reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ankaka a w tym m-cu w ogóle się komuś udało?

Ja rano zrobiłam test i negatywny, ale jeszcze 2 dni do @. We wtorek powinnam dostać. Może w poniedziałek. Jutro rano powtórzę, bo plamić nadal nie plamię. I czuję się do bani.

Lyara tak na magazynie to się chyba inaczej nazywa ale kompletnie zamówienia do biedronkek. Z tego co wiem ma być jakaś pościel i coś jeszcze;-) zobaczymy co dla dzieci dadzą ;-)

Tarantina a myślałam o tobie dzisiaj ;-) super ze w porządku
Podziwiam cie za mieszkanie z Teściowa ;-)

Apostrofa trzymam kciuki
Ja po ciąży też mam te plamienia. Wybieram się do gina i wybrać się nie mogę

Sojnabig zdrowka

Lecę ćwiczyć ;-)
paczka dla pracownika

- pościel bawełniana
- komplet świec zapachowych
- herbata
- kawa rozp.
- Rafaello
- Nutella
- słodycze i bakalie z linii "la speciale"

paczka dla dziecka

- rzutki
- kolorowanka
- kredki w tubce
- Kinder schoko bons
- żelki
- czekolada
- czekoladki Angry Birds
- jakieś batoniki
- mamba
- ciasteczka kruszynki
- ciasteczka Orito
I jakaś gra dla dzieci chyba :tak:

Lyara- fajne te paczki!!! Ja nigdy nie pracowałąm nigdzie, gdzie paczki dają. Ale w sumie zawsze jakaś kasa extra była. A Wy oprócz tego kasę też macie? Czy tylko paczkę?

Jak tam testowanie Twoje? Objawy?? Przeczucia??

Lyara- fajne te paczki!!! Ja nigdy nie pracowałąm nigdzie, gdzie paczki dają. Ale w sumie zawsze jakaś kasa extra była. A Wy oprócz tego kasę też macie? Czy tylko paczkę?

Jak tam testowanie Twoje? Objawy?? Przeczucia??
Dostajemy paczkę i 300zł w bonie do wydania w biedronce, podobno w tym roku ma być 350 :-) Więc jak ja dostanę też, to będziemy mieli 700zł do wydania :-) Pisałam ostatnio ale mnie każdy olał :p A tak serio... Mam nadal te cholerne plamienia, pewnie to okres tylko strasznie słaby, utrzymują się już od13 chyba jak nie wcześniej, więc pewnie znowu będę miała pare miesięcy okres :wściekła/y: i będzie lipa ze starań... A muszę zajść do marca, później już odpada całkowicie staranie o dziecko... Niestety, jestem pewna że umowy mi nie przedłużą w biedronce, bo za słaba jestem na tą pracę, więc chcę jak najszybciej być w ciąży i wiadomo... Bo tak to zawsze coś mam tylko na umowe zlecenie, a tu pierwszy raz o pracę, więc to jedyna i raczej rzadko powtarzalna okazja :) Na razie nie testuję, może w przyszłym tygodniu sprawdzę, ale pewnie gdybym była to nie miałabym tych plamień. A objawy... Jajniki już tak nie bolą, ale dzisiaj w pracy jak dźwigałam zgrzewki coli to mnie mocno zabolały, no i piersi... Sutki mam strasznie wrażliwe, ale to raczej chyba nie objaw ;P

reklama
Lyara - ja tak podczytuję jak dam radę, więc mogłam przeoczyć :zawstydzona/y: Nieraz jak cały dzień się nie loguję (a z pracy nie mam jak) to jest po kilka stron do nadrobienia, a nie mam na to czasu na ogół. Więc tak tylko po łebkach uczestniczę w konwersacjach :zawstydzona/y:Dzięki za napisanie drugi raz w takim razie :-)

Hmm... Trochę widzę przestałaś się nakręcać. Mi chyba dzisiaj emocje trochę opadają, bo za bardzo się wkręciłam. A jutro / po jutrze powinnam dopiero @ dostać w sumie. Choć dla mnie głównym wyznacznikiem jest to, że nie mam plamień. No, ale może @ mnie zaskoczy bez, tym razem.:crazy:

Nie wiem sama czy jest sens jutro testować, czy lepiej we wtorek. Może poczekam do wtorku, bo do środy to pewnie nie dam rady.:zawstydzona/y:

Do góry