reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć Dziewczyny :)
Co tam u was słychać ? Udało sie następnej Kobietce zajść w ciąży? U mnie już leci 13 tydzien :) wszystkie bóle, zawroty znikly, powoli muszę zmieniać swoją szafe ubrań bo brzuszek zaczyna sie zaokraglac :) ... Ostatnio w nocy polozylam sie spać jak nigdy na brzuchu gdzie staram sie omijać tej "pozycji" odkąd zaszlam w ciążę to była moja pierwszą taka sytuacja i mam wielka nadzieje ze ostatnia i tak głęboko sie zastanawiam czy nic złego sie nie stało? Jestem w końcu 13 tygodniu ciazy brzuszek już sie delikatnie zaokragla ale czytałam gdzieś ze macica jeszcze nie jest na tyle duza żeby zrobić krzywdę dziecku? A wy dziewczyny co o tym sadzicie? Spala ktoras z was w ciazy na brzuchu? :)

reklama
Pati mi nie tyle chodzi o fakt ciazy tylko o to, ze ten czas wolno leci, a wolalabym juz wiedziec czy sie udalo czy nie. Czekanie najgorsze.

Olha ja w pierwszej ciazy jak jeszcze nie wiedzialam polozylam sie na brzuchu i poczulam taka kulke w srodku i od tamtej pory nie lezalam na brzuchu, ale nic nie powinno sie stac :)

Czarna ćwiczę 6 razy tygodniu. W niedzielę przerwa. Diety jako takiej nie mam tylko nie jem słodyczy i nie pije gazowanego

Anka haha oby ;-) może twoje słowa będą prorocze. Jak tak to wysyłam Ci dobra czekoladę ;-)
Pati ty tam trzymaj mocno to tobie też się dostanie ;-) bo widzę że wierzysz w moją ciążę bardzo ;-)

Claudia ty moja znawczyni szyjek ;-) jak to jest moje wydaje się wysoko ale nie jest do końca zamknięta chyba bo nie bardzo wiem jak wygląda zamknięta. Jest szansa? Haha właśnie piszę i przeczytałam że pytasz ;-)

Kate jak się nie znam

Olha już? Ale ten czas zapieprz. Mi gin mówil że spać można jeśli ktoś lubi aż do 3 trymestru

Ankaka ja dopiero zaczęłam pierwszy cykl starań, @ dopiero poszła a już czuję to zniecierpliwienie :p do tej pory jakoś ten czas szybko leciał a teraz to podejrzewam, ze zacznie mi się ciągnąć na potęgę... nie pozostaje nic, tylko się starać i czekać ;)

Ruda cały czas trzymam, dobrze by było, żeby i mi się dostało ;) pewnie, ze wierzę ;) we wszystkie wierzę, każdej z nas prędzej czy później się uda ;) ja swoje odczekałam, życie mi się waliło tyle razy, ze już powoli traciłam nadzieję, ze kiedyś będę miała szansę się postarać o swój cud... Ale wreszcie zaczęło się układać, nareszcie spotkałam odpowiedniego faceta, z którym chcę mieć dzieci i który dba o mnie jak o swój najcenniejszy skarb ;) a już myślałam, że nigdy mi się to nie przytrafi...

reklama
Czarna ćwiczę 6 razy tygodniu. W niedzielę przerwa. Diety jako takiej nie mam tylko nie jem słodyczy i nie pije gazowanego

Anka haha oby ;-) może twoje słowa będą prorocze. Jak tak to wysyłam Ci dobra czekoladę ;-)
Pati ty tam trzymaj mocno to tobie też się dostanie ;-) bo widzę że wierzysz w moją ciążę bardzo ;-)

Claudia ty moja znawczyni szyjek ;-) jak to jest moje wydaje się wysoko ale nie jest do końca zamknięta chyba bo nie bardzo wiem jak wygląda zamknięta. Jest szansa? Haha właśnie piszę i przeczytałam że pytasz ;-)

Kate jak się nie znam

Olha już? Ale ten czas zapieprz. Mi gin mówil że spać można jeśli ktoś lubi aż do 3 trymestru

Nie musi byc strasznie wysoko od razu nawet jak pozniej w ciazy yo raz jedt nizej raz wyzej. A co to zamkniecia to powinna byc nie jak usta tylko jak np zaokraglony koniec kija od szczotki. Nie wiem jak to wytlumaxztc no i nie ma wglebienia tej dziurki. Ale podobniez jak sie juz rodzilo naturalnie to ta szyjka sie nie zamknie do konca :)
Trzymam kciuki :)

Do góry