Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwierz mi, ze tez mam byrze hormonow i tez martwie sie o dziecko, ale tez wiem, ze stres jest rownie nie dobry.
Lenaka ja tez bym wariowala tak jak Ty.Tak wierze chyba nie myślisz, że rwalam włosy z głowy i gryzłam paznokcie z nerwów, a żeby się uspokoić musiałam wypić 3 litry naparu z melisy?
Zwyczajnie po ludzku się martwię. Nie bagatelizuję i nie olewam, zastanawiam się i szukam rozwiązania, w mojej ocenie jest to zupełnie normalne
Tak wierze chyba nie myślisz, że rwalam włosy z głowy i gryzłam paznokcie z nerwów, a żeby się uspokoić musiałam wypić 3 litry naparu z melisy?
Zwyczajnie po ludzku się martwię. Nie bagatelizuję i nie olewam, zastanawiam się i szukam rozwiązania, w mojej ocenie jest to zupełnie normalne
Lenaka, ankaka próbuje Ci delikatnie wyperswadowac ze Twoje nerwy i płacze są po prostu niepotrzebne bo nic złego się nie dzieje. A stres szkodzi przede wszystkim Twojemu dziecku o które tak bardzo się martwisz.
Niepotrzebne są te delikatne uszczypliwosci z Twojej strony.
Lenaka ja tez bym wariowala tak jak Ty.
To normalne ze sie martwisz i nie ma nic w tym zlego
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaaak... nie, nie będę tego roztrząsać, może być że jestem uszczypliwa.
Ankaka jeśli sprawilam Ci przykrość wybacz, nie było to moją intencją.