reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie trzeba w diagnostyce dzisiaj wieczorem na necie będziesz mogła sprawdzić wynik , ja widze blada ale taka czesto sie pojawia tez po dłuższym czasie i fałszuje wynik, z krwi niezawodne ..

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Nie trzeba w diagnostyce dzisiaj wieczorem na necie będziesz mogła sprawdzić wynik , ja widze blada ale taka czesto sie pojawia tez po dłuższym czasie i fałszuje wynik, z krwi niezawodne ..
Dziękuję bardzo za odpowiedź :) zdjęcie zrobiłam dwie minuty po zrobieniu testu. Na ulotce było,że po 10 min jest fałszywy. Z zrobieniem bety muszę niestety poczekać bo dziś nie mam na tyle czasu. Będę musiała poczekać z tym :(

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witam serdecznie :)
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku :) wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem :( myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha :( tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam:( i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy 
hej,
ja widze cień cienia!! jedź na betę i bedzie pewnosc :)

Cień widać, ale EM Ka ma rację, że takie cienie pojawiają się często jak wynik odczytuje się później niż po 5minutach.
Najbezpieczniej uzbroić się w cierpliwość :)

Nimessa, ja tam widzę cień, posłuchaj dziewczyn, leć na betę i będziesz miała pewność :)
Ja za to niestety nie mam dobrych wieści... Dziś 43dc testy negatywne :( Myślałam ze po tym cholernym zabiegu wreszcie coś wróci do normy a tu zonk... Nadal @ nieregularna więc pewnie owu brak :( I jak tu się cholera jasna starać... Szlag mnie już trafia, jak jest jedna kreska to łzy w oczach się kręcą... Jest mi cholernie ciężko... Nachodzą mnie głupie myśli że mój M znajdzie sobie normalną kobietę...Jak to usłyszał to mnie wyśmiał, ale w głowie i tak durnoty siedzą... Kilka dni temu w prawej pachwinie miałam taką kulkę, była twarda i dość bolesna, teraz jest już mniejsza na szczęście i jej już nie czuję. Podejrzewam że to węzły chłonne powiększone, ale co to może oznaczać to za cholerę nie wiem... Jedyne co znalazłam to jeśli przez 3 tyg jest twarde to konieczne są badania pod kątem nowotworów... Ale u mnie to zanika, więc może to chwilowe... Oby...
Coś czuję że będę musiała jakoś nazbierać tą kasę i wybrać się tu prywatnie do gina, ale 100f to trochę sporo... Chciałabym już wreszcie mieć z głowy @, takie czekanie mnie dobija :(

reklama
Hej dziewczyny dawno się nie oddzywałam :D Pamiętacie mnie jeszcze? :p

Nimessa coś tam jest, ale lepiej wstrzymać się do terminu @, żeby później się nie rozczarować, z testami bywa różnie, miałam kiedyś taką sytuację z Amilem, a ciąży nie było...mam oczywiście nadzieję, że w Twoim przypadku jest inaczej :) ale lepiej pozytywnie się zaskoczyć, niż zrobić nadzieję, a później rozczarować ...

Lyara po jakim zabiegu jesteś? Może to Ty powinnaś znaleźć normalnego chłopa ?

Do góry