Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robiłam jeszcze, czekam właśnie na kuriera i chyba zrobię Nie wiem, możecie mnie uznać za głupią albo coś, ale ja czuję że jest coś inaczej...Czuję że to chyba to... Dostanę te niby najczulsze testy więc jest duża szansa że już coś pokażą, no i oczywiście jak tylko ten dziad przyjedzie to jadę na beteLyara a może zrób test? Jeśli już mówiłaś że robiłaś to przepraszam ale mieszkacie mi się strasznie;-)
Nie chce mi się w taką pogodę nawet nosa za drzwi wystawiać A jak już idzie do mnie 5 ciążowych to luzik najgorzej będzie ze zrobieniem bety.. Ale coś wymyślęLyara biegnij do apteki będzie szybciej ;-) czekam z niecierpliwością i z zacisnietymi kciukami ;-)