reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi powrotu do zdrówka. A my tu próbujemy rozruszać forum bo się tu wszystkim przysnęło ;)

Izulqa super przyrost, to chyba powód do radości, po co się martwić. Kiedy wizyta u gina?

No ale gdzies wyczytalam o tym zasniadzie :/

No ale nie ma co sie martwic, przeciez czuje ze jest wszystko dobrze :) na pewno sie dzidzia rozwija bo piersi mam jak balony, przytylam, mam bialy sluz, i ogolnie caly czas mysle o malenstwie :) mam taka wewnetrzna radosc z powodu tego maluszka :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mi sie chyba udalo.Dzisiaj 2 kreski.Jutro robie b - hcg.To moj 4 cykl staran.Zazywalam ovarin czy pomogl czy nie tego nie wiem napewno nie zaszkodzil a pomogl zajsc.

Do góry