reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kochana bialko w moczu wskazuje na infekcje radze zrpbic posiew. Ja mam co jakis czas infekcje i zyje a mam torbielowatosc nerek i kazda infekcja mi niszczy nerki ale nie moge sie tym pzrejmowac przeciez caly czas bo i tak nic sie nie da zrobic.. Zob posiew dadza Ci furagine i urosept bo nic innego nie mozesz i pare dni i wyleczysz sie [emoji6] główka do góry kochana

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

A moze pzresadzasz troche z tymi zelami, one tez niszcza potrzebna flore bakteryjna, tak mi nefrolog mowila i ja mam myc tylko zelem intymnym z kora debu a moje dzieci mydlem dla dzieci i juz dawno nic nie mialysmy, zadnych problemow [emoji2]

Jutro obgadam sprawę z ginem. Pewnie będą potrzebne szczegółowe badania.
Nie wydaje mi się żebym przesadzała z tymi zelami, wszystko jest używane z rozsądkiem i tylko dla ciężarnych kobiet. Dobrze że dzień się powoli kończy, pójdę spać a jutro z samego rana będę rozmawiać z lekarzem :)

Lena słonko kochane nie zamartwiaj się tak bardzo. W ciąży organizm skupia się na dzidziusiu więc możliwe że przepuścił jakąś małą bakterię ;) Na pewno to nic poważnego i lekarz zaradzi. Nie denerwuj się i nie płacz bo maleństwo też będzie smutne ;)

Och w sumie nie wiem, pewnie tak się starałam ale robiłam to tak na wpół śpiąco i nawet nie jestem w stanie określić czy na pewno był to środkowy strumień.
Lenaka jak robilas to na wpol spiaco to pewnie nie umylas sobie piczki przed oddaniem moczu;)
Mi zawsze mowili ze trzeba sie umyc i ze srodkowego strumienia oddac mocz.
Jak Ci sie chce to powtorz jutro badanie, po co masz sie martwic;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lenaka jak robilas to na wpol spiaco to pewnie nie umylas sobie piczki przed oddaniem moczu;)
Mi zawsze mowili ze trzeba sie umyc i ze srodkowego strumienia oddac mocz.
Jak Ci sie chce to powtorz jutro badanie, po co masz sie martwic;)

O kurczę rzeczywiście najpierw nasikałam a później brałam prysznic ale ze mnie tępa dzida, ale wiesz co mimo wszytko zazwyczaj tak robię bo jak ma być z pierwszego sikania to nigdy nie dałam chyba rady najpierw się umyć tylko jak wstaję od razu muszę siku. Myłam się wieczorem i po kąpieli od razu poszłam spać.

O kurczę rzeczywiście najpierw nasikałam a później brałam prysznic ale ze mnie tępa dzida, ale wiesz co mimo wszytko zazwyczaj tak robię bo jak ma być z pierwszego sikania to nigdy nie dałam chyba rady najpierw się umyć tylko jak wstaję od razu muszę siku. Myłam się wieczorem i po kąpieli od razu poszłam spać.
Lenaka to sobie jutro najpierw umyj sama piczke i siknij, tylko do pojemniczka ze srodkowego strumienia;)
No i trzymam kciuki zeby wynik byl piekny&&&&&&&

Ale trzeba sie kochana podmyc przed badaniem bo zawsze wyjda bakterie i inne cuda bo sie w nocy pocisz itd. Nastepnym razem szybki prysznic i dopiero siusiu kochana [emoji6]

reklama
Ja z coreczka musialam jej co dwa tygodnie badac mocz, to byly jajca, co ktorys raz cos wychodzilo bo albo pierdla do pojemniczka z kleksikiem albo gdzies nie domylam bo sie krecila a to naprawde ciezko jest noworodkowi wyczuc moment siusiu a nie mozna bylo do woreczkow, o nie, tylko sterylny pojemniczek.. Matko ile ja tego zuzylam zeby jedno siku zebrac.. Bo tu mi raczke wsadzila do teho, to ja gdzies dotknelam, szok. Dobrze ze mam to jzu za soba [emoji4]

Do góry