reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Martwi mnie bardzo wynik badania moczu, bo i obecne jest białko i sporo leukocytów i w ogóle te wyniki wskazują albo na stan zapalny układu moczowego albo nieprawidłową pracę nerek. Jestem załamana :( chyba jutro rano przedzwonie do gina i może jutro do niego pojadę, ale ogólnie dziwne bo w środę mnie badał i nic niepokojącego nie widział, no chyba że nie jest w stanie zobaczyć czy jest jakaś infekcja, już sama nie wiem co myśleć. Zadzwonię do niego jutro.

Lenaka spokojnie ja cała zeszła ciaze brałam jakies niebieskie tabletki bo ciagle
Cos miałam w moczu a ogólnie było wszystko ok

Kurczę mam nadzieję że równie bezproblemowo pójdzie u mnie. Zastanawia mnie jedno jak do ciężkiej cholery mogę mieć stan zapalny układu moczowego bo do higieny intymnej podczas kąpieli używam dobrego żelu i robię to kilka razy dziennie, używam też żelu ochronnego po kąpieli, zmieniam bieliznę dwa razy dziennie i biorę doustny probiotyk, piję dwa razy dziennie herbatę żurawinową i zajadam suszoną żurawinę do śniadania, piję również dwa litry wody niegazowanej i nigdy nie przetrzymuje pełnego pęcherza tylko regularnie od razu gdy jest potrzeba korzystam więc cholera jak to możliwe skoro tak uważałam i przestrzegalam wszystkich zaleceń by uniknąć takich historii

Kurczę mam nadzieję że równie bezproblemowo pójdzie u mnie. Zastanawia mnie jedno jak do ciężkiej cholery mogę mieć stan zapalny układu moczowego bo do higieny intymnej podczas kąpieli używam dobrego żelu i robię to kilka razy dziennie, używam też żelu ochronnego po kąpieli, zmieniam bieliznę dwa razy dziennie i biorę doustny probiotyk, piję dwa razy dziennie herbatę żurawinową i zajadam suszoną żurawinę do śniadania, piję również dwa litry wody niegazowanej i nigdy nie przetrzymuje pełnego pęcherza tylko regularnie od razu gdy jest potrzeba korzystam więc cholera jak to możliwe skoro tak uważałam i przestrzegalam wszystkich zaleceń by uniknąć takich historii

lenaka Miałam zapalenia pęcherza i nifekcje intymne jakieś dwa razy w ciągu każdego miesiąca. Lekarz w Irlandii powiedział mi żebym nigdy nie wycierała się w miejscach intymnych ręcznikiem tylko papierem toaletowym.
Przeszło jak ręką odjął.

lenaka Miałam zapalenia pęcherza i nifekcje intymne jakieś dwa razy w ciągu każdego miesiąca. Lekarz w Irlandii powiedział mi żebym nigdy nie wycierała się w miejscach intymnych ręcznikiem tylko papierem toaletowym.
Przeszło jak ręką odjął.

A to racja, też tak robię od wielu lat. Nie wiem skąd to cholerstwo, może jutro się czegoś dowiem bo po próbie zinterpretowania tych wyników wraz z internetem to zapalenie układu moczowego jest malutkim pikusiem, o tylu chorobach się naczytalam, że mam już totalnym bajzel w głowie.

Martwi mnie bardzo wynik badania moczu, bo i obecne jest białko i sporo leukocytów i w ogóle te wyniki wskazują albo na stan zapalny układu moczowego albo nieprawidłową pracę nerek. Jestem załamana :( chyba jutro rano przedzwonie do gina i może jutro do niego pojadę, ale ogólnie dziwne bo w środę mnie badał i nic niepokojącego nie widział, no chyba że nie jest w stanie zobaczyć czy jest jakaś infekcja, już sama nie wiem co myśleć. Zadzwonię do niego jutro.
Kochana bialko w moczu wskazuje na infekcje radze zrpbic posiew. Ja mam co jakis czas infekcje i zyje a mam torbielowatosc nerek i kazda infekcja mi niszczy nerki ale nie moge sie tym pzrejmowac przeciez caly czas bo i tak nic sie nie da zrobic.. Zob posiew dadza Ci furagine i urosept bo nic innego nie mozesz i pare dni i wyleczysz sie [emoji6] główka do góry kochana

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
A moze pzresadzasz troche z tymi zelami, one tez niszcza potrzebna flore bakteryjna, tak mi nefrolog mowila i ja mam myc tylko zelem intymnym z kora debu a moje dzieci mydlem dla dzieci i juz dawno nic nie mialysmy, zadnych problemow [emoji2]

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Do góry