reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja to ostatnio w ogóle jakaś taka jestem blee... Chyba ta zmienna pogoda tak na mnie działa,poza tym mieliśmy trochę zawirowań finansowych,a wokół mnie same ciąże i małe dzieci. To wszystko tak mnie jakoś zdołowało... A do tego wszystkiego kilka z moich koleżanek z podstawówki zostanie babciami i tak sobie pomyślałam że chyba czas spasować i odpuścić.

Ja to ostatnio w ogóle jakaś taka jestem blee... Chyba ta zmienna pogoda tak na mnie działa,poza tym mieliśmy trochę zawirowań finansowych,a wokół mnie same ciąże i małe dzieci. To wszystko tak mnie jakoś zdołowało... A do tego wszystkiego kilka z moich koleżanek z podstawówki zostanie babciami i tak sobie pomyślałam że chyba czas spasować i odpuścić.

Nie, to się nie dzieje ktoś podmienił Pyzię. Słonko kto jak kto ale Ty miałaś się nie poddawać, kto tutaj nas wszystkie pozytywnym nastawieniem zarażał i nie pozwalał się załamywać. Kobietko mówisz jakby już nic Cię dobrego nie czekało i nic się nie należało. Co z tego że koleżanki będą babciami? Jak się ich dzieci pospieszyly to tak będzie a Ty ciągle możesz być mamą. Nie no Pyzia koniec żartów, pierś do przodu, głowa do góry i będzie dobrze.

Kochane moje jestem i ja , podczytuje was czasami ale tez jetem tym wszystkim troszke zmeczona .
Lenaka dziekuje że pamietasz o nas .

Pyzia absolutnie ty masz sie nie poddawać !!!

U mnie 11 dc , wreszcie po 2 miesiącach dostałam @ . Mam w czwartek umówiona wizyte u lekarza , poniewaz po tej operacji usunięcia przegrody mam bardzo mocne bóle brzucha choć juz minęło 6 miesięcy i boje się że coś tam się narobiło . Ojj dziewczyny u mnie jak zwykle pod górkę .
Troszke dałam na luz w tamtym miesiącu wydałam rekordową sumę na testy " no debil jestem " ha ha i tak ciagle w koło o tym myslałam bo bardzo bym chciała . Jestem na bezrobociu mam tylko prace na pół etatu , tak chciałam i tak zrobiłam .
Zycze wam i sobie sukcesu w naszej pracy ;) .

U mnie pada deszcz ;(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie, to się nie dzieje ktoś podmienił Pyzię. Słonko kto jak kto ale Ty miałaś się nie poddawać, kto tutaj nas wszystkie pozytywnym nastawieniem zarażał i nie pozwalał się załamywać. Kobietko mówisz jakby już nic Cię dobrego nie czekało i nic się nie należało. Co z tego że koleżanki będą babciami? Jak się ich dzieci pospieszyly to tak będzie a Ty ciągle możesz być mamą. Nie no Pyzia koniec żartów, pierś do przodu, głowa do góry i będzie dobrze.
Łoo matko ale mi się dostał opiernicz :) Lena kocham cię <3

Kochane moje jestem i ja , podczytuje was czasami ale tez jetem tym wszystkim troszke zmeczona .
Lenaka dziekuje że pamietasz o nas .

Pyzia absolutnie ty masz sie nie poddawać !!!

U mnie 11 dc , wreszcie po 2 miesiącach dostałam @ . Mam w czwartek umówiona wizyte u lekarza , poniewaz po tej operacji usunięcia przegrody mam bardzo mocne bóle brzucha choć juz minęło 6 miesięcy i boje się że coś tam się narobiło . Ojj dziewczyny u mnie jak zwykle pod górkę .
Troszke dałam na luz w tamtym miesiącu wydałam rekordową sumę na testy " no debil jestem " ha ha i tak ciagle w koło o tym myslałam bo bardzo bym chciała . Jestem na bezrobociu mam tylko prace na pół etatu , tak chciałam i tak zrobiłam .
Zycze wam i sobie sukcesu w naszej pracy ;) .

U mnie pada deszcz ;(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ovli jeszcze się nie poddam. Z takim wsparciem to po prostu nie możliwe ;)

reklama
Melduje sie I ja, 28dc I wciaz czekam na ovu, bo chociaz wszystko wskazuje ze wczoraj byla bo mi sie wredniak zalaczyl, to temp dzisiaj spadla wiec możliwe ze kolejny falszywy alarm.
Odpuscilam martwienie sie starankami, jutro wizyta u tutejszego gina, a ja jestem w takim stanie ze mi sie już nawet nie chce przytulac z moim A. znowu.
W pracy duzo roboty a teraz sie dowiedzialam jeszcze ze wypelnienie pitow jest duzo bardziej skomplikowane niz myslalam (praca w Pl I w UK) wiec probuje znalezc kogos kto mi pomoze.
Podczytuje ale sie nie odzywam :)

Do góry