reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Martwi mnie bardzo wynik badania moczu, bo i obecne jest białko i sporo leukocytów i w ogóle te wyniki wskazują albo na stan zapalny układu moczowego albo nieprawidłową pracę nerek. Jestem załamana :( chyba jutro rano przedzwonie do gina i może jutro do niego pojadę, ale ogólnie dziwne bo w środę mnie badał i nic niepokojącego nie widział, no chyba że nie jest w stanie zobaczyć czy jest jakaś infekcja, już sama nie wiem co myśleć. Zadzwonię do niego jutro.

Lenaka spokojnie ja cała zeszła ciaze brałam jakies niebieskie tabletki bo ciagle
Cos miałam w moczu a ogólnie było wszystko ok

Kurczę mam nadzieję że równie bezproblemowo pójdzie u mnie. Zastanawia mnie jedno jak do ciężkiej cholery mogę mieć stan zapalny układu moczowego bo do higieny intymnej podczas kąpieli używam dobrego żelu i robię to kilka razy dziennie, używam też żelu ochronnego po kąpieli, zmieniam bieliznę dwa razy dziennie i biorę doustny probiotyk, piję dwa razy dziennie herbatę żurawinową i zajadam suszoną żurawinę do śniadania, piję również dwa litry wody niegazowanej i nigdy nie przetrzymuje pełnego pęcherza tylko regularnie od razu gdy jest potrzeba korzystam więc cholera jak to możliwe skoro tak uważałam i przestrzegalam wszystkich zaleceń by uniknąć takich historii

Kurczę mam nadzieję że równie bezproblemowo pójdzie u mnie. Zastanawia mnie jedno jak do ciężkiej cholery mogę mieć stan zapalny układu moczowego bo do higieny intymnej podczas kąpieli używam dobrego żelu i robię to kilka razy dziennie, używam też żelu ochronnego po kąpieli, zmieniam bieliznę dwa razy dziennie i biorę doustny probiotyk, piję dwa razy dziennie herbatę żurawinową i zajadam suszoną żurawinę do śniadania, piję również dwa litry wody niegazowanej i nigdy nie przetrzymuje pełnego pęcherza tylko regularnie od razu gdy jest potrzeba korzystam więc cholera jak to możliwe skoro tak uważałam i przestrzegalam wszystkich zaleceń by uniknąć takich historii

lenaka Miałam zapalenia pęcherza i nifekcje intymne jakieś dwa razy w ciągu każdego miesiąca. Lekarz w Irlandii powiedział mi żebym nigdy nie wycierała się w miejscach intymnych ręcznikiem tylko papierem toaletowym.
Przeszło jak ręką odjął.

lenaka Miałam zapalenia pęcherza i nifekcje intymne jakieś dwa razy w ciągu każdego miesiąca. Lekarz w Irlandii powiedział mi żebym nigdy nie wycierała się w miejscach intymnych ręcznikiem tylko papierem toaletowym.
Przeszło jak ręką odjął.

A to racja, też tak robię od wielu lat. Nie wiem skąd to cholerstwo, może jutro się czegoś dowiem bo po próbie zinterpretowania tych wyników wraz z internetem to zapalenie układu moczowego jest malutkim pikusiem, o tylu chorobach się naczytalam, że mam już totalnym bajzel w głowie.

Martwi mnie bardzo wynik badania moczu, bo i obecne jest białko i sporo leukocytów i w ogóle te wyniki wskazują albo na stan zapalny układu moczowego albo nieprawidłową pracę nerek. Jestem załamana :( chyba jutro rano przedzwonie do gina i może jutro do niego pojadę, ale ogólnie dziwne bo w środę mnie badał i nic niepokojącego nie widział, no chyba że nie jest w stanie zobaczyć czy jest jakaś infekcja, już sama nie wiem co myśleć. Zadzwonię do niego jutro.
Kochana bialko w moczu wskazuje na infekcje radze zrpbic posiew. Ja mam co jakis czas infekcje i zyje a mam torbielowatosc nerek i kazda infekcja mi niszczy nerki ale nie moge sie tym pzrejmowac przeciez caly czas bo i tak nic sie nie da zrobic.. Zob posiew dadza Ci furagine i urosept bo nic innego nie mozesz i pare dni i wyleczysz sie [emoji6] główka do góry kochana

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
A moze pzresadzasz troche z tymi zelami, one tez niszcza potrzebna flore bakteryjna, tak mi nefrolog mowila i ja mam myc tylko zelem intymnym z kora debu a moje dzieci mydlem dla dzieci i juz dawno nic nie mialysmy, zadnych problemow [emoji2]

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Do góry