Ani pół cienia drugiej kreski... Ale liczę na bete... Bo za mało nasiusiałam i mogło nie wyjść, na pewno go jutro z rańca powtórzę :-)Beta zawsze wychodzi wcześniej niż testy
I co? Minęło to 5 minut?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani pół cienia drugiej kreski... Ale liczę na bete... Bo za mało nasiusiałam i mogło nie wyjść, na pewno go jutro z rańca powtórzę :-)Beta zawsze wychodzi wcześniej niż testy
I co? Minęło to 5 minut?
Jak pojedziemy do Grodziska to po 2-3 godzinach, ale będę musiała czekać tam na miejscuA kiedy będziesz miała wyniki bety?
Coś mi cholera wewnętrznie mówi że jest maluszek, bo czuję się mega dziwnie... Boję się czy na bete nie jest za wcześnie skoro seks był 12.11 pierwszy...Kate trzymam kciuki
Lyara jakby była pewność że czeka się na dobre wieści to czekałabym nawet dwa dni ;-)
Spokojnie to zniosę, chyba Zostały mi jeszcze 3 testy bo oczywiście musiałam powtorzyć drugi też zero, ale o dziwo, owulacyjny też tylko z jedną kreską, a wczoraj na tym innym teście miałam lekką drugą kreskę... Ciekawe czemu tak dziwnie... No pogoniłam w końcu chłopa i jedziemy Pewnie dam znać pod wieczór albo jakoś w tel odpale neta i wam napiszęMi się wydaje że za szybko to przecież 6 dni od stosunku.
Ale ja się nie znam
Szkoda by było jakbyś sir nie potrzebnie nakręcił :-/