reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny jedno jest pewne coś jest nie Hallo z tymi waszymi @ . Trzeba to zbadać . Po łyżeczkowaniu może być jedna mocniejsza ale pozniej powinna się wyregulować . Lepiej to sprawdzić bo można się nabawić czegoś gorszego . Miłego dnia dziewczyny

I paradoks wy macie wielkie @ a ja nie mam żadnej od 2 miesięcy . I znow pod górkę .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ovli, ja myślę, że u mnie to Acard + Duphaston. Jakieś 8 lat temu też miałam takie @. Potem mniejsze a po zabiegu wróciły takie jak były. W każdym razie odstawiłam całkiem dupka i Acard od 10 dc i zobaczymy. Chociaż mam nadzieję, że @ już następnej nie będzie. :-)

reklama
Oj dziewczynki... Nie podoba mi się, że się kłócicie... Po co? :( za malo mamy na glowie?
Mam dzisiaj niechcieja strasznego, @ pewnie przyjdzie tak czy siak, w to już przestałam wątpić :x powinna sie ukazac 4.06. J sie stara jak moze poprawic mi humor - kwiatki, czekoladki, swiecidelka... Tylko ja juz nie bardzo potrafie sie cieszyc z tego. Kurde, tak nie wiele chcemy, a tak nam trudno to dostac.
Tym, ktore zaciazyly baaaardzo gratuluje i buziaki przesylam oczywiście, no. Kropkom i fasolkom tez ;)
Pyziuuuu, nie chce, zebys przestawala :( ja caly czas w Ciebie wierze!

Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli, ja myślę, że u mnie to Acard + Duphaston. Jakieś 8 lat temu też miałam takie @. Potem mniejsze a po zabiegu wróciły takie jak były. W każdym razie odstawiłam całkiem dupka i Acard od 10 dc i zobaczymy. Chociaż mam nadzieję, że @ już następnej nie będzie. :-)

Tak Asia rzeczywiście może być to przrz acard .
Karola czy mnie coś ominęło ? Ktoś się kłucił ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tam. Nikt się nie kłóci :-) :)
Pocieszam się, że starania są przyjemne. Najgorszy jest tylko początek cyklu. Resztę jakoś można znieść.

Karola no właśnie początek i koniec to dla mnie to samo, test-okres :cool2:
Teraz to już sama nie wiem czy z dwóch kresek będę się cieszyć czy umrę że strachu :eek:

reklama
Do góry