reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
18 dc:) chyba już po owulce:) strasznie mnie lewy jajnik bolał a podobno w prawym jest dominujący.. Ehh.. boje się ze jakaś torbiel się zrobila:(

A moze z obu jajników poszła?..

Ja wlasnie wróciłam od gina!
Pyzia, mam clo od 3dc (jutra) 5 dni, 2tabletki. :)
A od dzisiaj dodatkowo mam 7 dni Nolvadex na poprawienie śluzówki! :)

Aniay my się z mężem rozliczalismy w pl i w de. Jak nic skomplikowanego może pomogę.
Ann, Potrzebuje żeby ktoś mi powiedział czy dobrze zrobiłam:
Podałam polskie zarobki, przeliczyłam każdą wypłatę z UK według średniej NBP z dnia poprzedzającego wypłatę, dodałam i wpisałam w program który zrobił mi PIT ZG i PIT 36.
Do tego wypełniłam ZAP 3 żeby zmienić adres i konto na Angielskie.
Zastanawia mnie tylko temat "Diet" które można odliczyć od Angielskich zarobków i czy w picie powinnam wpisać stary adres czy już nowy ten na który zmieniłam.

reklama
Aniay ojej to tak Ci nie pomogę. Myślałam że tak ale właściwie u nas to rozliczali nas Rodzice w Polsce. Właśnie byli w biurze. Tylko w tym roku wyszły jakieś zmiany i trzeba było wpisać zarobki z zagranicy do polskiego pitu. Babki w urzędzie tylko utrudnialy. Nam potrzebne było zaświadczenie z Polski żebyśmy tu mogli się rozliczyć. I takiem sposobem umieli mi kilkaset zł za dziecko co się należy bo byliśmy prawie cały rok w Polsce ale już mi szkoda nerwów. Przepraszam namieszalam a nic nie pomogę.

Dziewczyny kciuki za wasze cykle :-) będzie dobrze.

Do góry