reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cześć. Czy można dołączyć? Nazywam się Agata i mam 30 lat. Jestem początkującą staraczką, obecnie jestem w pierwszym cyklu starań. Staram się o pierwsze dziecko :) Miło mi będzie z Wami porozmawiać i wspólnie oczekiwać dwóch kreseczek :)

Aniay widac :)))

Straw dobrze ze u Ciebie dobrze :) ah bo ra beta jesu taka stresująca tez pamietam jak kazał
Mi powtórzyć 4 razy to ja sie denerwowałam mega przez te 2 tygodnie :) a ktory to tc u Ciebie teraz ?

Azalinka witaj :) kocjana juz sa chyna nowe watki na 2017 :) ale tutaj oczywiście tez zapraszamy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Straw a nie masz żadnego krwiaka? W sumie co by nie było to wierzę, że się uda :)
Nie wiem. Wizyte mam dopiero 10 maja, jakbym wiedziala ze to od krwiaka to bym byla spokojniejsza, a tak to tylko caly czas sie zamartwiam.
Nie chce za bardzo isc wczesniej do innego gina, bo boje sie ze mi cos jeszcze badanie zaszkodzi.

reklama
Do góry