reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pyzia my możemy tylko Tobie doradzić a zrobisz i tak jak chcesz.

A u mnie to co zwykle:) owulka juz była... teraz tylko czekać na efekty:)
Rozmawiałam dzisiaj z mężem o staraniach i bardzo mnie wsparł na duchu. Powiedział ze na pewno drugi raz się uda... Ze on w to wierzy i ma takie przeczucie;)

Madzia dobrze , ze jesteś ;)

Pyzia dokładnie popieram cię w tej decyzji niech sam przyjdzie jak mu zależy ale nic na siłe jak on nie chce i chce to zakończyć to daj mu wolną drogę , może zrozumie coś jak to straci !!! . Ja ci zycze powodzenia i jestesmy z tobą .

U mnie 15 dc i starania pełną parą .

Moj avatarek to pszczółka bzykaczka !!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Pyzia, bez wzgledu na wszystko trzymam kciuki za twoje szczescie.
Czarna,Ovli trzymam kciuki.
lenaka dziękuje za miłe słowa.
agnesis uważaj na siebie.

u mnie 32dc i wciąż nie było owulki. Szyjka wędruje jak szalona, Góra-dół. mam nadziej że aktualny szczyt (trzeci w tym cyklu) skończy się wreszcie owulacją.

Ja tez jestem :-) czytam was ale nie mam wenu do pisania :-)
Fajnie ze ktos mnie tu jeszcze pamieta :-) czuje sie super jak nie w ciazy :-) a jak sie czuje zle to staram sie nie marudzic :-)

A ja sie zastanawiam co u Laray ( czy jakos tak, nie mam glowy do linkow)

Strawbelka a ty? To chyba.mial byc ten miesiac?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Pszczoła-bzykula... my niestety mamy post w tej kwestii :D jakoś się za bardzo stresujemy. Dziwni jesteśmy? Czy nie? :D bo się tak zastanawiam nad tym właśnie :p

Bertha kup mężowi jakieś dobre witaminki, są takie suplementy dla mężczyzn w okresie starania o potomstwo. No i niech zadba o siebie. Musicie oszczędnie i rozwaznie dysponować mężowym materiałem. Na pewno jakiś żołnierz doleci gdzie trzeba :)

Nie poszłam na IP bo już śladu nie ma po tym sluzie, we wtorek mam wizytę więc poczekam i będę obserwować. Wiecie u nas szpital jest okropny i podejrzewam, że by i tak mnie olali. Póki co wszystko ok, nic nie boli, śluz biały. Jak do wtorku będzie ok to nie będę musiała szukać pomocy gdzieś indziej.

No to dobrze ale gdyby się powtórzyło to od razu gnaj na ip.
Jeśli chodzi o bzyczenie to my mieliśmy zakaz od gina tak do 12 tc ale od zniesienia zakazu też jakoś nie bzyczymy. Zdarzyło się może z dwa razy i to tak jakbyśmy robili to pierwszy raz ;) mega ostrożnie, z wielkim napięciem a daj spokój z takim bzykaniem ;) mąż się boi i stresuje, ja się denerwuje bo chcę żeby było jak najlepiej ale jesteśmy na dobrej drodze żeby zabzyczeć jak na porządne pszczoły przystało ;)

Pyzia słońce :-* jestem sercem z Tobą, tak mi przykro że nic się nie wyjaśniło. Szkoda kurczę tego cyklu, zwłaszcza ze pęcherzyki takie piękne. Może jeszcze będzie dobrze i się uda tym razem &&&&&

Pyzia słońce :-* jestem sercem z Tobą, tak mi przykro że nic się nie wyjaśniło. Szkoda kurczę tego cyklu, zwłaszcza ze pęcherzyki takie piękne. Może jeszcze będzie dobrze i się uda tym razem &&&&&
Do pelni jeszcze kilka dni brakuje więc może się coś wyjaśni. Podejrzewam że weekend może być przełomowy bo oboje w domu na tak małym metrażu to albo się pozabijamy albo dogadamy ;) W sumie gdyby nie te kilka słów to byłaby taka normalna sprzeczka. Bo przez te nasze syndromy to związek mamy burzliwy. Ale przesadził i tyle a teraz musi to zrozumieć. Widziałam dziś że patrzył na mnie spode łba jak zbity pies ale udawalam że nie widzę. Najgorsze jest to że złość mi trochę przeszła i boję się że się złamie :D

Haha Ovli no i w sumie masz rację :) pszczoła-bzykula będzie mi się do końca życia kojarzyć ;)
Sama ciągle jestem w szoku że już niedługo połowa :eek:

Czarna super że jesteś ale proszę rozwiń myśl i powiedz chociaż co u Ciebie ;):)

Bertha a mąż zażywa jakieś wspomagacze? Witaminy for men mogą poprawić siłę żołnierzyków, no i oczywiście odpowiednia dieta i przede wszystkim zero jakichkolwiek używek. Twój mąż może pali? Weekendowe piwko również odpada, no i trzeba znacznie ograniczyć picie kawy. Wtedy jakość nasienia powinna się zdecydowanie poprawić :)

Palił całe życie ale od 2 lat nie pali. Odżywia sie dobrze, ćwiczy, kawy nie lubi, czasem w weekend napije sie czegoś alko. Bierze folik od pol roku, a od miesiąca FertilMan. A wyniki tak marne.. :( jest szansa ze to jakies bakterie albo P/c przeciwplemnikowe, wiec szukamy dalej, ale cykl aktualny ma znikomy procent powodzenia....

Bertha - mój mąż też miał słabe nasienie a zaszłam:) czasami o naszym losie decyduje przypadek, szczęście, przeznaczenie.... nie tylko biologia:))

reklama
Bertha - mój mąż też miał słabe nasienie a zaszłam:) czasami o naszym losie decyduje przypadek, szczęście, przeznaczenie.... nie tylko biologia:))

Na to liczę :) moja nadzieja nie zna granic. Czasem nazywają to naiwnością, ale co zrobić, tak juz mam ;)

Jakie mieliście wyniki? U nas ruchliwość i żywotność jest ponizej normy - ruch: 6%, norma >32%, żywych: 25%, norma: >58%. I lepkość śluzu do tego, agregacja 8%. Takze spore odstępstwa od normy.
O prawidłowej budowie tez mało - 8%, ale to mieści sie w normie...

Do góry