reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kochane tak mnie teraz naszlo. Pierwszy test zrobilam 2 dni po @ jednak pewnosci nie mam bo byly nieregularne troche. Jak poszlam do gin to ledwo zauwazyl ciaze, a bylam wtedy 3.5 tc. Czyli powiedzmy test mi wyszedl w 3 tc bo doliczyc dni czekania na wizyte. Wiec jak to jest? W takim razie bardzo szybko mi wyszedl test. Bo powiedzmy, ze teraz sie udalo to w dniu miesiaczki bylby prawie 5tc, a wtedy tez mialam dluzsze cykle.

Edit w pierwszej ciazy zapomnialam dodac :D

Co do obserwacji cyklu, od nastepnego cyklu tez chce sie dokladniej poobsewowac (no chyba ze sie uda) , jak to wyglada z tym mierzeniem temp, trzeba mierzyc rano zanim sie wstanie tak? I zwykly termometr wystarczy? O ile dobrze kojsrze to nalezy mierzyc w ustach lub pochwie?

Marzycielka już 5? Wow

Pati trzymam kciuki Za ciebie

Agtar Napewno na coś się przyda ;-)

Czarna to masz w domu swoje własne ciacho ;-)
Mój też kiedyś miał kaloryfer a teraz to już bojler ;-) przytylo mu się w mojej ciąży i tak mu trochę brzuszek został. Widzę że mu to przeszkadza ale nawet czasu nie ma na siłownię. Praca w głupich godzinach i do tego remont

Pati pożycz rower i dawaj do mnie z tym winem i czekolada ;-) ty to kurdupelek jesteś ;-)

Czarna i żałuję bo mogłam zostawić test na następny miesiąc. Zrobiłam test a po pół godzinie zaczęły się plamienia
Ale trzymam kciuki za ciebie

Apostrofa 2m o ja. Mój ma 1,80 coś i wydaje się duży chociaż ja tych bardzo małych nie Należę

Anka a już miałam rogal na ryjku ;-)

reklama
Do góry