reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny dawno się nie oddzywałam :D Pamiętacie mnie jeszcze? :p

Nimessa coś tam jest, ale lepiej wstrzymać się do terminu @, żeby później się nie rozczarować, z testami bywa różnie, miałam kiedyś taką sytuację z Amilem, a ciąży nie było...mam oczywiście nadzieję, że w Twoim przypadku jest inaczej :) ale lepiej pozytywnie się zaskoczyć, niż zrobić nadzieję, a później rozczarować ...

Lyara po jakim zabiegu jesteś? Może to Ty powinnaś znaleźć normalnego chłopa ?
Hehe czemu ja powinnam? :D Jest już dobrze,uspokoiło się wszystko, więc nie ma potrzeby :p Ja miałam łyżeczkowanie w sylwestra. Ze względu na długie krwawienie. Głupio sobie wczoraj wkręciłam że nie dość że kiepsko wyglądam to jeszcze nie mogę zajść w ciążę... Czasami na drugi dzień mnie samą moje pomysły rozbrajają :D

reklama
Pyziu - kciuki i ja trzymam skarbie za Ciebie ... nawet nie podejrzewasz jak bardzo chciałabym usłyszeć od Ciebie nowinę o ciąży :)

agnesis u mnie pierwsza @ po zabiegu to był pikuś ...ale kolejna to już ''Teksańska masakra piłą mechaniczną '' :( mam nadzieję, że taka @ już do mnie nie wróci nigdy więcej.
Nessi, moja 4 @ po zabiegu...dziś rano po wizycie w toalecie myślałam, że ktoś tam świnie pozażynał :-/ Jestem strasznie osłabiona. Po 40 minutach przemiekła podpaska na noc. Teraz jadę na podwójnej ochronie- tampon na noc i podpaska na noc :-/. Ale brałam Acard i Duphaston z zaleceń.

Asia i nessi ;) kochane a wy czasami nie macie anemi ? Po zabiegach i poronieniach czesto się ją ma . Ja tez tak miałam , okropnie mocne @ a tak nie może być , kobieta nie może tracić tyle krwi podczas @ . Zrobiłam badania i okazało sie ze mam anemię . Weźcie sibie jaieś żelazo . I najlepiej zrobic badania krwi . W czasie @ organizm pozbywa sie duzo witamin a zwłaszcza żelaza .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy obfitych @ można mieć anemię. Ja póki co anemię miałam tylko w ciąży.

Asia może zgłoś ginowi, jak tak jest co miesiąc, przecież tak się nie da żyć :/ a to chyba też może być od hormonu, tak słyszałam, ale teraz nie pamiętam, którego :/

Na moim wyniku z histopatologi: decidua et villi placentarii. Ani słowa o zarodku, a przecież był, bo widziałam go, jego głowę, tułów, serce... i co? Nie znaleźli go tam? Chyba pierwszy raz tak wyczekuję wizyty u gina.

Asia i nessi ;) kochane a wy czasami nie macie anemi ? Po zabiegach i poronieniach czesto się ją ma . Ja tez tak miałam , okropnie mocne @ a tak nie może być , kobieta nie może tracić tyle krwi podczas @ . Zrobiłam badania i okazało sie ze mam anemię . Weźcie sibie jaieś żelazo . I najlepiej zrobic badania krwi . W czasie @ organizm pozbywa sie duzo witamin a zwłaszcza żelaza .

Nie mam pojęcia kochana, ale żelazo mam i łykałam podczas tej felernej @ właśnie .. zobaczymy jaka będzie następna

Przy obfitych @ można mieć anemię. Ja póki co anemię miałam tylko w ciąży.

Asia może zgłoś ginowi, jak tak jest co miesiąc, przecież tak się nie da żyć :/ a to chyba też może być od hormonu, tak słyszałam, ale teraz nie pamiętam, którego :/

Na moim wyniku z histopatologi: decidua et villi placentarii. Ani słowa o zarodku, a przecież był, bo widziałam go, jego głowę, tułów, serce... i co? Nie znaleźli go tam? Chyba pierwszy raz tak wyczekuję wizyty u gina.
Tam się mało można dowiedzieć z tego badania ... u mnie było wyszczególnione bardziej - bez pojęć łacińskich. Zależne też jaki fragment chyba wysłali do analizy.

Ja zawsze mam ogromne krwawienia taka natura a anemii nie miałam chyba nigdy . Nawet jak zajść nie mogłam e pierwsza ciaze to podejrzenie endometriozy miałam bo zawsze grube endometrium i potem dużo krwi i bolesne ale przy SN tez straciłam dużo krwi następnego dnia jeszcze nie mogłam chodzić bo miałam zawroty głowy .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziewczyny jedno jest pewne coś jest nie Hallo z tymi waszymi @ . Trzeba to zbadać . Po łyżeczkowaniu może być jedna mocniejsza ale pozniej powinna się wyregulować . Lepiej to sprawdzić bo można się nabawić czegoś gorszego . Miłego dnia dziewczyny

I paradoks wy macie wielkie @ a ja nie mam żadnej od 2 miesięcy . I znow pod górkę .

reklama
Ja po poronieniu miałam lyzeczkowanie. Pierwsza @ po tym to był Armagedon :/ przez trzy dni leciało ze mnie jak kranu i już się zaczynałam bać ale po 3 dniu się zaczęło uspokajać a sama @ trwała 6 dni każda następna już była spokojniejsza i obecnie jestem po 3 @ po zabiegu i jest ona już taka jak była przed ciążą. Więc jak ktoś ma kilka @ po zabiegu takich okropnych to myślę, ze warto sie przebadac, bo nie dosc ze mozna sie anemii nabawic, to mozna sie nabawic problemów z późniejszym zajściem w ciążę... więc to nie są żarty dziewczyny...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry