G
Gość
Gość
A dalas do badania mocz ze srodkowego strumienia?Jestem wściekła, smutna, rozżalona i mega wystraszona.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dalas do badania mocz ze srodkowego strumienia?Jestem wściekła, smutna, rozżalona i mega wystraszona.
Kochana bialko w moczu wskazuje na infekcje radze zrpbic posiew. Ja mam co jakis czas infekcje i zyje a mam torbielowatosc nerek i kazda infekcja mi niszczy nerki ale nie moge sie tym pzrejmowac przeciez caly czas bo i tak nic sie nie da zrobic.. Zob posiew dadza Ci furagine i urosept bo nic innego nie mozesz i pare dni i wyleczysz sie [emoji6] główka do góry kochana
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
A moze pzresadzasz troche z tymi zelami, one tez niszcza potrzebna flore bakteryjna, tak mi nefrolog mowila i ja mam myc tylko zelem intymnym z kora debu a moje dzieci mydlem dla dzieci i juz dawno nic nie mialysmy, zadnych problemow [emoji2]
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Lenaka jak robilas to na wpol spiaco to pewnie nie umylas sobie piczki przed oddaniem moczuOch w sumie nie wiem, pewnie tak się starałam ale robiłam to tak na wpół śpiąco i nawet nie jestem w stanie określić czy na pewno był to środkowy strumień.
Lena słonko kochane nie zamartwiaj się tak bardzo. W ciąży organizm skupia się na dzidziusiu więc możliwe że przepuścił jakąś małą bakterię Na pewno to nic poważnego i lekarz zaradzi. Nie denerwuj się i nie płacz bo maleństwo też będzie smutne
Lenaka jak robilas to na wpol spiaco to pewnie nie umylas sobie piczki przed oddaniem moczu
Mi zawsze mowili ze trzeba sie umyc i ze srodkowego strumienia oddac mocz.
Jak Ci sie chce to powtorz jutro badanie, po co masz sie martwic
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lenaka to sobie jutro najpierw umyj sama piczke i siknij, tylko do pojemniczka ze srodkowego strumieniaO kurczę rzeczywiście najpierw nasikałam a później brałam prysznic ale ze mnie tępa dzida, ale wiesz co mimo wszytko zazwyczaj tak robię bo jak ma być z pierwszego sikania to nigdy nie dałam chyba rady najpierw się umyć tylko jak wstaję od razu muszę siku. Myłam się wieczorem i po kąpieli od razu poszłam spać.