reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Agnesis z tej apteki Cie chcą wywalić ? Co za buraki ze tak powiem :/

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Agnesis z tej apteki Cie chcą wywalić ? Co za buraki ze tak powiem :/

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
U mnie tez tak bylo w pracy. Jak wrocilam po poronieniu to zostalam bez pracy, bo kogos innego zatrudnili. Nie zwolnili mnie bo liczyli ze szybko zaciaze, ale i tak nic nie zarabialam, bo m8alam placone od pracy, a pracy mi nie dawali. Za zadne L4 mi nie zaplacili!!! Teraz za pierwsze ciazowe tez mi nie zaplacili.
Nie chce sie z nimi szarpac po sadach, karma sama do nich wroci.
A jeszcze kiedys do mnie tekstem walnela, zebym jej podpisala papier ze odchodze z dnia na dzien za porozumieniem stron. Smiech na sali!!!
Innym razem mi walnela zebym jej odpracowywala Zuz, bo ona za mnie co miesiac placi skladki, a nic nie zarabia. Myslalam ze padne!!!
Zero wstydu!!!

Emka tak właśnie z apteki.
Straw to widzę też nieciekawie. Ale masz rację karma kiedyś wróci.

Mi też powiedziała, że jak chce zajść w ciążę to lepiej żebym poszukała nowej pracy. Chyba że zagwarantuje jej że nie zajdę. Śmiech na sali.
Szczyt bezczelnosci!
Ja się sama dobrowolnie nie zwolnie. Jeśli chce mi dać wypowiedzenie to niech znajdzie dobre uzasadnienie, bo ja się tak łatwo nie dam zwolnić, mam umowę na stałe więc nawet jak zajdę na wypowiedzeniu to ma obowiązek cofnąć wymowienie. Są jeszcze sądy pracy. Umiem być uparta i upierdliwa.

Emka tak właśnie z apteki.
Straw to widzę też nieciekawie. Ale masz rację karma kiedyś wróci.

Mi też powiedziała, że jak chce zajść w ciążę to lepiej żebym poszukała nowej pracy. Chyba że zagwarantuje jej że nie zajdę. Śmiech na sali.
Szczyt bezczelnosci!
Ja się sama dobrowolnie nie zwolnie. Jeśli chce mi dać wypowiedzenie to niech znajdzie dobre uzasadnienie, bo ja się tak łatwo nie dam zwolnić, mam umowę na stałe więc nawet jak zajdę na wypowiedzeniu to ma obowiązek cofnąć wymowienie. Są jeszcze sądy pracy. Umiem być uparta i upierdliwa.
Widze ze przechodzisz to samo co ja:(
Ja olalam juz dawno tych ludzi i ta robote.
Mialam niezla lekcje z zycia, ta praca byla najwiekszym moim zyciowym bledem. Maz odrazu jak tam zaczelam pracowac mowil zebym z niej odeszla i poszukala innej bo tam nigdy nie bedzie dobrze.

Widze ze przechodzisz to samo co ja:(
Ja olalam juz dawno tych ludzi i ta robote.
Mialam niezla lekcje z zycia, ta praca byla najwiekszym moim zyciowym bledem. Maz odrazu jak tam zaczelam pracowac mowil zebym z niej odeszla i poszukala innej bo tam nigdy nie bedzie dobrze.

Staram się o tym nie myśleć, nie przejmować się... nie chce się stresować. Nie chce żeby miało to jakiś wpływ na nasze starania. Ale bardziej bezczelnej baby jeszcze nie widziałam :/
Mi też kilka osób mówiło, że się przekonam, że praca tutaj to był błąd.

Agnesis pewnie sama sie nie zwalniaj i zagwarantuj jej ze nie zajdziesz zapytaj xzy chce to na piśmie ? Bo nie ma prawa tego wymagać :) wariatka jakas :/

Ale nie stresujcie sie.

Straw ale płacić l4 firma do 30 osób to ZUS powinien wypłacać powinna byc wypłata w dodatku w 100 % bez dwoch zdan ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Agnesis pewnie sama sie nie zwalniaj i zagwarantuj jej ze nie zajdziesz zapytaj xzy chce to na piśmie ? Bo nie ma prawa tego wymagać :) wariatka jakas :/

Ale nie stresujcie sie.

Straw ale płacić l4 firma do 30 osób to ZUS powinien wypłacać powinna byc wypłata w dodatku w 100 % bez dwoch zdan ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
Pierwsze 33 dni placi firma. Od 34 dnia placi zus.

reklama
Cześć wszystkim staraczkom. Ja chciałam dodać wszystkim otuchy. W 2008 roku urodziłam zdrową piękną córkę. W 2014 roku poronilam. Starnia o kolejne dziecko zaczeło Nas wykańczac. Trafialam do roznych lekarzy. Jeden lepszy drugi wiadomo. Cykle nie regularne jak cholera bo czasem co 60 dni. Hehe dałam se spokuj co ma byc to bedzie. A w dupie se myśle. A tu szok niespodzianka 4 tydzień + 4 dni. Nie wiedzialam bo ostatni cykl 49 dni. A jednak sie da. Jak powiedział gin. Ze jak jest taka sytuacja to używać Starego jak zwykle i czekac na wpadke. Pozdrawiam :) aa i jeszcze chcialam dodać zeby używać starego nie tylko kiedy dni plodne bo u mnie ciąża o tydzień młodsza bo sie owu przesunela. Zamiat 2 tygodnie po @ dni plodne to 3 tygodnie po były

Ostatnia edycja:
Do góry