reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czyli to znaczy że szósty będzie tym szczęśliwym cyklem :) głowa do góry. Długo będziecie czekać na wyniki? A zrobiliście w jakimś ogólnym laboratorium czy w jakiejś klinice leczenia niepłodności? Słyszałam że wyniki z tych klinik zawsze są takie że się do czegoś dopieprzają i nie są zbyt rewelacyjne byle tylko przekonać nastepnych ludzi do zostania klientami takiej kliniki. W sensie że wyniki dobre ale tak są przedstawione że nic tylko się u nich leczyć. Nie wiem jak to się ma do prawdy ale słyszałam tak od kilku osób wykonujących takie badanie.
Znalazłam pracownie andrologiczna, robią tylko badania nasienia, nic wiecej, wiec jest nadzieja ze wyniki bedą obiektywne bo nie maja nic wiecej do zaoferowania :)
Wyniki prawdopodobnie w srode!

Jej dziewczynki :* Dawno nie pisałam bo tak mi się wydawało że dałam sobie spokój z tymi staraniami z tym bieganiem po lekarzach i w ogóle że wszystkim... Dziś miałam mieć wizytę ale @ przyszła sobie wczoraj i lipa :( zadzwoniłam do pani doktor żeby powiedzieć że nie przyjdę a ta na to że mam od dziś brać CLO w dawce 3x na noc i przyjść do niej w czwartek lub piątek. I co? I nawet jeśli ja dałam sobie spokoj to moja ginka nie :D Czyli dalej trzeba walczyć ;)
No i bardzo dobrze!! Działaj dalej! Ja bym chciała na clo spróbować ale mam dzisiaj 3dc i do gina nie mam umówionej wizyty wiec w tym cyklu lipa... :( napisałam smsa do niego ale zanim odczyta to minie cały dzien.

reklama
Znalazłam pracownie andrologiczna, robią tylko badania nasienia, nic wiecej, wiec jest nadzieja ze wyniki bedą obiektywne bo nie maja nic wiecej do zaoferowania :)
Wyniki prawdopodobnie w srode!

No i bardzo dobrze!! Działaj dalej! Ja bym chciała na clo spróbować ale mam dzisiaj 3dc i do gina nie mam umówionej wizyty wiec w tym cyklu lipa... :( napisałam smsa do niego ale zanim odczyta to minie cały dzien.
Mnie tylko zastanawia że kazała mi brać CLO już od drugiego dnia cyklu czyli od dzisiaj no i ta dawka 3x50. Ostatnio brałam dopiero od 5 dnia cyklu. Kurde dwa razy jej się pytałam czy na pewno brać od dzisiaj.

Mnie tylko zastanawia że kazała mi brać CLO już od drugiego dnia cyklu czyli od dzisiaj no i ta dawka 3x50. Ostatnio brałam dopiero od 5 dnia cyklu. Kurde dwa razy jej się pytałam czy na pewno brać od dzisiaj.

A czy CzarnaMadzia nie miała tak ze od 2dc brała? Teraz na telefonie tego nie znajdę..
Ja wlasnie czekam przed gabinetem gina na wizyte. Zobaczymy jaki plan działania. Moze tez dostanę clo..

reklama
18 dc:) chyba już po owulce:) strasznie mnie lewy jajnik bolał a podobno w prawym jest dominujący.. Ehh.. boje się ze jakaś torbiel się zrobila:(

Do góry