EM Ka
Fanka BB :)
Pyzia no i rozsądnie gadasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No za szybko kurcze w gorącej wodzie łapane
Kochana trudno się mówi,jakoś w tym miesiącu spokojniej to przyjęłam,chyba dlatego że miałam przeczucie że i tak nic z tego. Bo ja taka trochę czarownica jestemPyziu przykro mi
U mnie narazie ok., ale caly czas jestem w strachu czy mi sie uda, czy za chwile sie to nie skonczyKochana trudno się mówi,jakoś w tym miesiącu spokojniej to przyjęłam,chyba dlatego że miałam przeczucie że i tak nic z tego. Bo ja taka trochę czarownica jestem
Ty mi lepiej pisz tu co u ciebie?
Widać ją. [emoji4] Chyba można już gratulować. [emoji5]Czesc wam, wieki sie nie odzywalam ale foeum mi nie pokazywalo zadnych wiadomosci
Przychodze z mam nadzieje dobrymi nowinami, otoz dzisiaj po 51 dniowym cyklu miałam w końcu dostac okres ale tempka podskoczyla zamiast spasc wiec zrobilam test I mam taka kreseczke ktora slabo wychodzi na zdjeciach ale mam. Nie wieze, boje sie ze sobie wmowilam ale moj A też widzi kreske. Jestem 12dpo ale nadzieja jest we mnie silna.Zobacz załącznik 756672 Zobacz załącznik 756672