reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna dieta to nie dla mnie ;-) moja ulubiona to od poniedziałku ;-) albo cud jem i czekam na cud ;-)
Uważam tak jak ty że @ się spóźnia przez ćwiczenia ale te malpiszony tak mnie nakrecaja ;-)

reklama
Czarna dieta to nie dla mnie ;-) moja ulubiona to od poniedziałku ;-) albo cud jem i czekam na cud ;-)
Uważam tak jak ty że @ się spóźnia przez ćwiczenia ale te malpiszony tak mnie nakrecaja ;-)

Ruda - Małpiszony chcą dla Ciebie dobrze, a przy okazji motywację i wiarę dostaną do większych starań:p na tym chyba udzielanie się na tym forum polega, że od testu do testu:) Obyśmy nie zwariowały jak wszystko zacznie przyśpieszać:)
Ja jakiś czas temu przestałam się nakręcać, teraz wiem że im mniej objawów ciąży tym bardziej prawdopodobna ciąża:D
Ja okres mam dostać 2.12 czyli w środe, wiem ze owulację miałam bo strasznie bolały mnie jajniki a następnego dnia był płodny śluz (cholera że testów owu nie miałam one zawsze mi wychodziły) ale marne szanse bo mam PCO, więc nawet jak organizm zadziałał prawidłowo komórka mogła się nie uwolnić... Ale przynajmniej wiem ze działam, najwyżej będzie stymulacja Clo:D

Ruda - tak jak mówi Czarna, te małpiszony są tu po to, żeby Cię wspierać ;)
Czarna - trzymam kciuki, żeby się okazało, że jednak stymulacja nie była potrzebna ;) czary - mary, ciotka Pati znowu czaruje :p

Czarna powinno ;-)

Pati haha bo ty jak tak będziesz czarownic bo przytyjesz od tych czekoladę od nas ;-) albo zbankrutujesz ma dojazdy do nas z winem i czekolada na pocieszenie ;-)

reklama
tak więc następna @ 24.12 (to chyba był ten znak, który mnie przekonał :p), więc może prezent na święta będzie ;) mimo, ze nie liczę na to, ze się uda za pierwszym razem ;)

Pati to testujemy razem ;)

Ewix - pytałaś co na endometrium - orzechy popijane czerwonym winem :tak:

Ruda - powtórzę jak już kilka dziewczyn - póki @ nie ma... :tak:

Niestety nie dam rady Was nadrobić, tyle stron to dla mnie nie do ogarnięcia :)
Przeleciałam pobieżnie kilka stron wstecz.
Roczek świetnie się udał, wszystko tak, jak zaplanowałam.
W końcu skończyłam ogarniać mieszkanie, bo do wczoraj wieczorem mieliśmy gości.

Do góry