reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
18 dc:) chyba już po owulce:) strasznie mnie lewy jajnik bolał a podobno w prawym jest dominujący.. Ehh.. boje się ze jakaś torbiel się zrobila:(

A moze z obu jajników poszła?..

Ja wlasnie wróciłam od gina!
Pyzia, mam clo od 3dc (jutra) 5 dni, 2tabletki. :)
A od dzisiaj dodatkowo mam 7 dni Nolvadex na poprawienie śluzówki! :)

Aniay my się z mężem rozliczalismy w pl i w de. Jak nic skomplikowanego może pomogę.
Ann, Potrzebuje żeby ktoś mi powiedział czy dobrze zrobiłam:
Podałam polskie zarobki, przeliczyłam każdą wypłatę z UK według średniej NBP z dnia poprzedzającego wypłatę, dodałam i wpisałam w program który zrobił mi PIT ZG i PIT 36.
Do tego wypełniłam ZAP 3 żeby zmienić adres i konto na Angielskie.
Zastanawia mnie tylko temat "Diet" które można odliczyć od Angielskich zarobków i czy w picie powinnam wpisać stary adres czy już nowy ten na który zmieniłam.

reklama
Aniay ojej to tak Ci nie pomogę. Myślałam że tak ale właściwie u nas to rozliczali nas Rodzice w Polsce. Właśnie byli w biurze. Tylko w tym roku wyszły jakieś zmiany i trzeba było wpisać zarobki z zagranicy do polskiego pitu. Babki w urzędzie tylko utrudnialy. Nam potrzebne było zaświadczenie z Polski żebyśmy tu mogli się rozliczyć. I takiem sposobem umieli mi kilkaset zł za dziecko co się należy bo byliśmy prawie cały rok w Polsce ale już mi szkoda nerwów. Przepraszam namieszalam a nic nie pomogę.

Dziewczyny kciuki za wasze cykle :-) będzie dobrze.

Do góry