reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha kochana Agnesis ma rację ;) przecież wystarczy jeden i już :) Ja bym spróbowała zastosować jakiś żel intymny żeby wspomóc drogę ;) Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Trzymam mocno kciuki &&&

Bertha - znalazłam wyniki z 3 września 2014 r.
Koncentracja - 11.3 / norma 15
Całkowita liczba - 17 / n. 39
Ruch postępowy - 12 % / n. 32%
Nieruchome - 76 % / norma do 40%
Plemniki prawidłowe - 1% / n. od 4%

Pocieszylam? :)
Tak właśnie moje kochane działa ołów we krwi...

O i ja jestem ;-)
Wczoraj coś mi apka nie działa inne mogłam nic napisać.

Pyzia liczę że się z mężem jednak dogadacie i coś będzie z tych pięknych pęcherzyków :-)

Aniay kciuki za owulacje, żeby była

Agnesis jak znowu będą plamienia lub coś cię zaniepokoi to lepiej jedz j nie myśl że szpital do bani. Bo różnie bywa. Ale mam nadzieję że nie będzie potrzeby. A jak na dzien dzisiejszy?

Lena no lecą tyg jak szalone. Fajnie ze juz bzykacie ;-) My możemy a i tak raz na tydzień. Jakoś ciężko czasami.

Czarna fajnie mąż cie wspiera. To na pewno bardzo pomaga. Kciuki za ten cykl :-)

Strawbelka śliczny avek :-D

Bertha głową do góry i dzialacie. Tak jak dziewczyny piszą, wam wystarczy jeden sprawny działacz :-)

Ruda och jak cudownie mieć tak spokojna ciążę ;-)

I nie pamiętam co jeszcze.
Ja też nie mam na co narzekać. Jedynie te zawroty lekkie przed śniadaniem. Tak to idealnie.
Kupiłam sobie cudne spodnie w HM. O tak u nich to jednak jest wybór dla mam. Jeszcze jedne na oku ale przy następnej wizycie bo miałam robić zakupy dla synka, a wydałam większość na sobie hehe
Dziś 16 tc zaczynam :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane ja jak staralismy sie o druga corke to dlugo nam nie szlo i martwilam sie o plemniczki meza i duzo wtedy czytalam, wazne jest zeby tez nie przegrzewal miejsc intymnych, np grube spodnie, ciasne itd, jak siedzi to nogi szeroko a nie "razem", wazne zeby duzo nie jezdzil samochodem bo to podobno najgorsze bo nogi sa scisniete i bardzo sie wtedy grzeje. Fajnie zeobic mezowi "chlodne" masaze miejsc intymnych (czyt. jajek):-) :-) powaznie :) Jak bierze prysznic to tez noech proboje sie chlapac na przemian chlodna i ciepla woda (ale nie goraca), i sa takie preparaty dla mezczyzn w aptece, cos kolo 100 zl kosztuja i moze warto ?

Pozdrawiam!

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja wiem o Conceive plus i pre-seed

A to trochę inne żele. Mi chodziło o normalne intymne nawilżające, że nie służą plemnikom :)

Ann dziś już ok. Barwy wróciły do normy. We wtorek mam wizytę to powiem, bo może od tej luteiny coś podraznilam.
Za to mnie męczą mdłości i spać mi się chce. Ale tak wciąż i wciąż...

Do góry