reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka piękne rzeczy twoja siostra szyję ;-)
A gdzie twoje wypieki?

Dziękuję :-)
tutaj fanpage: https://www.facebook.com/Cake-Caprice-340663112721041/?fref=ts
a tutaj stronka: Cake Caprice

Pati - ja mam taką torbiel już 8 lat. Czasami pojawia sie druga, do pary.
Nazywa się to zespół LUF (czyli niepękniętego pęcherzyka Graafa).
U mnie nie wiadomo czy co miesiąc jest nowa i nie pęka i później wraz z @ się wchłania.
Czy to ta sama tyle lat...

reklama
Ruda - jutro idę do gin skontrolować czy wszystko wróciło do normy i zobaczymy ;) ale wierzę, ze będzie dobrze, musi być :) przed @ jeszcze czułam, ze coś tam jest na tym jajniku a teraz już jakoś nie, zaczyna mnie pobolewac prawy jajnik, ale to w sumie jego kolej na owulację, więc to pewnie dlatego ;)

Sojnabig - ja mialam dwie, jedna 4x5 cm a za drugim razem 6x7 cm. I mialam je dwa razy usuwane laparoskopowo. I dopiero jak miesiac temu poszlam do tej gin co teraz to sie dowiedzialam, ze niepotrzebnie mnie cięli, bo mogli mi to hormonami wyleczyć. Powiedziała mi, ze takich młodych dziewczyn się nie tnie, tym bardziej jak nie rodziły... bo jest ryzyko zrostów i potem jest trudniej zajść w ciążę.

Laaaski tak was czytam i czytam i końca nie widać :D Korzystam z ovuview, wg mnie świetna aplikacja.
Słuchajcie, zostało nam 46 dni do ślubu!! Coraz więcej zamieszania, coraz mniej czasu na cokolwiek... Dziś kupiliśmy wódkę i napoje, normalnie aż się płakać chce, że tyle pieniędzy idzie w gardło... ;/
Najgorsze beda ostatnie 2 tygodnie, to dopiero bedzie duzo do zalatwienia. Dapiac wszystko na ostatni guzik. Pamietam jak my ciagle gfzies po cos jezdzilismy i zalatwialismy, dogadywalismy, a potem rach ciach i po slubie:-) a teraz to juz pol roku po, czas leci jak szalony. Ale tez chetnie bym powtorzyla swoj slub :-) wspanialy dzien, a wlasciwie 2.

Fryzjerka i makijazysta musza wieciec ze na alub zeby odpowiednio dobrac do sukni, kwiTow itp

Ja na pewno bede na Twojego bloga zagladac:-) uwielbiam piec :-)

Fimka według mnie makijaż powinien być neutralny i delikatny. Ja akurat nie miałam tego problemu bo fryzjerka to moja ciocia i była ze mną nawet mierzyć suknie a kosmetyczke miałam swoją koleżankę więc próbny miałam gratis ;-)

reklama
Mi to się wydawało, ze to wszystko na lajcie nam się uda na spokojnie a widzę, że jest coraz więcej wszystkiego :( Ja nawet nie wiem, jak chcę być uczesana! Mam długie czarne włosy, a suknię z ramiączkami

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry