reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja używam Mój kalendarzyk i moim zdaniem owu pokazuje nawet trafnie ;p chociaż mi pokazuje teraz różnie, ale to przez nie regularne cykle.
Dzisiaj jest 20dc i mam takie dziwne uklucia w brzuchu trochę pod pępkiem, co to moze być? :)

Wspolczuje ciezkich nocek. Adus juz na szczescie przesypia.

Ja mam dzis bole podbrzusza. Klucia i wahania nastroju mialam kolo weekendu. Troche mnie zaskoczyl fakt, ze 10 dnia cyklu mialam ovu. Wg temperatury i sluzu.

Kate to może być wszystko spóźnione owu, wcześniejszy okres, poprostu coś albo nawet zagnieżdżanie się dziecka

Marzycielka Jaś też już przesypial :-( teraz te zęby bo na nic innego nie mogę zwalić

Agta witaj :)
Fimka powiedzmy, ze się wyspałam :p zaraz kawka i powinnam być ciut przytomniejsza ;) a co do kalendarzyków... Ja mam mój kalendarzyk, ale to tylko i wyłącznie dlatego, ze nigdy nie pamiętam kiedy mam mieć @ :p to dopiero pierwszy cykl i postanowiłam, ze na razie idziemy na żywioł, bez mierzenia temp itp. Jedynie co, to przytulanki dwa-trzy razy w tygodniu ;) bez zbytniego spinania się. Jak nie zda egzaminu, to zacznę się bardziej oberwowac ;)

Ja prowadze obserwacje od 3 lat, ale dopiero zaczelismy sie starac i mam nadzieje ze na cos to mierzenie temperatury sie przyda :p Gdzies tak po cichu chcialabym zeby udalo sie za pierwszym razem, ale nie chce sie nakrecac a pozniej mocno zawiesc

reklama
Czarna - mój 1,90, nieco ponad 100 kg, troszkę brzuszka na, ale ogólnie nogi i ręce ma umięśnione ;) nie jakoś bardzo, ale dość widocznie ;) to wszystko dlatego, ze swego czasu dużo na rowerze jeździł. Potrafił nawet 150 km dziennie na nim zrobić ;) pół Polski zwiedził :)

Do góry