reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Serduszko przestało bić.
Siła wyższa.
Cała niesprawiedliwosc polega na tym, że ta siła wyższa daje mnóstwo dzieci tym, którzy ich nie chcą.
Pokłóciłam się że swoim. Pakuje torbę do szpitala. Boję się, że zacznie się nagle coś dziać. I ciągle zastanawiam się jaka jest w tym moja wina. A jaka wina przypadku.

reklama
Serduszko przestało bić.
Siła wyższa.
Cała niesprawiedliwosc polega na tym, że ta siła wyższa daje mnóstwo dzieci tym, którzy ich nie chcą.
Pokłóciłam się że swoim. Pakuje torbę do szpitala. Boję się, że zacznie się nagle coś dziać. I ciągle zastanawiam się jaka jest w tym moja wina. A jaka wina przypadku.
Agnesis nie obwiniaj sie, nie ma w tym Twojej winy.
Tez przez to przechodzilam.
Musisz sie czuc strasznie:( przytulam Cie kochana:*

Agnesis trzymaj sie kochana i jak trzeba placz do woli:(
Nie wiem jak Cie pocieszyc, bo chyba zadne slowa nie zmniejsza Twojego bolu:(

Aniay widać kreskę, gratuluję :-)

Agnesis współczuję że musisz to przechodzić :-( tule i.nie obwiniaj się za to..

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

@agnesis Boże ... potwornie mi przykro. Takie wiadomości łamią mi serce ...

@Strawbelka jak się dziś czujesz? Mam nadzieję że plamienia ustały. Wciąż o Tobie myślę :*

@bertha :(

@pyzia-75 :(

@aniay widzę drugą kreskę :) gratuluję :*

Nie mogę czytać o skończonych ciazach. Coś we mnie pęka. Serce boli na wieść, ze Bóg daje dzieci tym, którzy ich nie chcą. A odbiera tym, którzy zaprzedali by duszę diabłu by tylko je mieć ... ciągle powtarzam sobie, ze tak to właśnie ma być. Że nic nie dzieje się bez przyczyny. Ze Ten na górze ma swój plan i wie co robi ...
@agnesis trzymaj się mocno ...

Siedzę w szpitalu i słyszę ciągle płacz noworodków. Dziś plaga porodów. Taka piękna pogoda. Upał, słońce... a ja się czuję, jakbym miała tu dziś umrzeć.

reklama
Agnesis ogromnie mi przykro ! Wierze ze maluszek wróci Ci do Ciebie :* tulę!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry