reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pati - to kawał byka!!:) a na rower dalej wsiada, czy już sobie odpuścił?
Mój to crossfit teraz ciśnie... ostatnio trochę ma mniej czasu na treningi bo u niego taki podstawowy trening 3 godziny trwa a w tym 10-15 km bieg, przeciąganie 40 kg opony, drążek, brzuszki, przysiady i wyciskanie:D
ruda - aj Ty mendo nie zaczekałaś na mnie, a ja miałam przecież jutro rano z Tobą testować:p taka anegdotka - mojej szwagierce test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanym terminie miesiączki, nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie do zapłodnienia i zagnieżdżenia wiec nie zawsze testy wychodzą w dniu @.

reklama
Czarna - Na razie sobie odpuścił ;) mało czasu na to, czasem cały tydzień w pracy siedzi, często po godzinach i nie ma na razie kiedy :) chętnie bym też pojeździła, ale to najpierw bym musiała sobie rower kupić :p a to jak się czujesz? Jest nadzieja? ;)

Pati - praktycznie nie mam żadnej nadziei:)) o Gabrysia starałam się 1.5 roku i nic (pewnie bym mogła jeszcze ze 100 lat gdybym tylko dożyła i miała siłę;) dopiero po clo się udało:-)
Także nie wierze w swoje siły, bez wspomagaczy:))

reklama
Do góry