reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pyzia no i rozsądnie gadasz :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Kochana trudno się mówi,jakoś w tym miesiącu spokojniej to przyjęłam,chyba dlatego że miałam przeczucie że i tak nic z tego. Bo ja taka trochę czarownica jestem ;)
Ty mi lepiej pisz tu co u ciebie?
U mnie narazie ok., ale caly czas jestem w strachu czy mi sie uda, czy za chwile sie to nie skonczy:(
Narazie zyje od bety do bety, potem pewnie od wizyty do wizyty:(
Nie potrafie sie za bardzo cieszyc bo cala jestem w strachu.
U lekarza tez mam miec na poczatku rzadsze wizyty, chyba on tez obawia sie czy mi sie uda:(

Witam! Trochę mnie tu nie było, gratuluję wszystkim,którym się udało ! Mam nadzieję, że jest was duużo do zarażania pozostałych !;)
Mam pytanie do was o testy owulacyjne robione przed @ ? Ktoś coś ? zostały mi tyko testy owu, dzisiaj mam 26dc/32dc, wyszedł mi pozytywny i tak cośmi dzwoni w uszach,że kiedyś tutaj o tym czytałam

Czesc wam, wieki sie nie odzywalam ale foeum mi nie pokazywalo zadnych wiadomosci:(

Przychodze z mam nadzieje dobrymi nowinami, otoz dzisiaj po 51 dniowym cyklu miałam w końcu dostac okres ale tempka podskoczyla zamiast spasc wiec zrobilam test I mam taka kreseczke ktora slabo wychodzi na zdjeciach ale mam. Nie wieze, boje sie ze sobie wmowilam ale moj A też widzi kreske. Jestem 12dpo ale nadzieja jest we mnie silna.:)
IMG_20160505_060717.JPG
IMG_20160505_060717.JPG

Załączniki

• IMG_20160505_060717.JPG
    IMG_20160505_060717.JPG
    168,6 KB · Wyświetleń: 255
Czesc wam, wieki sie nie odzywalam ale foeum mi nie pokazywalo zadnych wiadomosci:(

Przychodze z mam nadzieje dobrymi nowinami, otoz dzisiaj po 51 dniowym cyklu miałam w końcu dostac okres ale tempka podskoczyla zamiast spasc wiec zrobilam test I mam taka kreseczke ktora slabo wychodzi na zdjeciach ale mam. Nie wieze, boje sie ze sobie wmowilam ale moj A też widzi kreske. Jestem 12dpo ale nadzieja jest we mnie silna.:)Zobacz załącznik 756672 Zobacz załącznik 756672
Widać ją. [emoji4] Chyba można już gratulować. [emoji5]

reklama
ankamaz pozytywne owu na ciąże wychodzą, ale obie kreski muszą być ciemne.

aniay no jakiś cień widzę na tym drugim zdjęciu... ciekawe

odebrałam dziś wyniki i mam niski progesteron 18,83 ng/ml, mimo, że biorę luteinę. Nie wiem czy mam się czym martwić, dziś wizyta u gina...
TSH 1,420

Do góry