reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hej laseczki ;)

ja dopiero teraz, bo cały dzień byłam nieprzytomna i zabiegana ... moje dziecko wczoraj wstało po północy na flaszkę i się zaczęło bawić, padł dopiero o 4 ;/ a potem pomimo, że spał do 7 prawie wstał niedospany i był trochę marudny, niestety doszły problemy z usypianiem, więc wiecie... a po południu pranie, prasowanie i pieczenie mężusiowi bułeczek na śniadanie ;)

Franio od dziadków na mikołaja dostał kolejkę z biedronki, której mu jeszcze nie dam, bo bierze wszystko do buzi, a pod choinkę jeździk. Od nas dostanie dwa komplety drewnianych klocków (jedne na przyczepce do ciągnięcia, a drugie z ala sorterem)

Polecam na facebooku https://www.facebook.com/SzpulkaHandmade/?fref=ts , https://www.facebook.com/wyszywankizuzanki/?fref=ts i https://www.facebook.com/ludzikowerobotki/?fref=ts ;)

Zuzanna jestem pewna, bo Franio miał straszną ciemieniuchę przez to (w sumie aż skorupę na główce), ciągnął się za uszka i nie mógł się w ogóle wypróżniać. Teraz problem mu tylko te "klocki" sprawiają, a tak to się załatwia bez problemu i bączki też bez problemu puszcza. No i wtedy nawet przy mleku dha był problem z gazami i kupami, a teraz już nie ma

Pati ja dalej walczę z torbielą, którą miałam przed ciążą w czasie i teraz, ale nie zagraża ona ewentualnej ciąży więc się nie martwię

ankaka ja całe życie mieszkałam niedaleko Katowic,a w Tychach będę w niedzielę u dziadków ;)

AgataR witaj ;)

Fimka widzę, że nocka podobna u Ciebie eh

hmm ciekawe kiedy Franio zacznie przesypiać nocki !?

mój ma ponad 180 i ponad 80 kg plus brzuszek, ale to przez siedzący tryb życia całe dnie przy komputerze lub za kółkiem.. a ja mam 174 i 76 kg , których nie umie zrzucić ;'(

reklama
CzarnaMadzia - no żebyś wiedziała! :) Bo włosy też ma dłuższe i nie idzie ściąć. :crazy: Ja z kolei pisałam już, że mam 186 cm, a nasza córka jak idzie w pkolu w swojej grupie 2,5 latków to jej panią pytaja czy ona jest z jej grupy. bo jest nawyższa i się wyróżnia.:wściekła/y:

A już myślałam że zobaczę jak wyglądasz ;-) bo dzisiaj właśnie gdzieś na Facebooku na stronach szyciowych widziałam je ;-)

Laaaski tak was czytam i czytam i końca nie widać :D Korzystam z ovuview, wg mnie świetna aplikacja.
Słuchajcie, zostało nam 46 dni do ślubu!! Coraz więcej zamieszania, coraz mniej czasu na cokolwiek... Dziś kupiliśmy wódkę i napoje, normalnie aż się płakać chce, że tyle pieniędzy idzie w gardło... ;/

Mychunia wspolczuje ciezkiej nocki.

Apostrofa wysoka jestes:-)

Ruda skoeobw przedszkolu to faktycznie szybko mu ida piatki.

Co do przesypiania nocek to sprawa indywidualna. Adus czasami jeszcze teraz sie budzi

Sojnabig ale za to jaka impreza będzie ;-) chciałabym jeszcze raz to przeżywać ;-)
Ja się już doczekać nie mogę, ale zanim dotrwamy do tego dnia, to jeszcze tylko do przygotowań :( Jeszcze garnitur, buty moje, pończochy (chcę takie na przypinki :D), winietki, kotyliony, kwiaciarnia i w ogóle masa innych rzeczy! A do tego pisałam dziś do makijażystki i zawołała mi za makijaż tyle, że się przewróciłam...

reklama
O mychunia a ja w weekend wybywam z Tychow :)

Sonjabig po cochutku zazdrosCze te bym chciala jesCze raz ! :)najgorsze sa dwa dni przed. No a na weselu nic nie zjadlam .. :D o sorki 3 kluski slaskie :D

Do góry