reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Z facetem ;) gin powiedział, ze po 3 miesiącach mogę się już starać ale teraz wakacje i chciałam je spędzić bardziej aktywnie. Jakiś tydzień temu prawie się zlamalam i chciałam już teraz zacząć starania ale dowiedziałam się, ze szef ma raka i kolega z pracy go będzie zastępować... no i automatycznie jedna osoba mniej będzie... jakby się udało i poszlabym na L4, to zostają bez dwóch osób i nie dają rady. Więc wolę poczekać i nie mieć potem wyrzutów sumienia, bo szefa mam naprawdę spoko :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z facetem ;) gin powiedział, ze po 3 miesiącach mogę się już starać ale teraz wakacje i chciałam je spędzić bardziej aktywnie. Jakiś tydzień temu prawie się zlamalam i chciałam już teraz zacząć starania ale dowiedziałam się, ze szef ma raka i kolega z pracy go będzie zastępować... no i automatycznie jedna osoba mniej będzie... jakby się udało i poszlabym na L4, to zostają bez dwóch osób i nie dają rady. Więc wolę poczekać i nie mieć potem wyrzutów sumienia, bo szefa mam naprawdę spoko :)

W pelni rozumiem, ale jak bedziesz tak bardzo rozmyslala o tym czy dadzą rade czy nie to nigdy nie znajdziesz dobrego czasu, pomysl o sobie, czasem warto jest byc troszke egoistka :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

My nie będziemy czekać ze staraniami, bo zajść jest ciężko jak cholera. A jak się zajdzie to jeszcze i tak nic pewnego. Moje serduszko zatrzymało się mniej więcej w 10 tygodniu. Jeszcze miesiąc nie minął od zabiegu, czekam na pierwsza @

W pelni rozumiem, ale jak bedziesz tak bardzo rozmyslala o tym czy dadzą rade czy nie to nigdy nie znajdziesz dobrego czasu, pomysl o sobie, czasem warto jest byc troszke egoistka :)

Właśnie dlatego, ze jestem troszkę egoistka, nie staramy się już teraz :) bo naprawde mam fajnego szefa i w wielu sprawach szedl mi na rękę ale za to ekipę mam tragiczną w pracy... i zanim się zacznę starać o maleństwo, to chce te dziołchy jakoś podtemperować troszkę i w spokoju iść sobie potem na L4 ;) zresztą budżet też muszę trochę podreperować zanim będę miała spokój potrzebny mi do bezstresowych starań :)

Oj dziewczynki... Nie podoba mi się, że się kłócicie... Po co? :( za malo mamy na glowie?
Mam dzisiaj niechcieja strasznego, @ pewnie przyjdzie tak czy siak, w to już przestałam wątpić :x powinna sie ukazac 4.06. J sie stara jak moze poprawic mi humor - kwiatki, czekoladki, swiecidelka... Tylko ja juz nie bardzo potrafie sie cieszyc z tego. Kurde, tak nie wiele chcemy, a tak nam trudno to dostac.
Tym, ktore zaciazyly baaaardzo gratuluje i buziaki przesylam oczywiście, no. Kropkom i fasolkom tez ;)
Pyziuuuu, nie chce, zebys przestawala :( ja caly czas w Ciebie wierze!

Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom
Słonko kochane dziękuję za wiarę :* Niestety ja mam jej co raz mniej... W tym miesiącu była bardzo duża szansa,pękły trzy pęcherzyki i co? I chyba dupa....5.06 termin @ i zobaczymy ale mimo iż czekam na cud to wierzę w niego co raz mniej...W sobotę robiłam test i wyszedł negatyw,w poniedziałek miałam mdłości a od wczoraj tylko paskudna zgaga po wszystkim.Ale to pewnie żołądek wykończony lekami.Sama już nie wiem....

Słonko kochane dziękuję za wiarę :* Niestety ja mam jej co raz mniej... W tym miesiącu była bardzo duża szansa,pękły trzy pęcherzyki i co? I chyba dupa....5.06 termin @ i zobaczymy ale mimo iż czekam na cud to wierzę w niego co raz mniej...W sobotę robiłam test i wyszedł negatyw,w poniedziałek miałam mdłości a od wczoraj tylko paskudna zgaga po wszystkim.Ale to pewnie żołądek wykończony lekami.Sama już nie wiem....
Pyzia, wiara czyni cuda!
Ja też mam swojej niestety mniej. Też faszeruje się lekami i nic nie wychodzi. Ile można?! Ale boję się odstawić, bo może mieć tragiczne skutki. Chociaż wiem, że powinnam wyluzować, ale przy takiej ilości leków i coraz krótszym czasie nie jest to łatwe :-( Szkoda, że M mnie nie rozumie w tej kwestii. :-(

Pyzia, wiara czyni cuda!
Ja też mam swojej niestety mniej. Też faszeruje się lekami i nic nie wychodzi. Ile można?! Ale boję się odstawić, bo może mieć tragiczne skutki. Chociaż wiem, że powinnam wyluzować, ale przy takiej ilości leków i coraz krótszym czasie nie jest to łatwe :-( Szkoda, że M mnie nie rozumie w tej kwestii. :-(
Aj, dziewczyny... W kupie siła! Ja mam termin @ na 4.06, dzisiaj miałam mdłości, zgage tez, choc to standard :D w sumie zawsze cos zauwaze "ciazowego" przed @ i zawsze konczy sie tak samo :D w dodatku bolal mnie dzisiaj prawy jajnik :/
Pyziu, bardzo bym chciala, zebys probowala dalej, zeby Ci sie udalo! Raz juz zrezygnowalas, drugi raz nie pozwalam ;)

Hej. Dlugo sie zastanawialam czy napisac ale w koncu sie odwazylam 1 kwietnia poronilam (5-6 tc), ost. miesiaczka 4-8 maj. 30 maja mialam jednorazowe bladoczerwone krwawienie z malym skrzepikiem. Czy mozliwe ze to bylo implantacyjne? Oczywiscie niewytrzymalam i wczoraj bylam Zrobic hcg : 0,1 Lada dzien powinnam dostac @. Czy jest jakas szansa ze jednak zafasolkowalam ? ☹️ Mam 29 lat, nie mam jeszcze dzieci.
Zawsze jest jakas szansa[emoji14]nie łam sie, moze akurat sie udalo? :> a jesli nie to przed Toba nowy cykl i nowe (wspaniale) starania!

Karola cóż za optymizm! Chyba tego mi trzeba. To najgorszy maj w moim życiu. Nie dość że straciłam moja wyczekiwana fasolkę, to jeszcze moja koleżanka nie żyje, wczoraj się dowiedziałam, choć szczegółów nie znam, bo nie wypada dociekać póki co. I co? I znów wyłam. A w pracy koleżanka ma do mnie pretensje, że byłam na zwolnieniu przez prawie cały maj, a pracodawca mi ani gorsza nie potrącił... mam ochotę kogoś zabić ;) ale póki mogę to z okazji dnia dziecka zafunduje sobie drinka :)

Pyzia ja bym tak chciała żeby Ci się udało! Tak, bardzo, bardzo, baaaardzo... :) należy Ci się ;)

reklama
Dzięki moje kochane :* <3
Ja też bardzo bym chciała żeby udało się każdej z nas,bo każda zasługuje na swój cud :)
My na pewno jeszcze następny cykl bo mam większość leków a potem nie wiem.... Mamy problemy finansowe a i leki co raz gorzej na mnie działają :( Poza tym z wiekiem rezerwy mi się zmniejszają więc i szanse maleją... Cóż ważne że próbowałam ;) Być może jeszcze na sam koniec coś z tego będzie ;)

Do góry