reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
CzarnaMadzia on albo wstaje i płacze albo leży i płacze strasznie. Też spi w swoim łóżeczku ale jak się rzuca i wierci to bierzemy go do łóżka w większości wypadków pomaga choć często trzeba masować brzuszek bo się prezy z bolu :/ od urodzenia ma problemy z brzuszkiem i wyproznianiem i gazami ;(

Ankaka mnie też w pierwszej ciąży bolały; )

Ankaka pamiętaj: Co ma być, to będzie ;)
Ja jakoś od podjęcia w nocy decyzji czuję się jakąś spokojniejsza ;) i od razu mam dużo lepszy humor :p mój M też chodzi zadowolony i dla żartu nazywa mnie mamuśką :p

Claudia nie mam

Mychunia mnie tez :) ale kurcze nie chce sie nakrecac ..

Pati im blizej okresu tym bardziej mysle, chociaz staram sie robic wszystko zeby sobie tym glowy nie zawracac :/

Dziewczyny jak Wy byście odczytaly taki wynik testu owu?

Załączniki

• 1448890761318.jpg
    1448890761318.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 41
Mychunia to jest akurat jedna z tych decyzji, które i podbudowują i przerażają ;) nie mam jeszcze dzieci, więc tak naprawdę to wszystko jest dla mnie wielką niewiadomą ;) dlatego się trochę boję... Ale myśl o takiej malutkiej kruszynce, która mnie będzie kochać bezwarunkowo jest tak cudowną, że strach odkładam na bok ;)

reklama
Do góry