reklama
ania to moj wykres zobacz sobie co u mnie sie dzialo Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
paczka dla pracownikaLyara tak na magazynie to się chyba inaczej nazywa ale kompletnie zamówienia do biedronkek. Z tego co wiem ma być jakaś pościel i coś jeszcze;-) zobaczymy co dla dzieci dadzą ;-)
Tarantina a myślałam o tobie dzisiaj ;-) super ze w porządku
Podziwiam cie za mieszkanie z Teściowa ;-)
Apostrofa trzymam kciuki
Ja po ciąży też mam te plamienia. Wybieram się do gina i wybrać się nie mogę
Sojnabig zdrowka
Lecę ćwiczyć ;-)
- pościel bawełniana
- komplet świec zapachowych
- herbata
- kawa rozp.
- Rafaello
- Nutella
- słodycze i bakalie z linii "la speciale"
paczka dla dziecka
- rzutki
- kolorowanka
- kredki w tubce
- Kinder schoko bons
- żelki
- czekolada
- czekoladki Angry Birds
- jakieś batoniki
- mamba
- ciasteczka kruszynki
- ciasteczka Orito
I jakaś gra dla dzieci chyba
Używasz zwyklego termometru czy musi być jakiś specjalny? Mój wskazuje z dokładnością do 0,1st. Wystarczy taki do prowadzenia obserwacji?ania to moj wykres zobacz sobie co u mnie sie dzialo Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
Dostajemy paczkę i 300zł w bonie do wydania w biedronce, podobno w tym roku ma być 350 :-) Więc jak ja dostanę też, to będziemy mieli 700zł do wydania :-) Pisałam ostatnio ale mnie każdy olał A tak serio... Mam nadal te cholerne plamienia, pewnie to okres tylko strasznie słaby, utrzymują się już od13 chyba jak nie wcześniej, więc pewnie znowu będę miała pare miesięcy okres i będzie lipa ze starań... A muszę zajść do marca, później już odpada całkowicie staranie o dziecko... Niestety, jestem pewna że umowy mi nie przedłużą w biedronce, bo za słaba jestem na tą pracę, więc chcę jak najszybciej być w ciąży i wiadomo... Bo tak to zawsze coś mam tylko na umowe zlecenie, a tu pierwszy raz o pracę, więc to jedyna i raczej rzadko powtarzalna okazja Na razie nie testuję, może w przyszłym tygodniu sprawdzę, ale pewnie gdybym była to nie miałabym tych plamień. A objawy... Jajniki już tak nie bolą, ale dzisiaj w pracy jak dźwigałam zgrzewki coli to mnie mocno zabolały, no i piersi... Sutki mam strasznie wrażliwe, ale to raczej chyba nie objaw ;PLyara- fajne te paczki!!! Ja nigdy nie pracowałąm nigdzie, gdzie paczki dają. Ale w sumie zawsze jakaś kasa extra była. A Wy oprócz tego kasę też macie? Czy tylko paczkę?
Jak tam testowanie Twoje? Objawy?? Przeczucia??
reklama
Lyara - ja tak podczytuję jak dam radę, więc mogłam przeoczyć Nieraz jak cały dzień się nie loguję (a z pracy nie mam jak) to jest po kilka stron do nadrobienia, a nie mam na to czasu na ogół. Więc tak tylko po łebkach uczestniczę w konwersacjach Dzięki za napisanie drugi raz w takim razie :-)
Hmm... Trochę widzę przestałaś się nakręcać. Mi chyba dzisiaj emocje trochę opadają, bo za bardzo się wkręciłam. A jutro / po jutrze powinnam dopiero @ dostać w sumie. Choć dla mnie głównym wyznacznikiem jest to, że nie mam plamień. No, ale może @ mnie zaskoczy bez, tym razem.
Nie wiem sama czy jest sens jutro testować, czy lepiej we wtorek. Może poczekam do wtorku, bo do środy to pewnie nie dam rady.
Hmm... Trochę widzę przestałaś się nakręcać. Mi chyba dzisiaj emocje trochę opadają, bo za bardzo się wkręciłam. A jutro / po jutrze powinnam dopiero @ dostać w sumie. Choć dla mnie głównym wyznacznikiem jest to, że nie mam plamień. No, ale może @ mnie zaskoczy bez, tym razem.
Nie wiem sama czy jest sens jutro testować, czy lepiej we wtorek. Może poczekam do wtorku, bo do środy to pewnie nie dam rady.