lenaka
Fanka BB :)
Nie mam jeszcze
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Pewnie lada moment będą a gdybyś zbyt długo czekała to dzwoń do laboratorium.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam jeszcze
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Lena ja jestem :-)
Pyzia nie poddawaj się ;-)
:-* no właśnie patrz my z Lena nadal klepiemy posty :-)
Ja to ostatnio w ogóle jakaś taka jestem blee... Chyba ta zmienna pogoda tak na mnie działa,poza tym mieliśmy trochę zawirowań finansowych,a wokół mnie same ciąże i małe dzieci. To wszystko tak mnie jakoś zdołowało... A do tego wszystkiego kilka z moich koleżanek z podstawówki zostanie babciami i tak sobie pomyślałam że chyba czas spasować i odpuścić.
Łoo matko ale mi się dostał opiernicz Lena kocham cię <3Nie, to się nie dzieje ktoś podmienił Pyzię. Słonko kto jak kto ale Ty miałaś się nie poddawać, kto tutaj nas wszystkie pozytywnym nastawieniem zarażał i nie pozwalał się załamywać. Kobietko mówisz jakby już nic Cię dobrego nie czekało i nic się nie należało. Co z tego że koleżanki będą babciami? Jak się ich dzieci pospieszyly to tak będzie a Ty ciągle możesz być mamą. Nie no Pyzia koniec żartów, pierś do przodu, głowa do góry i będzie dobrze.
Ovli jeszcze się nie poddam. Z takim wsparciem to po prostu nie możliweKochane moje jestem i ja , podczytuje was czasami ale tez jetem tym wszystkim troszke zmeczona .
Lenaka dziekuje że pamietasz o nas .
Pyzia absolutnie ty masz sie nie poddawać !!!
U mnie 11 dc , wreszcie po 2 miesiącach dostałam @ . Mam w czwartek umówiona wizyte u lekarza , poniewaz po tej operacji usunięcia przegrody mam bardzo mocne bóle brzucha choć juz minęło 6 miesięcy i boje się że coś tam się narobiło . Ojj dziewczyny u mnie jak zwykle pod górkę .
Troszke dałam na luz w tamtym miesiącu wydałam rekordową sumę na testy " no debil jestem " ha ha i tak ciagle w koło o tym myslałam bo bardzo bym chciała . Jestem na bezrobociu mam tylko prace na pół etatu , tak chciałam i tak zrobiłam .
Zycze wam i sobie sukcesu w naszej pracy .
U mnie pada deszcz ;(
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app