 miesiacach, bo chodzi o to ze tam sie musi wszystko zagoic (to jest jednak rana) no i niech ladnie endometrium narasta...ale w sumie kazdy robi jak uwaza;)
Hej, Beta była 18.11 poniżej 0,1 ale już wtedy tak jak pisałam miałam lekkie plamienia. Od około 20-25 mam już normalne krwawienie, więc to już 2 tygodnie. Jajniki są ok, powiedziała że nic się z nimi nie dzieje. Endometrium zmalało odrobinę, ale nie za wiele. No i wtedy miałam ten pęcherzyk niepękniety, dziś go już nie ma. Na temat ciąży nie odezwała się kompletnie nic, jedynie jak spytałam czy to możliwe że jajeczko pękło i miałam owu to stwierdziła że możliwe, ale że nie ma żadnych objawów ciąży. Tylko tyle mi powiedziała. To jest żona tego mojego lekarza co do niego chodzę, jego nie będzie jakoś ponad tydzień...No i też nie pójdę do niego i nie powiem mu że nie ufam jego żonie :-D z drugiej strony zabiegu strasznie się boję... Jedynie co to stwierdziła że jest dużo skrzepów i nic więcej... Dostałam też antybiotyk... Sama już nie wiem co myśleć, czy jechać jutro do tego szpitala czy nie... Właśnie sobie czytam że ponoć po tym zabiegu najłatwiej jest zajść bo to nowy cykl itp i że niektóre kobiety właśnie od razu po zabiegu zachodzą... Że tylko tydzień czy dwa przerwy i do roboty

Fimka - to takie połączenie Brownie i czekoladowych trufli:) Rak i Ryby to świetne połączenie, oboje zdolni do przeżywania głębokich uczuć, obdarzeni duża intuicja, współczujące, ofiarne. Jedyne co może ich podzielić to skłonności Ryby do życia w iluzji i nałogów:)

Mniam, połączenie brzmi pysznie.
I to wypiekowe i to zodiakowe :-D

Ruda - dzięki za opinię dot. zabawki! Chyba się skuszę :tak:

-------------------------

Mąż kupił bakalie do wina, winko półsłodkie, pomarańcze i sam czaruje w kociołku :-)
Także zapowiada się miły wieczór ;-)
Powiedział, że mam czekać, aż się zrobi... No to czekam.

12319635_10208747918763168_1034428476_n.jpg

Załączniki

• 12319635_10208747918763168_1034428476_n.jpg
    12319635_10208747918763168_1034428476_n.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 33
Kate byłabym się tak trzymać dziecko. Zresztą jak widziałam jak wygląda kąpiel w szpitalu to serce miałam w gardle

Fimka akurat tej zabawki nie mamy ale mamy wiele innych z tej firmy i naprawdę polecam.
Daj znać jak smakuje. Uwielbiam grzane wino tylko kominka ( kominku?) mi brakuje ;-)

Oj tak polski język być trudna mowa ;-)

Czarna a powiedz mi jeszcze te ciasto to na jaką blaszke? Duża mała czy tortownice?
I jak wygląda ta stawia żebym wiedziała czego szukać ;-)

reklama
Do góry