Dzięki dziewczyny za mile przyjęcie
Synus skonczyl roczek i postanowiliśmy sie postarać o rodzeństwo dla niego.
Jestem po mokroporonieniu i poronieniu ; ( ciąża problemowa (cukrzyca ciążowa, skurcze i rozWarcie od 30 tyg, od 32 tyg w szpitalu na zatrzymaniu akcji porodowej, saczenie się wód plodowych, słabe odczuwanie ruchów dziecka). W końcu synuś przyszedł na świat w 36 tyg. Od początku problemy z brzuszkiem, skaza białkowa, mając 3 miesiące miał zapalenie oskrzeli, a jak mial 6 miesięcy to miał wycinanego naczyniaka.Teraz przechodzi bardzo ciezko ząbkowanie ; (
Jestem Ewelina i mam 28 lat
Przeczytałam od początku cały wątek dlatego się tak rozpisuje
W poprzednich staraniach brałam kwas foliowy i oeparol femina
Termin kolejnej @ kolo 16 grudnia (choć nie wiem czy będzie dalej jak w zegarku, bo dziś mi się skończył a przestaje brać anty)
Gratuluję wszystkim co się udało i życzę powodzenia wszystkim starajacym się
Synus skonczyl roczek i postanowiliśmy sie postarać o rodzeństwo dla niego.
Jestem po mokroporonieniu i poronieniu ; ( ciąża problemowa (cukrzyca ciążowa, skurcze i rozWarcie od 30 tyg, od 32 tyg w szpitalu na zatrzymaniu akcji porodowej, saczenie się wód plodowych, słabe odczuwanie ruchów dziecka). W końcu synuś przyszedł na świat w 36 tyg. Od początku problemy z brzuszkiem, skaza białkowa, mając 3 miesiące miał zapalenie oskrzeli, a jak mial 6 miesięcy to miał wycinanego naczyniaka.Teraz przechodzi bardzo ciezko ząbkowanie ; (
Jestem Ewelina i mam 28 lat
Przeczytałam od początku cały wątek dlatego się tak rozpisuje
W poprzednich staraniach brałam kwas foliowy i oeparol femina
Termin kolejnej @ kolo 16 grudnia (choć nie wiem czy będzie dalej jak w zegarku, bo dziś mi się skończył a przestaje brać anty)
Gratuluję wszystkim co się udało i życzę powodzenia wszystkim starajacym się
Ostatnia edycja: