reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ankaka a w tym m-cu w ogóle się komuś udało?

Ja rano zrobiłam test i negatywny, ale jeszcze 2 dni do @. We wtorek powinnam dostać. Może w poniedziałek. Jutro rano powtórzę, bo plamić nadal nie plamię. I czuję się do bani.

Lyara tak na magazynie to się chyba inaczej nazywa ale kompletnie zamówienia do biedronkek. Z tego co wiem ma być jakaś pościel i coś jeszcze;-) zobaczymy co dla dzieci dadzą ;-)

Tarantina a myślałam o tobie dzisiaj ;-) super ze w porządku
Podziwiam cie za mieszkanie z Teściowa ;-)

Apostrofa trzymam kciuki
Ja po ciąży też mam te plamienia. Wybieram się do gina i wybrać się nie mogę

Sojnabig zdrowka

Lecę ćwiczyć ;-)
paczka dla pracownika

- pościel bawełniana
- komplet świec zapachowych
- herbata
- kawa rozp.
- Rafaello
- Nutella
- słodycze i bakalie z linii "la speciale"

paczka dla dziecka

- rzutki
- kolorowanka
- kredki w tubce
- Kinder schoko bons
- żelki
- czekolada
- czekoladki Angry Birds
- jakieś batoniki
- mamba
- ciasteczka kruszynki
- ciasteczka Orito
I jakaś gra dla dzieci chyba :tak:

Lyara- fajne te paczki!!! Ja nigdy nie pracowałąm nigdzie, gdzie paczki dają. Ale w sumie zawsze jakaś kasa extra była. A Wy oprócz tego kasę też macie? Czy tylko paczkę?

Jak tam testowanie Twoje? Objawy?? Przeczucia??

Lyara- fajne te paczki!!! Ja nigdy nie pracowałąm nigdzie, gdzie paczki dają. Ale w sumie zawsze jakaś kasa extra była. A Wy oprócz tego kasę też macie? Czy tylko paczkę?

Jak tam testowanie Twoje? Objawy?? Przeczucia??
Dostajemy paczkę i 300zł w bonie do wydania w biedronce, podobno w tym roku ma być 350 :-) Więc jak ja dostanę też, to będziemy mieli 700zł do wydania :-) Pisałam ostatnio ale mnie każdy olał :p A tak serio... Mam nadal te cholerne plamienia, pewnie to okres tylko strasznie słaby, utrzymują się już od13 chyba jak nie wcześniej, więc pewnie znowu będę miała pare miesięcy okres :wściekła/y: i będzie lipa ze starań... A muszę zajść do marca, później już odpada całkowicie staranie o dziecko... Niestety, jestem pewna że umowy mi nie przedłużą w biedronce, bo za słaba jestem na tą pracę, więc chcę jak najszybciej być w ciąży i wiadomo... Bo tak to zawsze coś mam tylko na umowe zlecenie, a tu pierwszy raz o pracę, więc to jedyna i raczej rzadko powtarzalna okazja :) Na razie nie testuję, może w przyszłym tygodniu sprawdzę, ale pewnie gdybym była to nie miałabym tych plamień. A objawy... Jajniki już tak nie bolą, ale dzisiaj w pracy jak dźwigałam zgrzewki coli to mnie mocno zabolały, no i piersi... Sutki mam strasznie wrażliwe, ale to raczej chyba nie objaw ;P

reklama
Lyara - ja tak podczytuję jak dam radę, więc mogłam przeoczyć :zawstydzona/y: Nieraz jak cały dzień się nie loguję (a z pracy nie mam jak) to jest po kilka stron do nadrobienia, a nie mam na to czasu na ogół. Więc tak tylko po łebkach uczestniczę w konwersacjach :zawstydzona/y:Dzięki za napisanie drugi raz w takim razie :-)

Hmm... Trochę widzę przestałaś się nakręcać. Mi chyba dzisiaj emocje trochę opadają, bo za bardzo się wkręciłam. A jutro / po jutrze powinnam dopiero @ dostać w sumie. Choć dla mnie głównym wyznacznikiem jest to, że nie mam plamień. No, ale może @ mnie zaskoczy bez, tym razem.:crazy:

Nie wiem sama czy jest sens jutro testować, czy lepiej we wtorek. Może poczekam do wtorku, bo do środy to pewnie nie dam rady.:zawstydzona/y:

Do góry