reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda trzymamy kciuki zeby nie prszyszla, najlepiej bedxie jak Zrobisz test z rannego moczu, bo przy wczesnej ciazy tak najlepiej.

reklama
Ruda1991 tak to już 13 tydzien u mnie leci :) sama jestem pod wrażeniem ze tak szybko ta ciaza leci :) zaczym sie obejrze a tu już koniec następnego tygodnia :) .... Mam taka wielka nadzieje ze wszystko jest w porządku i nic złego się nie stało , a co myślicie na temat badań szczegółowych ( dokładnie nie wiem jak precyzyjnie sie takie badanie nazywa ale nie jest refundowane tylko prywatnie ) czy dziecko sie urodzi zdrowe czy nie ma żadnych wad wrodzonych czy nie będzie "upośledzone" ? Słyszałam ze powinny niby takie badania robić kobiety po 30... Ale niby młode mamy tez mogą z tego skorzystać :) tak sie zainteresowałam tymi badaniami bo mojego P ❤, brat wysłała swoją żona na takie badania chodź ona na 30 lat i mi truje **** Żebym poszła, chociaż nikt u mojego P w rodzinie nie ma żadnych problemów zdrowotnych czy jakich kolwiek tak samo u mnie :)

Claudia to u mnie chyba usta

Gosia ale jak? W dniu spodziewanej test nic nie pokazał?

Olha te nadanie nazywa się prenatalne i dla kobiet powyżej 30 jest obowiązkowe. Na nie robiłam bo to Koszt coś 300 stow a ciąża rozwijała mi się prawidłowo

Ciocia Patrycja będzie mnie później pocieszać ;-) bo ja coś czuję że to efekt moich ćwiczeń.
Swoją drogą piękne masz imię ;-) wszystkie Partycje to fajne babki ;-)

Ruda dzięki ;) najwyżej ciocia Pati kupi czekoladę, winko i zrobi sesję pocieszania ;) a test mógł nic nie pokazać, tym bardziej, że był robiony po południu ;) poczekamy, zobaczymy :*

Ruda, ja w tej ciazy co poronilam to zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki rano i nic tam nie bylo, jak przyszlam z pracy to z ciekawosci spojrzalam jeszxze raz i zobaczylam tam cos bardzo bardzo delikatnego ale bylam pewna ze juz nie wazny jestbpo tylu godzinach ale okresu nadal nie bylo i nastepnego dnia zrobilam i byla juz ale slaba. Czasem tak sie zdarza zrob jutro rano albo w srode rano :) tak byli by najlepiej :)

Ruda1991 ooo dokładnie :) brakowało mi tego słowa :) byłam 10 dni temu u ginekologa to powiedział mi ze wszystko jest w porządku i dziecko rozwija sie prawidłowo wiec myślę ze nie potrzebuje takiego badania

Olha uzupełniłem twój słownik ;-) jak ma cie to uspokoić to idź. Ale jak nie było żadnych problemów w rodzinie i ciąża rozwija się prawidłowo to chyba nie ma takiej potrzeby

reklama
Ruda to nie chodzi ze ma mnie uspokoić ponieważ w rodzinie wszyscy są zdrowi zresztą mam już syna który urodził sie zdrowy wiec czemu druga ciaza miałaby być inna ? :) tym bardziej ze Ginekolog powiedział ze jest wszystko w 100 % dobrze i ze nie mam czym sie martwić, tak tylko chciałam sie zapytać co sadzicie o tym bo brat mówi ze każda kobieta powinna pójść na takie badania a jednak kolejna osoba mi mówi ze kobieta po 30 sie zaleca obowiązkowo :)

Do góry