reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja mam skleroze. Która to pracuje w biedronce? Mąż mi właśnie doniósł że szykuje się jakoś fajna paczka na mikołaja.

reklama
ruda - mój też budzi się 2 razy w nocy:) ale teraz to jest luks, wysypiam się bo idzie spać o 19 a wstaje po 6, biorę go do łózka i śpimy jeszcze do 8:30:) Był czas że już wstawał o 4 i nie chciał spać, coś mu się zegarek poprzestawiał:p

Czarna Jaś też je i śpi dalej. Ale śpi krócej bo od 21 do max 7.
A dzisiaj to była masakra. Cała noc przeplakal a ja poszłam spać jak m wrócił z nocki, teraz ja wstałam a on śpi. Myślałam że ząbki ale m przyszedł dał czopka bo głupia mama nie pomyślałam że dziecko parę dni kupki nie robiło :-(

A teraz się szykuje na zwiedzanie fabryki czekolady ;-) z okazji mikołaja ;-) mama mnie zapisała haha idę zobaczyć bo może kiedyś pójdę tam do pracy ( nigdy nie wiadomo co się będzie robiło) a mam zut beretem z domu. Chciałabym pracować w swoim zawodzie ale bez doświadczenia to mnie nikt nie weźmie, liczę się ze stażem. Ale najpierw dzieci a potem praca
I w tej fabryce będzie fontanna z czekolady :-( a ja robię 30 dni bez słodyczy;-) ciekawe czy wytrzymam

Czarna Jaś też je i śpi dalej. Ale śpi krócej bo od 21 do max 7.
A dzisiaj to była masakra. Cała noc przeplakal a ja poszłam spać jak m wrócił z nocki, teraz ja wstałam a on śpi. Myślałam że ząbki ale m przyszedł dał czopka bo głupia mama nie pomyślałam że dziecko parę dni kupki nie robiło :-(

A teraz się szykuje na zwiedzanie fabryki czekolady ;-) z okazji mikołaja ;-) mama mnie zapisała haha idę zobaczyć bo może kiedyś pójdę tam do pracy ( nigdy nie wiadomo co się będzie robiło) a mam zut beretem z domu. Chciałabym pracować w swoim zawodzie ale bez doświadczenia to mnie nikt nie weźmie, liczę się ze stażem. Ale najpierw dzieci a potem praca
I w tej fabryce będzie fontanna z czekolady :-( a ja robię 30 dni bez słodyczy;-) ciekawe czy wytrzymam

Ooo jaaaaaaa Charlie i fabryka czekolady? :D a kim jesteś z zawodu?

Czesc dziewczyny ;) mam pytanko, przy regularnych cyklach 28-29dni, gdybym jutro z rana wykonala test (27dc.) to moglo by juz pokazac ciaze?:D

Sojnabig ja mam dwa logistyk i bhpowiec a teraz kończę administrację ;-) ale wolałbym w logistyce a w tym zakładzie fajnie logistyka rozwinięta. Szkoda ze pokazywali tylko produkcję i strasznie śmierdzi czekolada aż mnie mdlilo ;-)

Ja mam skleroze. Która to pracuje w biedronce? Mąż mi właśnie doniósł że szykuje się jakoś fajna paczka na mikołaja.
Ja kochana :) Jeszcze na szczęście pracuję :) A no ponoć całkiem fajna ma być paczka na święta :tak: A Twój mąż w biedronce pracuje?
Sorki że się nie odzywałam,ale jakoś czasu ani chęci nie było... Wiecie co... Wszystkie objawy jak ręką odjął przeszły...:crazy: Trochę pobolewają jajniki, inaczej niż zawsze, no i piersi cholernie wrażliwe, ale tak to nic więcej :( na dodatek te plamienia co miałam się nasiliły... Ehh nienawidzę swojego organizmu... Pewnie znowu ze 3 miesiące będę miała ten cholerny okres i dopiero wtedy znowu wrócimy do starań...

Czesc Dziewczyny ... trochę poczytalam kilka stron wstecz i niestety nie widzę żadnych dobrych wieści :-( co.z Wami hm?

Widzę tez ze dużo nowych "twarzy" się pojawilo witam staraczki :-)

U mnie jakby sie tak któras interesowala to w porządku. W środę bylam z mężem na USG genetycznym 3 i 4d czyli wykluczenie wad genetycznych i sprawdzanie przeplywow krwi i oglądanie platu mózgowego Naszego Maluszka! Wszystko jest w porządku z czego bardzo się cieszę oczywiście !! Maluch mi al już 6.92 cm i nawet mamy cudne zdjęcie w 4d Naszej kruszyny! Przytylam równe 2 kg czyli tak jak powinno być w 1 trymestrze
Kurde może mi się uda zrealizować mój ambitny plan przybrania 15 kg :D a nie 27 jak w poprzedniej ciąży he ...
Moje samopoczucie z deka lepsze ale to jeszcze nie jest to co bym chciala żeby bylo ...
No to tyle kochane ... nadal 3mam kciuki i wierze ze każdej.się uda!! Pozdrawiam

reklama
Tarantina super wiesci ! :)zazdroszcze, ze masz sie czym z nami podzielic :) bo co ja moge pisac?ze wlasnie wstalismy z drzemki i leb mi peka? :/

Do góry