reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
ruda - mój też budzi się 2 razy w nocy ale teraz to jest luks, wysypiam się bo idzie spać o 19 a wstaje po 6, biorę go do łózka i śpimy jeszcze do 8:30 Był czas że już wstawał o 4 i nie chciał spać, coś mu się zegarek poprzestawiał
ruda1991
Fanka BB :)
Czarna Jaś też je i śpi dalej. Ale śpi krócej bo od 21 do max 7.
A dzisiaj to była masakra. Cała noc przeplakal a ja poszłam spać jak m wrócił z nocki, teraz ja wstałam a on śpi. Myślałam że ząbki ale m przyszedł dał czopka bo głupia mama nie pomyślałam że dziecko parę dni kupki nie robiło :-(
A teraz się szykuje na zwiedzanie fabryki czekolady ;-) z okazji mikołaja ;-) mama mnie zapisała haha idę zobaczyć bo może kiedyś pójdę tam do pracy ( nigdy nie wiadomo co się będzie robiło) a mam zut beretem z domu. Chciałabym pracować w swoim zawodzie ale bez doświadczenia to mnie nikt nie weźmie, liczę się ze stażem. Ale najpierw dzieci a potem praca
I w tej fabryce będzie fontanna z czekolady :-( a ja robię 30 dni bez słodyczy;-) ciekawe czy wytrzymam
A dzisiaj to była masakra. Cała noc przeplakal a ja poszłam spać jak m wrócił z nocki, teraz ja wstałam a on śpi. Myślałam że ząbki ale m przyszedł dał czopka bo głupia mama nie pomyślałam że dziecko parę dni kupki nie robiło :-(
A teraz się szykuje na zwiedzanie fabryki czekolady ;-) z okazji mikołaja ;-) mama mnie zapisała haha idę zobaczyć bo może kiedyś pójdę tam do pracy ( nigdy nie wiadomo co się będzie robiło) a mam zut beretem z domu. Chciałabym pracować w swoim zawodzie ale bez doświadczenia to mnie nikt nie weźmie, liczę się ze stażem. Ale najpierw dzieci a potem praca
I w tej fabryce będzie fontanna z czekolady :-( a ja robię 30 dni bez słodyczy;-) ciekawe czy wytrzymam
sojnabig
Czarna Jaś też je i śpi dalej. Ale śpi krócej bo od 21 do max 7.
Ooo jaaaaaaa Charlie i fabryka czekolady? a kim jesteś z zawodu?
ruda1991
Sojnabig ja mam dwa logistyk i bhpowiec a teraz kończę administrację ;-) ale wolałbym w logistyce a w tym zakładzie fajnie logistyka rozwinięta. Szkoda ze pokazywali tylko produkcję i strasznie śmierdzi czekolada aż mnie mdlilo ;-)
Ja kochana Jeszcze na szczęście pracuję A no ponoć całkiem fajna ma być paczka na święta A Twój mąż w biedronce pracuje?Ja mam skleroze. Która to pracuje w biedronce? Mąż mi właśnie doniósł że szykuje się jakoś fajna paczka na mikołaja.
Sorki że się nie odzywałam,ale jakoś czasu ani chęci nie było... Wiecie co... Wszystkie objawy jak ręką odjął przeszły... Trochę pobolewają jajniki, inaczej niż zawsze, no i piersi cholernie wrażliwe, ale tak to nic więcej na dodatek te plamienia co miałam się nasiliły... Ehh nienawidzę swojego organizmu... Pewnie znowu ze 3 miesiące będę miała ten cholerny okres i dopiero wtedy znowu wrócimy do starań...
Czesc Dziewczyny ... trochę poczytalam kilka stron wstecz i niestety nie widzę żadnych dobrych wieści :-( co.z Wami hm?
Widzę tez ze dużo nowych "twarzy" się pojawilo witam staraczki :-)
U mnie jakby sie tak któras interesowala to w porządku. W środę bylam z mężem na USG genetycznym 3 i 4d czyli wykluczenie wad genetycznych i sprawdzanie przeplywow krwi i oglądanie platu mózgowego Naszego Maluszka! Wszystko jest w porządku z czego bardzo się cieszę oczywiście !! Maluch mi al już 6.92 cm i nawet mamy cudne zdjęcie w 4d Naszej kruszyny! Przytylam równe 2 kg czyli tak jak powinno być w 1 trymestrze
Kurde może mi się uda zrealizować mój ambitny plan przybrania 15 kg a nie 27 jak w poprzedniej ciąży he ...
Moje samopoczucie z deka lepsze ale to jeszcze nie jest to co bym chciala żeby bylo ...
No to tyle kochane ... nadal 3mam kciuki i wierze ze każdej.się uda!! Pozdrawiam
Widzę tez ze dużo nowych "twarzy" się pojawilo witam staraczki :-)
U mnie jakby sie tak któras interesowala to w porządku. W środę bylam z mężem na USG genetycznym 3 i 4d czyli wykluczenie wad genetycznych i sprawdzanie przeplywow krwi i oglądanie platu mózgowego Naszego Maluszka! Wszystko jest w porządku z czego bardzo się cieszę oczywiście !! Maluch mi al już 6.92 cm i nawet mamy cudne zdjęcie w 4d Naszej kruszyny! Przytylam równe 2 kg czyli tak jak powinno być w 1 trymestrze
Kurde może mi się uda zrealizować mój ambitny plan przybrania 15 kg a nie 27 jak w poprzedniej ciąży he ...
Moje samopoczucie z deka lepsze ale to jeszcze nie jest to co bym chciala żeby bylo ...
No to tyle kochane ... nadal 3mam kciuki i wierze ze każdej.się uda!! Pozdrawiam
reklama